Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Sjalar och halsdukar

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 2 från 3 »

Sidan

Sidan 1 av 3

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 2 från 3 »

Sidan

Sidan 1 av 3

Dam sjalar och halsdukar för chica kvinnor

Dam sjalar och halsdukar är underskattade accessoarer och det är som alltid endast fantasin som sätter gränserna för vad man kan använda dom till. Att ha ett urval av dam sjalar och halsdukar i garderoben gör det enkelt att variera sin klädsel. I regel har man några favoritplagg man trivs som bäst i och har man då accessoarer som smycken, bälten väskor och dam sjalar och halsdukar så spelar det ingen roll att man håller sig till sin favoritgarderob, man varierar sig i alla fall. Här ska vi ge några exempel på hur man kan piffa upp sin klädsel med hjälp av dam sjalar och halsdukar.

Testa nya stilar med dam sjalar och halsdukar

Svenskarna är ett blygsamt folk som gärna klär sig en aning diskret. Det är lite tråkigt eftersom det är så roligt att ta ut svängarna och experimentera med kläder, färger och accessoarer. Dam sjalar och halsdukar går att använda till så mycket mer än att ha dem runt halsen. Om man känner för att låta sig inspireras av cowboys och indianer kommer dam sjalar och halsdukar väl till användning. Ett par jeans och en rutig skjorta till ett par skinnboots är en västerninspirerad stil som är oerhört kvinnlig. En kvinna i en traditionellt manlig stil som anammades av cowboys blir faktiskt än mer kvinnlig så det ska man inte vara rädd för att testa. Vill man accentuera det kvinnliga kan man till exempel sätta upp håret i en hästsvans och knyta en paisleymönstrad sjal runt håret. Men ingen rosett, absolut ingen rosett på cowboysen. Att ha dam sjalar och halsdukar i paisleymönstrat, den gamla klassiska snusnäsduks-stilen är en bra investering. Den typen av halsduk går att använda till så mycket. Man kan till exempel ha en sådan som skärp i hällorna till jeansen eller vilken typ av byxa som helst. Dam sjalar och halsdukar fungerar både som skärp och som ersättare för halsband. Man kan ta en sjal och tvinna den och hänga den löst om halsen. det är snyggt och en bra ersättning för kvinnor som är allergiska mot nickel till exempel. Har man klätt sig i rutig skjorta och jeans och kanske har en jeansjacka till kan man ta en snusnäsduk ur sitt förråd av dam sjalar och halsdukar och använda så som cowboys hade halsduken med en flik framåt, över bröstet. Om det blev dammigt eller det var dags att göra ett tågrån så drog de upp scarfen övernäsan som skydd för näsa och mun. Så kan man ha dam sjalar och halsdukar för att tuffa till sin klädsel en aning. Använd gärna smycken som stora ringar i öronen till för att betona det kvinnliga i stilen.

Kvinnligt och romantiskt med dam sjalar och halsdukar

Om man har en lång svepande kjol som man tycker om kan man prova att ha en av sina dam sjalar och halsdukar runt höften. Speciellt om kjolen är enfärgad kan det vara roligt att tillföra färger och mönster med hjälp av dam sjalar och halsdukar i midjan eller runt höfterna. På somrarna kan man använda en av sina stora dam sjalar och halsdukar som topp, man knyter dem bara runt brösten. Om man vill kan man ha till exempel en bikiniöverdel under, eller en vacker BH, om något oförutsett skulle hända. Att bära dam sjalar och halsdukar på det viset är oerhört kvinnligt och även snyggt med en långkjol till. Dam sjalar och halsdukar kan användas för precis det de traditionellt varit avsedda för också, att svepa om axlarna under svala sommarkvällar till exempel. Att ha flera dam sjalar och halsdukar i garderoben att välja mellan är i alla fall en oerhört bra ide. är man till exempel klädd i en enfärgad dräkt, kanske en kavaj och dräktbyxa i svart, så kan det höja helhetsintrycket att tillföra en färgklick med hjälp av till exempel dam sjalar och halsdukar. Man kan till exempel vika ihop en liten sjalett och stoppa i kavajfickan och på så vis tillföra en färgklick som gör klädseln mindre strikt.

Dam sjalar och halsdukar i olika material

Dam sjalar och halsdukar finns i en oändlig form av variationer av längder, storlekar, färger, mönster, material och naturligtvis prisklasser. Men väljer man inte de mest exklusiva materialen så som kashmir, silke och siden så kan man införskaffa ett stort förråd av dam sjalar och halsdukar utan att det ska behöva kosta en förmögenhet. Men kanske man vill ha mer exklusiva material. Ett exklusivt tyg eller garn förhöjer självkänslan och det gäller även när man klär sig i dam sjalar och halsdukar i ett mer exklusivt utförande. Because You are worth it säger de i reklamen och den där känslan man får när man kostar på sig något extra när det gäller kläder och accessoarer, den är nått alldeles extra. Vi är alla worth it den där lilla extra omsorgen om oss själva. Att måna om sitt yttre är det minsta man kan göra för sig själv som en uppmuntran för den fortsatta livsvägen. Att muntra upp sig med några vackra dam sjalar och halsdukar att variera sin klädsel med, är ett enkelt sätt att ge klädstilen en boost och sig själv ny glädje och energi.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se