Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Comma,

Comma,
Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

COMMA, – inspirerat av världens metropoler

COMMA står för feminint och anspråksfullt mode för kvinnor som söker det där lilla extra i varje klädesplagg och accessoar. Till jobbet, fritiden eller särskilda stunder – COMMA har rätt stil för varje tillfälle. De vackraste trenderna från de största modemetropolerna som Milano eller New York, unika looks från viktiga modebloggare eller trendstilar från inflytelserika kändisar: Inspirationskällorna för modet från COMMA är lika mångfacetterade som det internationella designteamet som tolv gånger per år skapar nya, spännande kreationer med COMMA:s karaktäristiska signum. Designerna tar inte bara avstamp i aktuella trender, utan utmanar också genom utstuderade stilbrott. Businessoutfits, vardagskläder och mode för alldeles speciella evenemang i intressant nytolkning, raffinerade snitt och material som tecknar feminina och fördelaktiga siluetter. Varje kollektion kännetecknas av mångfald och oändliga kombinationsmöjligheter. Ena dagen uppklädd och elegant, nästa ledig och sportig. Därefter tjusig och uttalat klassisk, för att växla till extravagant och dramatisk. Kanske blir det en diskret outfit följd av färgsprakande fest – hos COMMA har modefansen alltid massor att välja på. Men en sak är sig alltid lik: Materialen håller högsta kvalitet, precis som bearbetningen, och tillsammans bildar de fantastiska designer som skapar mode i en klass för sig.

Anna Aura Anna Aura

Stil och mångfald
Stilsäkert klädd i alla lägen – och alltid med det där lilla extra. Så kan man sammanfatta hemligheten bakom COMMA, en röd tråd som löper genom varje kollektion och in i minsta detalj. Kläder som ger en strålande entré i alla sammanhang. Friluftsmode för alla årstider, även kalla månader, till exempel skinnjackor och parkas. Kvinnliga och lediga vardagsplagg som får dig att koppla av och må bra. Oemotståndliga blusar och kavajer för alla dagar. Tröjor i klassisk favoritstil. Upptäck det breda utbudet.

Historia
Det exklusiva modemärket COMMA grundades 1973 i Düsseldorf i Tyskland och förkroppsligar sedan dess moderiktiga businesskläder för kvinnor med klassisk stil och höga krav.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se