Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

My Christmas World

My Christmas World

Äntligen stundar julen igen! Njut av adventstiden med elegant mode för festliga tillfällen, väl valda gåvor till nära och kära och underbara textilier som skapar julstämning i hemmet.

Festligt, mysigt, stämningsfullt och härligt familjärt – äntligen stundar julen igen! Njut av årets mest speciella tid i avkopplande stil med elegant mode för festliga tillfällen, väl valda julklappar till nära och kära och underbara textilier som skapar julstämning i hemmet. Upptäck dina personliga julfavoriter och kom i julstämning tillsammans med oss.

luxury

Luxury Elegance

För alla som vill tillföra en aura av haute couture i vardagen är den här trenden ett måste. Ovanliga snitt, gott om exklusiva material från silke till skinn, böljande blusar, eleganta pumps, extravaganta accessoarer som handskar och scarfar, och allt förenat med ett nonchalant understatement – galet stilsäkert!

Förälskad i kashmir

Nu längtar vi efter mjuka garner igen. När det blir kallare utomhus gör behaglig kashmir sin storstilade entré – den här säsongen gärna även i randigt, kabelstickat eller en knallig färg.

För en perfekt look

Mössa, halsduk, mys – hur lätt som helst. I vinterfina accessoarer som får ditt modehjärta att klappa lite extra.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se