Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Kortärmade

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 2 från 3 »

Sidan

Sidan 1 av 3

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 2 från 3 »

Sidan

Sidan 1 av 3

Kortärmade blusar – Ett klassiskt val för alla

Vi erbjuder ett stort urval av kortärmade blusar som passar i alla säsonger och faller alla i smaken. Casual-looks till eleganta stilar som passar såväl viktiga möten som en kväll ute med familjen. Kvaliteten på blusarna här hos oss på Peter Hahn är alltid på topp och det är enkelt att hitta blusar med fina passformer som passar alla i olika storlekar. Kortärmade blusar är alltid enkla att kombinera med andra plagg och för att uppnå en enkel men modern look är våra blusar perfekta.

Viktigt att tänka på när man köper blusar

När man köper kortärmade blusar är det viktigt att tänka på hur vädret ser ut. Självklart fungerar det att ha kortärmade blusar till alla väder, men då måste man kombinera blusen med ett komplement så som till exempel en skinnjacka eller en kappa. En annan viktig sak att tänka på när man köper blusar som inte många riktigt tänkt på är att se till att materialet är bekvämt och passar humöret. Materialet på blusarna kan faktiskt påverka ditt humör speciellt beroende på hur bekväma de är, därför är det viktigt att se till att man vet vad för sorts tyg som blusen är gjord av för att inte bli besviken och för att blusen ska matcha humöret. Dessutom är det viktigt att tänka på vad för look man är ute efter. Ibland vill man bara köpa något man tycker är fint, vilket man självklart får göra, men det kan bli svårt sen att matcha blusen med den looken som man vill ha. Därför har vi gjort en tipsrubrik som finns längre ner för att hjälpa dem som vill utforska olika looks som blusen kan uppnå med små enkla justeringar. Det viktigaste att tänka på när man köper blusar är att tänka på kvalitén och inte priset. En bra blus håller längre och sparar dina pengar i längden. Blusar kan ofta vara tunna och om priserna är för låga är kvalitén troligen även lika låg, därför bör man investera på hög kvalité till rimligare priser.

Blusar utan knappar

Dessa blusar passar den som jobbar men tycker om att känna sig ledig i sina kläder eller den som gillar att känna sig bekväm och samtidigt elegant. Perfekt för våren och sommaren då materialet på våra kortärmade blusar är luftiga och inte för tjocka. Det finns olika modeller med små detaljer som inte bara ger ett intryck av femininet och elegans utan även professionalitet och intelligens. Våra kortärmade blusar utan knappar finns i alla olika färger och designer, hos oss finns en blus för alla!

Blusar med 3/4-ärm

Om kortärmade blusar är för korta och långarmade blusar är för långa finns det ett mellanting, nämligen 3/4-ärmsblusar. De kommer i alla olika modeller och designer, storlekar och material, både med och utan knappar och passar till alla olika tillfällen. 3/4-ärmsblusarna passar dessutom till alla årstider och plagg! Den som har mycket att göra och inte orkar dra upp ärmen kommer älska våra 3/4-ärmsblusar.

Kortärmade blusar med feminina detaljer

Vi på Peter Hahn har olika kortärmade blusar med fina detaljer som uttrycker ett extra strö av feminineten. Det finns kortärmade blusar med breda ärmar som passar till allt och alla, dessutom är de trendiga. Dessa blusar kommer i olika designer som passar till arbetsplatsen, tillställningar, en kväll ute med familj eller vänner, men även en vanlig dag inomhus. Kortärmade blusar med spetsdetaljer faller många i smaken och sägs också vara bland det trendigaste idag. Kombinera dessa typer av blusar med sommaren och vänner eller på våren med familjen!

Knytblusar till businesskvinnorna

Den som letar efter en kortärmad blus för jobbet vänder sig oftast till knytblusar för en professionell och sofistikerad, men samtidigt elegant look. Matchas oftast med kostymbyxor eller kjolar. Dessa blusar passar främst till arbetsplatsen, dock kan denna blus även användas till fina event eller en helt vanlig dag. Knytblusar av siden är skönast på vintern medan knytblusar av chiffong är skönast på sommaren.

Kortärmade blustips

Ibland kan det vara svårt eller tråkigt med tröjor och skjortor, då vill man säkert ta sig an blusar, i detta fall kortärmade damblusar. Ett blustips är att stoppa ner blusen under byxan/kjolen för att ge en mer sofistikerad look, detta är ett bra tips för den som vill upptäcka ett av blusarnas miljontals fashion-funktioner! Ett annat tips är att svarta jeansbyxor och svart skinnjacka passar till alla kortärmade damblusar, detta är för den som vill ha en simpel och bekväm look men ändå lite speciell. Denna look passar den som ska ut på vardagliga ärenden eller till en vän/väninna. Kombinationen av de två ovanstående tipsen skapar en nästan helt ny look som trendar globalt! Ett sista tips är att inte oroa sig för mycket för storleken på blusarna. De brukar oftast vara rätt så pösiga, så ifall en blus inte finns inne i rätt storlek brukar det gå bra i en storlek mindre. Hos oss på Peter Hahn hittar alla fina, prisvärda och unika plagg i hög kvalitet – alltid till kundens komfort och behag!

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se