Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Mode – dam

Hos PETER HAHN hittar kvinnan med stil allt som kan förväntas av en kompetent modefirma

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar

Dammode för varje tillfälle och alla stilar

Vilken sorts dammode kan jag köpa hos PETER HAHN?

Varje år presenterar designerna och modeföretagen två eller fler nya dammodeskollektioner som återspeglar aktuella trender och tendenser. Den här mångfalden av individuella stilar ger dig verkligen möjlighet att understryka din personlighet i din klädsel, att visa hur du känner dig eller att höja ditt självförtroende.

För med kläder som sitter perfekt och rätt outfit känner du dig genast mer bekväm. Sportigt, ledigt, chict eller riktigt elegant – vi har ett stort urval av toppar, blusar, tröjor, jackor och kappor, byxor och jeans, kjolar och klänningar. Där hittar varje kvinna något som passar. Och med matchande damskor och accessoarer, som skärp, väskor eller scarfar, avrundar du din outfit helt moderiktigt.

Hur kan jag klä mig för fritiden, kontoret eller festliga tillfällen?

Sportigt elegant och vardagsdugligt klär du dig till exempel i en kjol av lin och en feminin topp eller i jeans och en gosig damtröja. Byxor av ren ny ull eller lin och blusar av siden eller bomull är klassiska kombinationer för kontoret. Eleganta skor och väskor kompletterar kvällsmodet för damer liksom raffinerade klänningar, kjolar och toppar av lyxiga tyger. Dämpade färger passar till alla tillfällen. På fritiden eller på kvällen får modet gärna ha lite klatschigare färger som syns lite mer.

Mer inspiration till snygga outfits hittar du hos oss på Facebook eller Instagram. I våra nyhetsbrev får du regelbundet fina erbjudanden. Låt dig inspireras.

Hur hittar jag rätt storlek för mig?

Att kläderna sitter perfekt garanteras av konfektionsstorlekar som utgår från längder mellan 164 och 170 cm. För kortare kvinnor finns korta storlekar och för längre kvinnor långa storlekar. Hur du mäter dina mått och översätter dem till våra storlekar ser du på Måttabeller, Dammode eller i storlekstabellen på varje artikelsida.

Vilka dammodemärken finns hos PETER HAHN?

Vårt stora urval av egna märken, kända märken och berömda designermärken lämnar inte mycket övrigt att önska. Från AIGNER till ZAIDA – vi har en passande kollektion för var och en. En översikt över alla märken som vi säljer finns under Våra märken från A till Ö.

Finns det hållbart dammode hos PETER HAHN?

Vi vill erbjuda dig ett ständigt utökat sortiment av hållbart mode och har bland annat hållbart mode från märkena GREEN COTTON, INCLUDE, TRUE STANDARD eller WALL LONDON.

Vilka material använder PETER HAHN?

Lika varierande som de plagg som vi erbjuder är de olika materialen. Visserligen ersätts naturfibrer alltmer av syntetiska tyger, men hos PETER HAHN satsar vi fortfarande på de fördelar som naturliga material har.

Förutom den fantastiska komforten att bära dem har djurfibrer, som kashmir, merino- eller alpackaull och siden, underbara egenskaper. Deras naturliga värmereglerande förmåga gör till exempel att du inte svettas under sommaren samtidigt som du får känna dig mjukt och gosigt insvept på vintern. Jackor av ädel lammnappa eller lyxig getmocka ger din outfit lite extravagans. Växtmaterial, som bomull eller lin, är dessutom extra hudvänliga och känns mjuka och sköna mot huden. Damkläder av jersey, denim och viskos är i gengäld extra lättskötta. En väl avvägd materialmix och viss användning av funktionsmaterial säkerställer att kläderna är töjbara, sitter bekvämt och håller formen länge.

Olika bearbetningar gör att tygerna ser väldigt olika ut och därför kan kombineras med varandra på ständigt nya sätt, passande till årstiden och de aktuella trenderna.

Hur kan jag få rådgivning online?

Tveka inte att be vår kundtjänst om råd, per telefon eller via chatten, om du behöver hjälp med att välja bland artiklarna eller har frågor. Vi hjälper dig gärna.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se