Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Birkenstock

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

BIRKENSTOCK: Skor för hela familjen

Namnet BIRKENSTOCK räknas till världens mest välkända skomärken. Från 1774 till 2013 drevs företaget av grundarfamiljen, men idag har det vuxit till en stor koncern som genom decennierna gjort sig ett namn framför allt tack vare sandalerna med anatomiskt formad fotbädd. Det som idag är praxis för många skoproducenter var en gång i tiden en innovation. Det är många som har tagit efter BIRKENSTOCK:s idé och företaget är numera också licensgivare för en rad produkter som passar väl in i modehusets koncept. Allt utgår från de fyra temaområdena fötter och gång, arbetsliv, sömn och boende – samt en sund inställning till livet.

Skor för friska fötter

Målet med BIRKENSTOCK-skor är alltid att lägga grunden till friska fötter. Den som vill ha spetsiga tår letar alltså förgäves. Det finns gott om plats för hela foten och innersulan vilar ofta på fjädrande kork. Även ovanmaterialen främjar andas-förmågan och fotens rörelser. Remmarnas längd kan justeras med spännen för att anpassas optimalt efter foten. Innersulan ser till att foten har det bekvämt, samtidigt som en genomtänkt materialmix maximerar dämpningen i yttersulan. Det är de här beståndsdelarna som ligger bakom det sköna steget.

BIRKENSTOCK-skor är lätta att känna igen

De flesta BIRKENSTOCK-skor är lätta att känna igen, bland annat tack vare den berömda benknoteprofilen hos EVA-sulorna. Dessutom pryds nitarna av en präglad logga. Även den klassiska passformen är välbekant bland alla som älskar skor. Därför är det inte så konstigt att modeller som lanserades redan för flera decennier sedan, som ”Madrid“ – den första BIRKENSTOCK-sandalen som kom 1964 – till ”Arizona“, ”Boston“ och ”Milano“ än idag är väldigt populära i nästan oförändrad modell. Dessutom är BIRKENSTOCKS försedda med snygga accenter som iögonfallande dekornitar.

Skor för alla årstider

Förutom de världsberömda sandalerna tillverkar koncernen också loafers och hela skor, och numera även sneakers och ballerinaskor. Sortimentet rymmer produkter för hela familjen, dessutom i många färger, olika varianter och ett stort antal modeller. Även till olika yrkesgrupper finns det passande skor. Den som vill kan alltså använda BIRKENSTOCK-skor året om. Omväxling är inte heller något problem, eftersom kollektionen har skor som passar till både kjol och byxa, kort och långt mode och alla stilar. Förutom klassikerna finns det bland annat glansiga remsandaler i raffinerad dammodell och tidlöst eleganta herrloafers. Till och med boots ingår i sortimentet. Det är bara att shoppa loss!

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se