Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Skärp

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Dam skärp för snygga outfits

Dam skärp är en fantastiskt användbar accessoar som ger oändliga variationsmöjligheter för en mängd olika plagg och stilar. Dam skärp är en underskattad detalj som gör det enkelt att vara kvinna. Har man har sin garderob fyllda med dam skärp att variera mellan så kommer man aldrig att stå rådlös. Ett snyggt bälte kan lösa många problem och vara den lilla detalj som höjer en outfit som pricken över i. Här ska vi titta på några stilar och outfits där bältet spelar en central roll för helhetsintrycket.

Ett dam skärp för varje stil

Man behöver inte vara blyg för att man är kvinna. Våga testa nytt och ta ut svängarna. Det finns en mängd snygga dam skärp som kan vara den lilla detaljen som förändrar hela intrycket. Det finns smala dam skärp, breda, skärp med mönster, fransar och dam skärp i alla olika färger. Ett brett läderskärp på en annars timid och diskret klädsel kan göra hela skillnaden. En i vanliga fall ganska diskret blus blir genast intressantare med ett bälte i midjan. Ta ut svängarna, lek med intryck. Ett dam skärp inspirerat av indianer och cowboys med flätningar i skinn och kanske till och med fransar, kanske känns nytt och äventyrligt men det är absolut spännande. Man kan även experimentera med hur hårt man spänner åt skärpet. Samma damskärp kan ena dagen användas för att framhäva midjan för att andra dagen hänga på höften som en intressant detalj i klädseln. Syftet med ett dam skärp är inte endast att hålla plagg och byxor på plats utan ett skärp gör sig även som smycke i klädseln, ett smycke vars enda roll är att vara vackert vilande på höften.

Variera din klädsel

Med accessoarer kan man variera sina favoritkläder i oändlighet. Man kanske har en kjol och blus man trivs med och helst vill bära så ofta som möjligt. Det är inget ovanligt när man känner sig bekväm i kläderna. Att då tillföra olika former av accessoarer som ett dam skärp och kanske en väska i samma kulört som skärpet ger betraktaren en ny bild av plaggens bärare. Samma plagg med ett annat dam skärp, ett par vackra örhängen och en sjalett blir en helt ny outfitfast man fortfarande bär samma favoritplagg. Ett dam skärp kan även hjälpa till att forma plaggen på nya sätt. En vanligtvis vid klänning med obestämbara former får genast en slankare silhuett med ett bälte i midjan. Samma klänning blir en helt annan variant om du istället placerar ditt dam skärp på höften och låter klänningen behålla en del av sin vida design på överkroppen. Lite pösighet ovanför bältet, oavsett plagg, ger en laidback och avslappnad stil. En kavaj kan få en helt ny look genom att markera midjan med ett dam skärp. Kavajen kanske är svart då kan man leka lite med färger och kanske använda ett rosa eller gult dam skärp om man vill ge en touch av humor till sin klädsel. Vill man fortfarande vara diskret men ändå snygg i sin stil så tar man ett diskretare dam skärp för att förhöja sin klädsel.

Dam skärp till jeans

Inte ens till favoritjeansen behöver ett dam skärp ha som viktigaste uppgift att hålla byxan på plats. Snygga dam skärp till ett par välsittande jeans är som ett smycke. Lek lite med din stil och våga testa intressanta klädkombinationer och stilar. En westerninspirerad stil med ett par jeans, en rutig skjorta, jeansjacka och ett par MC-inspirerade skinnboots fulländas av ett dam skärp i skinn med ett intressant spänne. En hippieinspirerad stil med lång svepande kjol och en vacker blus i skirt tyg fulländas av ett vackert dam skärp i matchande färg. Till och med på en vinterkappa kan ett dam skärp som normalt inte hör till kappan förvandla kappan till ett helt nytt plagg. Matcha gärna ditt dam skärp med andra accessoarer som du vet fungerar bra ihop och i princip kan förhöja stilen på vilket klädval som helst. Skor, skärp och väskor är det bra att ha många av vilket kloka kvinnor vet.

De små detaljerna.

Det är de små detaljerna som gör den stora förändringen. Att mixa och matcha är den modemedvetna kvinnans allra smartaste klädtips. När man väl upptäcker glädjen i att verkligen tänka igenom sin klädsel och måna om att göra det bästa av sitt utseende så kommer man att hitta många anledningar att shoppa accessoarer som smycken, armringar, väskor och skärp. En lekfull klädstil skapar ett glatt sinne och att experimentera med detaljerna är ett rent nöje. Det är så lite som krävs för att förhöja hela intrycket och har man väl lagt tid på att plocka fram sitt bästa jag så kommer det att höja självkänslan och trivseln. Det absolut bästa klädtipset är att klä sig i plagg som man trivs i. Säkert är det så för dig att när du ska ut och resa så packar du alltid för mycket kläder, plagg som du aldrig använder. De kläder som du verkligen använder kan du alltså göra så mycket mer med genom att matcha plaggen med passande accessoarer så som skor, smycken, väskor och dam skärp.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se