Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Betalningssätt

Mot faktura

Du betalar din faktura inom 14 dagar efter att du mottagit dina varor.

Betalas till:

Bankgironummer 5539-0496

Information till nya kunder: Hos oss kan du betala mot faktura helt utan risk redan vid din första beställning. Kontrollen av din adress kan ibland innebära att leveransen dröjer något längre. Vid påföljande beställningar skickar vi varor som finns på lager cirka en dag efter att beställningen har mottagits.


Med kort

Du kan betala dina köp i webbutiken med kort. Vi accepterar Visa och Master Card. Du skall ange ditt kreditkortsnummer, giltighetsdatum och den tresiffriga CVC-koden på baksidan av kortet. Inga extra avgifter tas ut.

Dina uppgifter överförs säkert med SSL-kryptering.

Vid betalning med kort drar vi beloppet först när varorna skickas från vårt lager. Vid returer krediterar vi beloppet omgående på ditt kortskonto.

3D-Secure

Vad är 3D-Secure?

2021-01-01 träder EU:s betaltjänstdirektiv PSD2 i kraft. Det innebär att butiker och återförsäljare åläggs att använda den nya säkerhetsstandarden ”3D-Secure” vid onlinebetalningar för att genomföra tvåfaktorsautentisering av kunden. Därmed säkerställs kreditkortets rättmätiga innehavare och missbruk av obehöriga förhindras.

Vad betyder det för dig som handlar i PETER HAHN:s webbutik?

Din säkerhet är viktig för oss, naturligtvis även när du beställer i vår webbutik. Därför anpassade vi i december rutinerna för kreditkortsbetalning i PETER HAHN:s webbutik till den nya säkerhetsstandarden ”3D-Secure”. För dig som kund innebär det följande förändring om du betalar med kreditkort i vår webbutik:

Steg 1: Du fyller i kreditkortsuppgifterna som vanligt och bekräftar

Steg 2: NYTT! 3D-Secure-kontroll: Följ instruktionerna från din bank*

Steg 3: Skicka beställningen

* Den bank som har utfärdat kreditkortet bestämmer om och i så fall vilka extra säkerhetsfaktorer som ska gälla. Det kan till exempel handla om att fylla i en kod som du får via sms, bekräfta med fingeravtryck på mobilen eller besvara en säkerhetsfråga. PETER HAHN har inga möjligheter att påverka detta.

VIKTIGT! Under 3D-Secure-kontrollen blir du ombedd att godkänna betalningar på högst 10 kr. Beloppet reserveras bara under en kort stund. Det tillkommer inga andra kostnader. Ingenting dras från ditt kreditkort förrän varorna skickas.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se