Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Hattar

Kategorier
Filtrera
Storlek
Färg
Material
Märke
Pris
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Dam hattar och mössor – en viktig del av basgarderoben

Det finns mycket att välja bland i utbudet av snygga, roliga enkla och även mer feminina och exklusiva dam hattar och mössor. Vare sig det handlar om att se snygg och elegant ut och hålla sig varm eller sval på vägen till och från arbetet, på skidsemestern, julmarknaden, höst- eller vårpromenaden i stan, på utlandssemestern eller i trädgårdslandet finns det dam hattar och mössor som passar för samtliga ändamål.

Olika utföranden av dam hattar och mössor

Dam hattar och mössor är så mycket mer än en enkel mössa som värmer mot vinterkylan eller en hatt för livets allra mest högtidliga tillfällen. En mössa kan vara designad och utformad på många olika sätt för att passa användarens behov och smak, medan en hatt både kan vara formell, sportig, feminin och elegant i sin utformning. Vidare kan en hatt med skärm fylla samma funktion som en keps som skyddar huvudet och ansiktet mot solens strålar, blåst eller duggregn. Damhattar med ett klassiskt utseende är ofta tillverkade i ren ull medan mer sportiga eller vardagliga varianter av hattar, som även kan användas som mössor kan vara tillverkade i polyester eller polyamid. Damhattar som är avsedda att bäras under årets varmare årstid finns även i material som strå, halm eller pappersstrå. En mycket moderiktig och funktionell dam hatt är den chica modellen av hattar som är tillverkade i vattenavvisande polyamid och fodrade med polyester och bomull. Dessa hattar har ett stickat brätte och en dragsko med stopp som gör det möjligt att justera vidden. Hattar i detta utförande har även invändiga ripsband som gör att passformen blir ännu bättre. En basker i ren ull eller ren kashmir är en mjuk och värmande huvudbonad som kan bäras på samma sätt som en mössa eller hatt medan en beanie med boll i sidan är en ungdomlig, sportig och trendig variant av mössa/hatt. För att värma huvudets mest utsatta partier som panna och öron och samtidigt få en sportig look, kan man också använda ett lyxigt, fodrat pannband i kashmir. Dammössor kan se ut på många olika sätt och vara tillverkade i bekväma och varma material som kashmir eller ull. En dammössa kan ha ett klassiskt utseende och se ut som en vanlig mössa med tofs i pälsimitation som i bland går att ta av och på med hjälp av kardborreband, eller vara mer exklusiv, feminin och elegant i sitt utförande. En elegant och exklusivt utformad dammössa kan bäras istället för hatt under årets kallare månader. Färgerna varierar från blått eller rött i olika nyanser, traditionellt grått eller svart till milda pastellfärger i ljust blått eller ljust rosa.

Dam hattar och mössor för alla användningsområden och smaker

Det finns väldigt mycket att välja bland när man letar efter dam hattar och mössor som passar för årets alla dagar och alla personliga stilar och smaker. En stilfull hatt i ull eller kashmir med runt brätte i grått, svart eller ljust rosa kommer garanterat att bli kronan på verket på vägen till och från arbetet eller under weekendens utflykter och promenader hemma eller borta. En vackert designad enfärgad eller mönstrad mössa, som kanske är smyckad med paljetter eller en applikation kommer även den att höja blickar och fylla samma dekorativa funktion som huvudbonad under årets svalare årstider. Det är roligt att förgylla vardagen med färg och form och variera sin personliga stil genom att vissa dagar bära hatt och andra dagar bära mössa, basker eller beanie. För lek och bus i pulkabacken, vinterns joggingrundor eller för turen i skidspåret passar det att klä sig i en käck, enkel och värmande mössa med tofs i pälsimitation. Den ljuvliga våren och sommarens outfit kommer att bli fulländad med hjälp av en somrig rund hatt i halm, strå eller pappersstrå. Det är lika viktigt att hålla huvudet varmt om vintern som att skydda det mot solens hetaste strålar såväl under den svenska sommarens varmaste dagar som under utlandsvistelsen. För att alltid vara säker på att ha en passande huvudbonad som passar för varje outfit till hands bör den välförsedda hatthyllan i basgarderoben innehålla dam hattar och mössor, baskrar och beanies för årets alla tänkbara säsonger, tillfällen och stunder. Det är viktigt att se till att man har trendiga dam mössor och hattar i hög kvalitet som verkligen fyller sin viktiga funktion genom att både värma, svalka och se vackra ut när man bär dem på huvudet. En snygg och funktionell dam hatt eller mössa ska både framhäva ansiktets fördelar och färger och ge värme eller svalka samtidigt som den är ett vackert smycke på huvudet. När man ska välja ut sina damhattar och mössor kan det vara bra att vara medveten om att att en fint arbetad mössa, basker eller beanie i exklusivt och elegant utförande ofta kan fylla samma funktion och ha samma användningsområden som en hatt, medan hatten å sin sida kan ha samma funktioner och användningsområden som mössan. När man väljer ut och köper sina dam hattar och mössor är det därför viktigt att tänka lite mer på vad man faktiskt gillar och trivs i än vilka användningsområden man tror att hatten eller mössan är avsedd för. Det är bra att förse sig med många olika dam hattar och mössor, i varierande utföranden och färger för varje årstid och säsong så att man alltid har möjlighet att vara den man vill vara just i dag.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se