Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Väskor

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

Dam väskor – en viktig modedetalj

En mycket viktig för att inte säga oumbärlig detalj när det handlar om mode och förvaring av nödvändiga ting är dam väskor. Vare sig det handlar om mindre eller större handväskor med avtagbar axelrem, shoppingväskor med antingen både axelrem och bärhandtag eller endast bärhandtag eller ryggsäckar vill man gärna att de framför allt ska fylla sin funktion som väska, men naturligtvis även matcha kläder, skor och övriga accessoarer. Det finns ett stort utbud av moderiktiga dam väskor som tillgodoser de flesta smakerna, behoven och situationerna. Många vill även ha en väska som utöver att den matchar säsongens övriga mode och trender även följer årstider och säsonger och de färger som följer med dessa växlingar. På samma sätt som när man väljer färger på sina övriga plagg kanske man vill ha en ljust pastellfärgad eller vit väska till våren och sommaren medan man väljer dam väskor i mörkare färger och nyanser till årets mörkare månader. Det finns massor av kombinationsmöjligheter när det gäller dam väskor och övrigt mode, en inte alltför färgstark överdel kan lätt lysas upp med hjälp av en vacker och väl designad väska. Alla kvinnor är olika, vilket även innebär att valet av tillverkningsmaterial på dam väskor varierar från person till person. Damväskor av högre kvalitet brukar vara tillverkade i material som äkta skinn, nappa, exklusiv skinnimitation, canvas eller slitstarkt nylon. Alla dessa material är tåliga och slitstarka, vilket håller väskan fin och fräsch och ger den en lång livstid.

Olika slags dam väskor

En medelstor handväska i rätt form och färg som matchar den övriga looken blir inte bara en praktisk förvaringsplats för alla de saker man vill bära med sig utan också ett vackert smycke att bära på axeln till vardags, samtidigt som den fyller sin viktigaste funktion, att hålla ordning på småsaker som exempelvis mobiltelefon, nycklar, plånbok och sminkartiklar, mindre böcker eller anteckningsblock med mera. även en mindre handväska som är försedd med ett lock med vridlås har samma funktion, men kanske används vid sammanhang där man inte är i behov av att bära med sig lika mycket, det kan exempelvis vara vid tillfällen som middagsbjudningar, konserter, utekvällar eller restaurangbesök. Större dam väskor är praktiska att ta med på shoppingrundan eftersom det kan vara smidigt att kunna stoppa ned det man handlar direkt i väskan istället för att bära omkring på flera små påsar. även en snygg och nätt ryggsäck i rätt utförande och färg blir en vacker detalj när den bärs på ryggen till och från arbetet, shoppingen eller träningen medan en mindre ryggsäck med justerbara axelremmar i snyggt utförande passar utmärkt att hänga på ryggen under cykel- eller joggingturen för att smidigt och enkelt få med sig mobiltelefonen, nycklarna, vattenflaskan och frukten på sin träning. För att alltid kunna matcha rätt och ha den rätta looken är det bra att ha många olika dam väskor i olika storlekar, färger och utföranden i sin garderob. En mindre handväska i en mild ljus färg kommer att bli kronan på verket när den matchas till en enfärgad eller flerfärgad kavaj eller jacka på sommarfesten medan en mellanstor handväska i en färg man trivs med och som rymmer det mesta man behöver är utmärkt att bära och matcha med den övriga stadslooken såväl sommar som vinter. även en större shoppingbag ska vara snygg, rolig och bekväm att bära med sig till stan, jobbet eller utflykten, vilket naturligtvis även gäller ryggsäckar i olika storlekar.

Färg, form utföranden och användningsområden

Det finns många olika modeller, färger och utföranden på dam väskor och olika designermärken har ofta satt sin egen personliga prägel på sina väskor där smaken återigen avgör vilken väska som matchar den egen personliga stilen. Många dam väskor är enfärgade för att inte "ta över" utan lättare kunna matcha färgerna i den övriga stilen medan några har ett personligt utseende med mönster i flera läckra färger. Beroende på vilka användningsområden och vilka behov väskan är avsedd för kan såväl utsidan som insidan variera stort mellan dam väskor. Vissa dam väskor är små eller mellanstora men har ändå en ganska rymlig och välplanerad insida med ett eller flera dragkedjeförsedda fack för säker förvaring medan andra är lite enklare på insidan. En shoppingbag kanske främst bjuder på ett större utrymme i själva väskan för förvaring av mindre påsar med prylar som inköpts under shoppingrundan och kanske bara ett enda lite större fack på utsidan respektive insidan där man kan förvara plånbok, mobiltelefon, nycklar och dylikt. Ryggsäckar är ofta försedda med flera fack och funktioner för att kunna vara så praktiska som möjligt vid flera olika användningsområden. Många dam väskor är även försedda med nyckelband eller nyckelkedja och karbinhake för att man lättare ska kunna hålla koll på sina viktigaste nycklar. Valet av damväskor handlar om personlig stil och smak. Ibland har yngre kvinnor lite annorlunda smak jämfört med medelålders och äldre kvinnor när det gäller damväskor, men i dag väljer även många lite äldre kvinnor att använda väskor i roliga modeller och glada färger. Det som är också är roligt när man ska välja dam väskor är att man kan matcha stil, färg och form fritt efter sin övriga outfit eftersom man oftast redan har en egen stil innan man gör sitt val av dam väskor. På så sätt blir den mindre eller större väskan just ett vackert smycke som i kombination med säsongens modeplagg förhöjer och fulländar den personliga stilen till fullo.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se