Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Carolin Lauffenburger för PETER HAHN

Carolin Lauffenburger för PETER HAHN

Hon är en av de hetaste modeinfluerarna och ett stort fan av våra kashmirkläder. Här har hon stylat om sitt favoritplagg på tre olika sätt för dig. Bered dig på aha-upplevelser!

Hon är en av de hetaste modeinfluerarna och ett stort fan av våra kashmirkläder. Här har hon stylat om sitt favoritplagg på tre olika sätt för dig. Bered dig på aha-upplevelser!

My best friend

Carolin Lauffenburger är en berömd modeinfluencer och ett stort fan av vår kashmir. Hennes älsklingsplagg är den här ljuvigt mjuka kashmirkoftan med trendig ballongärm, smala ribbmuddar, djup V-ringning och iögonfallande knappar. Ett användbart måste som hon stylar på tre olika sätt till dig – från sportigt till elegant. Gör dig redo för en och annan aha-upplevelse. Med svart och khaki inser du vilken trendig allkonstnär puderblått är. Det tillför lugn i dagens outfit, känns modernt och får grönt att fullkomligt stråla.

Wow-koftan

”När jag fick på mig den här koftan tänkte jag bara ’Wow’! Det här fantastiska alternativet till tröjor har hög gosefaktor och de nyansrika färgerna gör att den kan stylas tillsammans med varje outfit, från lediga jeans till en elegant plisserad midikjol. Jag föll framför allt för lager-på-lager-looken med puffervästen – metallicen ger det hela en utomjordisk drive. Tack, CASHMERE VICTIM för det här härliga plagget!”

Naturlig friskhet

”Jag älskar naturtoner – och den krämvita färgen på den här underbart mönstrade tröjan är en av mina färgfavoriter den här säsongen. Färgen ger hyn lyster och lättar upp och friskar upp många olika looks. I kombination med en stickad väst, i elegant brittisk stil med stövlar, veckad kjol och lång halsduk eller sportig med kavaj, skärpväska och matchande 7/8-byxor. Och kanske ett enkelt guldsmycke till – perfekt!”

Fringed Beauty

Tänk vad några fransar kan göra – helt otroligt! Och helt beroende på stylingen kan den här fluffigt mjuka tröjan ge mig en feminin, sportig eller ledig framtoning. Ton i ton med svart eller highlightat med metallic – allt är bara så rätt. Och ändå blir det aldrig för mycket, för det finns alltid något som jordar looken.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se