Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

ANGELS

Kategorier
Filtrera
Storlek
Färg
Material
Pris
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

ANGELS jeans – en gåva från himlen

De supersköna jeansen och byxorna från ANGELS har funnits sedan 1980. De är en gåva till modemedvetna kvinnor som uppskattar kvalitet och perfekt passform. Med sina moderna snitt och innovativa tekniker har märket lyckats skilja ut sig från marknaden för massjeans. ANGELS-jeans är verkligen himmelska: Med de patenterade snitten och lättskötta tygerna lämnar jeansen från ANGELS inte mycket övrigt att önska. De blir till oumbärliga basplagg i varje vårdad garderob.
ANGELS har ett stort sortiment av olika jeans- och byxstilar: Både åtsittande skinny-jeans och klassiska passformer, som de raka straight-fit-jeansen och de vida och bekväma loose-fit-jeansen. Och dessutom moderna tolkningar som boyfriend-jeans, boot-cut, destroyed-look och många nya tvättningar som följer det aktuella modet. Jeans från ANGELS är så mångsidiga att de kan bäras både på fritiden och på kontoret. Förutom trendig denimwear har ANGELS även aktuella chinos som också övertygar med utmärkta passformer och optimal komfort.

ANGELS ANGELS

Jeansen från ANGELS tillverkas alltid i Europa. Transportvägarna hålls så korta som möjligt och finishingen har hela tiden gjorts i Tyskland. Med en egenutvecklad längdguide bidrar ANGELS dessutom till att optimera köpet. Hos ANGELS hittar du jeans och byxor som har tagits fram med stort engagemang i europeisk samarbetsanda. Övertyga dig själv om den unika kvaliteten och låt dig förföras av de här himmelska byxorna.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se