Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

We love cashmere, share our passion

We love cashmere, share our passion

Vi är upp över öronen förälskade i vårt mjuka och fluffiga kashmirmode. – sedan över 50 år. Låt dig inspireras av vår passion och bli en övertygad kashmirfantast, du också.

Vi är upp över öronen förälskade i vårt mjuka och fluffiga kashmirmode. Det är ren och skär kärlek. Hör våra medarbetares personliga berättelser om varför vi är så passionerade kashmirfantaster. Vi kan berätta många historier om kashmir – vår kärlekshistoria har ju faktiskt varat i över 50 år. Låt dig inspireras av vår passion och bli en övertygad kashmirfantast, du också.

Utvalt kashmirmode

Upptäck kashmirtrender

We love cashmere

Kvinnor, män och ungdomar – våra medarbetares hjärtan klappar alla högt för lyxigt len kashmir. Det är inte så konstigt, eftersom de här tidlösa och behagligt lena plaggen passar till allt och alla, ung och gammal, män och kvinnor, sommar som vinter. Ta reda på vari magin ligger och vilka som är dina egna älsklingsoutfits.

THE GOOD CASHMERE STANDARD®

Naturligt men samtidigt coolt, elegant och fräscht – den nya färgtrenden Botanical Green rymmer allt du behöver för att tillföra en ny, spännande ton i ditt hem. Låt dig inspireras av dämpade, gröna nyanser och en milt rosa palett.

My best friend

Carolin Lauffenburger är en berömd modeinfluencer och ett stort fan av vår kashmir. Hennes älsklingsplagg är den här ljuvigt mjuka kashmirkoftan med trendig ballongärm, smala ribbmuddar, djup V-ringning och iögonfallande knappar. Ett användbart måste som hon stylar på tre olika sätt till dig – från sportigt till elegant. Gör dig redo för en och annan aha-upplevelse. Med svart och khaki inser du vilken trendig allkonstnär puderblått är. Det tillför lugn i dagens outfit, känns modernt och får grönt att fullkomligt stråla.

Bra för dig, bra för miljön

Kashmir är en naturprodukt. Det både syns och känns, och för hållbarhetsaspekten står de biologiskt nedbrytbara fibrerna. Kashmir är ett material som du kan ha glädje av länge. Det är dessutom antiallergent och innehåller inget lanolin, vilket gör det perfekt för dig med känslig hud. Och på tal om hållbarhet: Hos oss används varenda tråd av den exklusiva kashmirullen. Det garn som blir över används nämligen till att skapa nya, härligt mjuka plagg som får humöret på topp.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se