Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Pareos

Kategorier
Filtrera
Färg
Material
Märke
Pris
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Dam pareos

Om du är ute efter ett plagg som ger dig lite extravagans under en dag på stranden kan en pareo vara något för dig. Det kan annars vara svårt att hitta det perfekta badmodet eftersom det inte finns lika mycket att arbeta med som med andra typer av outfits. Visst är bikinis och baddräkter intressanta plagg som går att variera i relativt stor utsträckning, men därefter är det tunnsått. Då är pareon perfekt eftersom det ger dig en extra touch och möjligheter att kombinera olika plagg med varandra. Med en pareo som du matchar med din badklädsel för dagen ser du till att vara både snygg och elegant på stranden.

Pareons utmärkande egenskaper är just att den fungerar som kompletterande plagg. Medan andra typer av kläder kan vara basplagg eller utgöra stommen i en outfit är pareon snarare som du lägger till i slutet. Det betyder dock inte att det är mindre viktigt för att fullgöra din stil. Tvärtom är det just detaljerna som ser till att du får en fulländad outfit i linje med hur du vill ha den. Därför bör du lägga mycket tid och energi på att hitta rätt pareo för dina syften. även dam pareos kan nämligen skilja sig mycket åt och det krävs därför att du ställer en del förberedande om du vill vara säker på att hitta rätt.

Vilken faktor som väger tyngst i valet av pareo är individuellt för varje person. Generellt går det dock att säga att utseendet givetvis har en tung röst när det kommer till att välja rätt. Med hjälp av en snabb titt på pareon kan du avgöra vilken design den har samt hur färgskalor och mönster ser ut. Ofta har dam pareos färgglada och färgrika utformningar för att passa in i en solig och närmast tropisk miljö. Samtidigt går det förstås även att hitta pareos som har en mörkare färgskala. Det kan vara klokt att fundera över vilka andra plagg och accessoarer som du har tänkt att kombinera din pareo med för att vara säker på att du hittar en bra matchning.

Att köpa en pareo är något enklare än andra typer av kläder eftersom du inte behöver ta hänsyn till längd på ärmar eller andra delar av plagget. En pareo består helt enkelt av ett tygstycke som du enkelt drar runt dig vilket gör det lättare att förutse storlek. Det betyder dock inte att alla dam pareos har precis samma mått. Det kan skilja sig en hel del vilket gör det viktigt att du bestämmer dig för vilken storlek som passar dig. När du handlar i en webbshop som har ett bra utbud av pareos kan du se måtten direkt och välja det som matchar dina preferenser. Ofta är en större pareo bättre om du vill vara säker på att den går att dra runt sig medan en mindre pareo har fördelen att den är enklare att vika ihop eller packa.

En annan aspekt som du bör ha i åtanke är materialet. Att pareon är ett relativt simpelt plagg sett till tillverkning och design innebär inte att det behöver vara mindre exklusivt eller sofistikerat. Istället finns det många olika alternativ för dig som letar efter den perfekt pareon. Polyester är ett material som brukar användas för att skapa en bra pareo som faller snyggt. Mikrofiber är ett annat material med stor popularitet bland pareotillverkare, mycket tack vare sina fuktavvisande egenskaper.

När du väljer material finns det flera faktorer att komma ihåg. Dels vill du säkert att tyget känns mjukt och bekvämt mot din hud för att undvika skavsår och andra skador. Med tanke på att pareon ofta används under mer lättklädda sommardagar är chansen stor att den kommer att ligga direkt på huden vilket ökar vikten av att välja ett bra material. Dels är materialet också viktigt av praktiska skäl. Om du befinner dig i en strandmiljö är sannolikheten stor att din pareo då och då kommer att utsättas för fukt. Då är det skönt att veta att pareon klarar det och torkar snabbt för att du ska kunna använda den igen utan att behöva tvätta den eller hänga upp den på tork.

Just den praktiska biten ska inte underskattas i valet av pareo eftersom det brukar vara det som avgör hur använt ditt plagg faktiskt blir. Här är exempelvis tvättinstruktionerna centrala. Vissa pareos går att tvätta i maskin medan andra kräver handtvätt. Om du är beredd på att handtvätta din pareo inför att du ska använda den kan du välja att investera i en mer sofistikerad variant. Annars finns det gott om exklusiva pareos som också går att tvätta i maskin. Kanske sparar det tid åt dig som gör att du använder ditt plagg lite oftare.

Även om pareon har ett relativt litet användningsområde jämfört med andra typer av kläder råder det ingen brist på tillverkare som satsar hårt på att erbjuda fina produkter till sina kunder. Det betyder att du som köpare har möjlighet att välja ett varumärke som går i linje med dina design- och kvalitetskrav. Ofta har varje modehus en särskild inriktning som gör att din pareo kommer att likna andra typer av plagg från samma tillverkare - åtminstone i vissa aspekter. Budgeten är en sådan fråga där prisklassen kan säga något om pareons kvalitet. Samtidigt gäller det att inte stirra sig blind på dessa faktorer och istället våga tänka själv. På så sätt kan du hitta en snygg och användbar pareo till ett bra pris.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se