Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Badmode

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

Badmode för en sommar utan slut

Oavsett om du ska på solsemester eller ta några längder i simhallen behövs rätt badmode! Det är viktigt att kunna känna sig bekväm i sin bikini eller baddräkt och inte bli osäker på grund av självutsedda problemområden. Med rätt badmode är detta inga svårigheter – och då kan inget hålla en borta från vattnet.

Strand, pool och badplats

Det som på 1800-talet började som en vid, heltäckande klänning är idag åtsittande och visar mycket hud. Baddräkt, bikini eller tankini, med rätt badmode kan alla visa sig från sin bästa sida och smickra sin figur – oavsett om man är nätt eller kurvig, har stor eller liten byst.

Det nya badmodet är perfekt för stranden, poolen och badplatsen, oavsett om du vill hoppa i vattnet eller bara slappna av i solen. Den som vill svepa något om sig på väg till stranden kan klä sig i en tunn strandklänning eller en pareo.

Vilken bikini passar min figur?

Brösten hade kunnat vara större, baken mindre och benen smalare – kvinnor beklagar sig ofta över "problemområden". Men det krävs ingen strikt diet eller evinnerlig träning för att man ska kunna känna sig bekväm på stranden. För när badkläderna sitter perfekt kan semestern börja och med ett par tricks går detta på nolltid.

Få bysten att se större ut

Modeller som sitter lite ledigt passar bäst till små bröst – här handlar det om helt andra egenskaper än stöd och lyft. En smal trekantsbikini smickrar smala kroppar och framhäver bysten. Även bandeau-överdelar passar perfekt till denna kroppstyp, eftersom extra stöd egentligen inte behövs. Bikinis med avtagbara axelband sitter säkert utan att hasa ned och ger en jämn solbränna.

Dekolletaget kan även verka fylligare med hjälp av badklädernas detaljer. Framförallt badmode i ljusa färger och med iögonfallande mönster eller volanger kan ge önskad effekt.

Perfekt stöd för större kupor

En stor byst får stabilitet genom formpressade kupor och bredare rygg- och axelband. Byglar och ett brett band under bysten ger den stadga som behövs för att allt ska hållas på plats. Med hjälp av mörka färger och små mönster kan bysten dessutom verka mindre. Undvik mindre modeller med tunna axelband, dessa ger inte tillräckligt bra stöd.

Få höfter och mage att se slankare ut

Breda höfter anses vara feminint och attraktiv, så det finns ingen anledning att gömma dem. Men för att blicken inte bara ska dras dit rekommenderar vi att kombinera en enkel bikiniunderdel med en spännande överdel. På så vis kan blicken avledas.

Även en bred linning och höga benöppningar har en fördelaktig effekt för den här kroppstypen. Därigenom ser benen ser längre och smalare ut. Magen kan döljas av en bikiniunderdel med hög midja , men även en pareo om höfterna kan uppnå samma resultat.

Badmode för kvinnor med vackra kurvor

En baddräkt är ett bra alternativ för den som tycker att bikinis visar för mycket hud. Framförallt täcker de magen men kan dessutom sensuellt framhäva dekolletaget genom en v-ringning. En asymmetrisk design eller utskurna partier leder blickarna i önskad riktning – och alltså bort från de ställen på kroppen som man är missnöjd med.

Ränder, mönster och färggradienter är smickrande för figuren och ger sommarkänsla på ett ögonblick.

Men rätt passform spelar också en viktig roll. Badkläderna måste sitta perfekt. Man bör inte klämma in sig i för små storlekar i hopp om att det ska trycka bort valkarna. En baddräkt i rätt storlek är mycket mer smickrande och kan dessutom framhäva snygga kroppsdelar.

Insidertips: Tankini

Det finns en medelväg för den som tycker att bikinis är för vågade och baddräkter för tråkiga. Tankinin består av en vanlig bikiniunderdel och ett rymligt linne. Överdelen erbjuder lika mycket omväxling som en bikinitopp – med klassiska axelband, i bandeaumodell för en jämn solbränna, som push-up eller med lätt vadderade kupor.

Tankinin är perfekt för den som vill dölja fett över höfterna eller en putmage. Den är ett alternativ till den klassiska baddräkten och är inte lika åtsittande om magen – vilket helt enkelt gör den smickrande för alla kroppsformer.

Luftigt strandmode och tunna klänningar

För en morgonpromenad på stranden eller på väg till en förfriskande cocktailbar passar det perfekt att ta på sig en tunn klänning över badkläderna. Strandkläder tillverkas av sköna tyger som är lena mot huden och inte klibbar trots vatten och sand.

Dessutom skyddar de mot solen och svala vindar och är tillräckligt täckande för att man ska kunna känna sig bekväm i lobbyn eller på strandpromenaden. Skira tyger i praktfulla färger passar underbart bra till badmodet och utgör tillsammans en perfekt sommarlook.

Rätt färg på badkläderna

Inget bjuder in till solbad som strålande solsken och fin sand. Men den som ännu inte blivit solkysst eller generellt har en ljusare hudton kan med hjälp av speciella färger på badkläderna fuska bort blekheten. Matta färger som korall, varm röd eller ljusgrön lämpar sig extra bra och får huden att se mörkare ut.

Vitt och svart bör undvikas på ljus hud eftersom de får den att se ännu blekare ut.

Dessa färger passar bättre på mörkare hudtyper. Även olika nyanser av blått är särskilt harmoniska – från isblått till kungsblått ger de huden en lyster och åstadkommer en smickrande kontrast. Badmode med applikationer och mönster är ytterligare ett snyggt alternativ att variera med. De ger smala kvinnor kurvor och döljer i samma veva oönskade former.

Den som inte kan bestämma sig mellan alla färger och former som erbjuds kan helt enkelt växla mellan olika badkläder. Därigenom undviks även bikinibrännans vita linjer och man kan matcha färgen efter hur brun man har blivit. Så packa solkrämen och ett badlakan och åk på en utflykt till vattnet!

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se