Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

We are C-Lovers

We are C-Lovers

Vi på PETER HAHN är alla passionerade kashmirfantaster. Vi älskar helt enkelt kashmir – såväl stylister som inköpare och ekonomiassistenter. Det är ju helt självklart: När man upplever lyxigt len kashmir mot huden för första gången är det som en blixtförälskelse.

Vi på PETER HAHN är alla passionerade kashmirfantaster. Vi älskar helt enkelt kashmir – såväl stylister som inköpare och ekonomiassistenter. Det är ju helt självklart: När man upplever lyxigt len kashmir mot huden för första gången är det som en blixtförälskelse. Som för Madeleine och Katrin. Och den som en gång har fått uppleva kashmirens mångsidighet vill aldrig ha något annat på sig. Det kan Jaclyn, Carmen, Navid och Wendy vittna om av egen erfarenhet.

Perfect Match

De här fyra är så olika de kan vara. Men att de alla gillar ledigt, bekvämt och sportigt, det ser man genast. Det du inte ser: De har träffats och börjat gilla varandra hos PETER HAHN, de har haft en härlig dag med mycket kul tillsammans med vårt fototeam och de vet nu också hur ansträngande en sådan fotografering kan vara.

Greys anatomy

Jag är en Hamburgkille, då gillar jag mode som är avskalat och tidlöst. Men ibland får det vara något speciellt också. Där är italienarna mina stora förebilder. Från topp till tå passar allt ihop – och till tillfället. Grått är definitivt ett kombinationsvänligt färgval – och kashmir!

High energy

Inför den här tröjan blev jag genast eld och lågor. Den mättade tomteröda färgen sprider gott humör, friskhet och glädje. Då behövs det knappt några accessoarer. Men däremot kashmir! För det finns inget annat material som ger mig en så härlig känsla av trygghet och närhet till naturen.

Livslång kärlek

Ett liv utan kashmir? Otänkbart för Tamara och Andrea. Inget annat material är så mångsidigt och naturligt. Och det kan bäras året om – både sommar och vinter. Vår premiumkashmir har en oöverträffad kvalitet och tillverkningen är både djur- och miljövänlig. Det garanteras med märkningen THE GOOD CASHMERE STANDARD.

Drömpar

Vår tröjkvartett Jutta & Julia och Sabine & Susanne gillar när det är sportigt bekvämt. Men det viktigaste för alla fyra är att må bra. Då passar våra kashmirtröjor perfekt. De fjäderlätta gosemjukisarna är ett måste i varje outfit. Jutta & Sabine leker gärna med kontraster; Sabine & Susanne gillar spännande ytor och strukturer.

Färgkavalkad

Mjukt, mångsidigt, tidlöst, hållbart, smakfullt – det finns många goda skäl att älska kashmir. För den här kvartetten var färgen definitivt ett av dem. Den får ”ädelullingarna” för övrigt redan före bearbetningen. Och det är just det som är skillnaden. Den ena kashmiren är nämligen inte den andra lik.

PEOPLE OF NOW

Vad har de här båda gemensamt? Den smittande livslusten, känslan för cool design där allt bara stämmer och naturligtvis förkärleken till kashmir. Det är ett lyxmaterial för alla men – och här är de eniga – något som de får glädje av under lång, lång tid framöver. Och då får det gärna kosta lite också.

Dubbel lycka

Jaclyn & Carmen har en väldigt nära mor/dotter-relation och dessutom liknande smak när det gäller mode. Därför är det inte så konstigt att båda två har valt en kofta. De är båda väldigt förtjusta i kashmir, eftersom det är så otroligt mjukt, naturligt och mångsidigt – kort sagt ett helt ljuvligt material! Även Wendy & Navid är helt eniga när det gäller kashmir. De älskar det båda två. Allra helst i mörka nyanser. Och det har en underbart lugnande effekt – som en ullig kokong som stänger ute världen. Så snart de lindat in sin lilla son i den stora kashmirsjalen lugnade han sig direkt och var världens gladaste unge.

Blixtförälskelse

”Den varmt körsbärsröda nyansen, snittet, den lena ytan – jag föll pladask. Den här tröjan är verkligen min favorit. Och en härlig färgklick i min i övrigt dämpade garderob. Jag känner mig alltid bekväm och rätt klädd i den. Jag säger bara: En gång kashmir, alltid kashmir.”

Det perfekta allroundplagget

”Som mamma till en fyrårig flicka gillar jag praktiskt och bekvämt mode. Den här lediga kashmirtröjan är ett hållbart allroundplagg som känns som gjort för mig. Jag shoppar mer medvetet idag och då får det kosta lite mer, bara modet håller längre.”

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se