Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Säsongens Colour Codes

... är rena och kontrastfyllda och förädlar såväl smidigaste mocka som utsökt siden och exklusiv bomull. Här hittar du allt från varmt energistrålande rött till milda och sensuella sorbettoner. Du kan se fram emot massor av färgstarka nyheter, oemotståndliga mönster, blommigt, leo & co., stickat och kappor, kjolar och klänningar i maxilängd. Låt dig överraskas och satsa på mättade färger, känsla för detaljer, exklusiva märken och lyxiga tyger.

Colour Codes. Moves.

Allt annat än grått i grått! Hösten är fylld av färg och livslust som även håller modet i ständig rörelse. Med nya Colour Codes, iögonfallande designer och mycket mer.

sorbet colour.

sorbet colour.

Smälter enkelt in: Milda sorbettoner höjer humöret på hösten! Bara att ta på och koppla av ...

Colourcodes cashmere Colourcodes cashmere

jumper. cashmere styles. knits.

Under den kalla årstiden vill man må bra från topp till tå – då behövs det ofta inget annat än ett plagg som värmer både kropp och själ. Allra helst stickat i ljuvlig kashmir. Och alltid enligt devisen: Skönt mode för dagar av njutning.

Colourcodes jeans Colourcodes jeans

blue shades. jeans looks. boots.

Lika gåtfullt och fascinerande som ett bråddjupt hav och svalt och uppfriskande som en stjärnklar natt – Blue Shades förför med strålglans och intensitet. Tillsammans med höstiga bruna nyanser eller i eget majestät som tröja eller jeanslook. Perfekt till: eleganta boots som tar dig genom säsongen med trendsäkra steg.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se