Cashmere Stories

Inget känns så härligt mjukt och naturligt mot huden som äkta kashmir. Det är en lyx man helst vill unna sig varje dag. Varje kvinnas hjärta klappar för kashmir på ett eget sätt – från diskreta till knalliga färger, klassiskt eller kvinnligt. Låt dig inspireras av våra kashmirberättelser.

Cashmere pure Cashmere pure

Uttalat understatement

Så enkelt, men ändå så lyxigt – därför passar kashmir perfekt till Doro. Hon älskar lugn träning med mjuka rörelser, som yoga eller jogging, och även när det gäller mode föredrar hon återhållsamhet och lugn. Därför är hennes favoriter ledigt enkla koftor och klänningar i kashmir.

Cashmere basic Cashmere basic

Välbekanta nyheter

När modet känns helt nytt men samtidigt lugnande välbekant, då har det vad som krävs för att bli nya vardagsfavoriter. Den här säsongen satsar Anja därför på nya basplagg som lediga polotröjor i oversizemodell eller en hoodie med konstfullt stickmönster.

Cashmere exclusive Cashmere exclusive

Naturlig skönhet

Beate älskar nya trender och sofistikerade looks. Samtidigt är naturlighet och hållbarhet viktiga ledord för henne. Därför fastnade hon särskilt för modellerna från Cashmere Nature och Upcycling-Cashmere. Bra för stilen, bra för miljön.

Cashmere feminin Cashmere feminin

Kashmirdrömmar

Som revisor har Ana mycket fakta och siffror att hålla reda på. Då passar det bra med mer känslosamt mode! Därför älskar Ana framför allt kvinnliga och milda kashmirlooks med lekfullt rysch, damiga klänningar och förtrollande kjolar.

Cashmere exclusive Cashmere exclusive

Unik kashmir

Kashmir är ju något särskilt i sig. Men med de exklusiva printen från Cashmere Victim och Richard Grand förvandlas det sagolika materialet till något alldeles unikt. Fjäderlätt, smeksamt tunt och otroligt trendigt! Så här har du nog aldrig sett kashmir förut!

Cashmere colours Cashmere colours

Nyförälskelse

Nicole älskar lysande färger och outfits med dramatisk ”knalleffekt”. Även när det gäller kashmir får det gärna vara fräscht och färgstarkt, och färgerna återspeglar materialets obesvärade och behagliga lätthet. Nicole matchar gärna med vitt eller helt enkelt ett par sköna jeans. Den perfekta kashmirlooken för alla dagar!

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se