Comma,

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

COMMA – mode för stilsäkra kvinnor

Företaget COMMA presenterar anspråksfullt och trendigt mode och livsstilsartiklar. Den kvinnliga stilen anpassas enkelt efter det aktuella tillfället. Tjusigt och elegant eller extravagant och ovanligt – de intressanta klädesplaggen övertygar med tidlösa linjer och vackra detaljer. Varje år presenterar COMMA tolv nya kollektioner på marknaden för att möta efterfrågan hos kvinnliga modelejon.

Trender och inspiration

COMMA:s kollektioner kännetecknas av unika looks med inspiration från modetrender i metropoler som New York och Mailand. Även storheters inflytande går att skönja i oväntade färgkombinationer och mönster. Teamet av internationella designer trollar fram raffinerade kreationer som trots den speciella stilen har en karaktäristisk signatur. Det är detta som skapar den speciella modekänslan hos märket COMMA. Den omsorgsfulla bearbetningen utförs med hjälp av noggrant utvalda material. Varje enskild artikel tillverkas med fokus på hög kvalitet. Den här kvalitetsfilosofin utgör den perfekta utgångspunkten för COMMA-kollektionerna, där alla kvinnor lockas av nya älsklingsplagg.

COMMA-märkena

COMMA står för klassiskt och kvinnligt mode som passar till kontoret, festliga tillställningar och vardagslivet. Anspråksfulla färger från diskret till iögonfallande, övertygande och lättmatchade snitt och behaglig passform gör klänningar, byxor, överdelar och kavajer till ett självklart val. Vissa artiklar känns mer sofistikerade, medan andra är förhållandevis sportiga.

Förutom huvudmärket COMMA presenterar företaget också märket comma casual identity. Här förenas lediga inslag med synnerligen tillbakalutade detaljer. En rejäl nypa obesvärad stilkänsla understryker den lediga livsstilen. Utöver de här båda märkena lanseras också specialkollektioner och olika modeteman. COMMA har även gett namn till skor och dofter, som säljs som licensprodukter.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se