Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Nu är det jul ...

Nu är det jul ...

… igen. Och just för att så mycket är annorlunda i år är vi extra sugna på att fira denna kärleksfest. God jul!

… igen. Och just för att så mycket är annorlunda i år är vi extra sugna på att fira denna kärleksfest. Med våra käraste, gosiga hemtextilier och underbart festliga mode. God jul!

Christmas Bazaar

Under julperioden ger vi dig 30% extra rabatt* på utvalda märkeshöjdpunkter och rea-artiklar i vår julbutik. Det lönar sig att vara snabb. Kampanjen gäller bara till den 19.12.2022 och kan inte kombineras med andra artiklar. Ange koden ”Christmas22” i varukorgen.

Julklappstips under 1000 kr
Det är tanken och kärleken bakom som ger en gåva dess värde. Här hittar du stor glädje till små priser.
Titta runt nu

Nej, se det snöar

Vitt är vinterns färg, svalt och elegant. Helrätt för julfesten på kontoret eller adventsglöggen hos vännerna. Extra raffinerat blir det om du matchar ditt sällskap. Det gör Alex: ”Den vita dräkten är både elegant och bekväm med en ledig twist. Samma sak gäller för min mans grå kostym.”

Label Love

Jul, jul strålande jul

Den har vi längtat efter hela advent. Nu är det snart julafton. Fashionista Alex klär upp sig lite extra för den här dagen, för: ”Den här kvällen tillbringar vi traditionellt med min familj. Den är den viktigaste dagen under julhelgen för oss. Den snygga tyllkjolen och den svarta kavajen är festliga och chica och därför den perfekta outfiten för julafton.”

Cozy Cashmere Christmas

Jul är inte bara en massa stök, utan även tiden när vi vill ha det riktigt mysigt hemma. Helst i gosig kashmir – som tröja, kofta eller gosigt täcke. Då blir den här magiska tiden riktigt skön.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se