Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Byxmodet 2021 med Annette Weber

Byxmodet 2021 med Annette Weber

De nya byxtrenderna är oumbärliga. Lediga snitt och moderna, hållbara material erbjuder oslagbar komfort och perfekt passform. Det är hög tid att ta en närmare titt på det nya byxmodet.

Byxor är så härligt praktiska och bekväma – ja, helt oumbärliga. Årets nya byxtrender överraskar med en rad innovativa detaljer: Livfulla färger och extravaganta mönster som blir självklara humörhöjare. Lediga snitt och moderna, hållbara material erbjuder oslagbar komfort och perfekt passform. Det är hög tid att ta en närmare titt på det nya byxmodet.

Naturliga färger

Lyxigt & elegant: Mjuk kamelbrun, mild brun, skir cremevit eller elegant beige – den klassiska färgpaletten är åter en vogue. Som kontrast väljer designerna moderna, lediga snitt och nya längder som harmonierar fint med det klassiska. På så sätt uppstår spektakulära byxsnitt – helt oemotståndliga.

Extravaganta eyecatchers

Fräscha färger och nya mönster: Byxor med livfulla färger och grafiska mönster är ett måste till säsongens alla looks. Årets mönster för tankarna till 70-talet, men är samtidigt diskreta och återhållsamma. Ofta tittar vristerna fram och drar blickarna nedåt. Sensuellt och smakfullt.

Årets måste: Jeans

Nya snitt, nya färger, nya längder: Alla har dom, alla älskar dem – jeans. De aktuella jeanstrenderna strålar med moderna designer, nya längder och bekväma snitt. Färgerna tar plats, framför allt knallrött. Snitten blir vidare och linningen tar ett härligt kliv uppåt, vilket framhäver figuren. Med det nya jeansmodet kan alla kvinnor hitta sin egen look.

Allround med finess

En svart byxa hör hemma i varje garderob. De nya modellerna imponerar med genomtänkta detaljer och spännande snitt som betonar den kvinnliga siluetten. Byxorna smalnar av och visar sedan upp vristerna på ett sätt som framhäver figuren och passar perfekt till årets vida och extra långa överdelar och kavajer. Oversize är inne.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se