Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Långärmade

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 2 3 från 8 »

Sidan

Sidan 1 av 8

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 2 3 från 8 »

Sidan

Sidan 1 av 8

Långärmade damblusar för alla smaker och tillfällen

Under kategorin dam blusar långärmade finns alla typer av skärningar,material, mönster och modeller för damer med smak för design. Det finns dam blusar långärmade för alla smakriktningar och tillfällen. Här ska vi ge exempel på klädval där dam blusar långärmade utgör en del av en fulländad outfit. Hur man klär sig har en oerhörd betydelse för det egna välmåendet. Klär man sig i plagg man trivs i så märks det på utstrålningen och framför allt känns det bra inombords. Dam blusar långärmade i olika material och utförande hör hemma i varje kvinnas garderob och här kommer förslag på stilar och kombinationer för en välklädd look.

Inspiration för klädstilar i kombination med dam blusar långärmade

Med plaggen man bär kan man dra blickarna till delar av sin kropp som man är speciellt nöjd med eller bort från kroppsdelar man vill dölja. Användningen av dam blusar långärmade är inget undantag. Beroende på hur man väljer att sätta samman dagens outfit kommer man med hjälp av rätt dam blusar långärmade att klä sig så att man kommer bäst till sin rätt och trivs med sig själv. även textil och material har betydelse för helhetsintrycket. Dam blusar långärmade i ett kraftigare denimtyg kan bli helt fel till en kjol i ett skirt tyg samtidigt som en blus i samma utförande men ett mer skirt material kan vara helt rätt till samma kjol. Vill man betona en slank silhuett kan en snäv dam blus långärmad vara rätt val i kombination med en långbyxa med vida ben och högklackade skor. En vidare blus eller tunika till samma typ av byxa kan klä en rundlagd kvinna och bärs då med fördel utanpå byxorna. De långa benen på byxan, till högklackade skor ger intrycket av att man är längre vilket har en slankande effekt även på rundlagda kvinnor. Benen ska vara så långa att de döljer skorna när man står, det är detta som ger intrycket av längre ben än man verkligen har. En slank kvinna som klär sig i samma byxa men en vidare typ av dam blusar långärmade skulle tvärtemot addera vikt till helhetsintrycket. Det gäller att ha fingertoppskänsla om man vill klä sig rätt för att framhäva respektive dölja delar av sin kropp.

Fler klädråd för dam blusar långärmade för en välsittande outfit

Valet av mönster på dam blusar långärmade har också betydelse för helhetsintrycket. Dam blusar långärmade med liggande ränder kan ge ett intryck av att man är bredare än man är. Långrandiga dam blusar långärmade har däremot en slankande effekt. Skärningen av randiga blusar har betydelse för helheten. En kort långrandig blus som man kanske tror har en slankande effekt adderar tvärtom ett par kilo till rumpan samtidigt som en tight, lång modell av dam blusar långärmade döljer och ger intrycket av att man är slankare än man verkligen är. Det är roligt att jobba med proportioner när man köper nya kläder. Inte alla är medvetna på dessa illusioner man kan experimentera med för att skapa det intryck och den outfit man eftersträvar. Ibland kanske man gillar ett mönster på dam blusar långärmade och struntar i både skärning och design, man vill bara ha den för det vackra mönstrets skull. Då kan man tillföra passande accessoarer som till exempel ett skärp. Skärp till dam blusar långärmade kan användas på olika sätt och ger helt olika typer av outfits. Ett skärp i midjan ger ett annat intryck än om man istället har skärpet på höften. Dam blusar långärmade kan varieras i oändlighet med hjälp av accessoarer och andra plagg. Ett brett skärp på höften till dam blusar långärmade i storblommigt kan passa mycket bra till en lång slank kjol eller tighta långbyxor. Samma dam blusar långärmade med storblommigt mönster och ett brett läderskärp i midjan ger en slankande silhuett till en rundlagd kvinna i tighta jeans. Vill man betona en välformad rumpa kan dam blusar långärmade som är lite vidare upptill och kort skurna ge intrycket av smal midja och skapa illusionen av en timglasformad kropp.

Dam blusar långärmade från varierande varumärken

Det finns ett oräkneligt antal dam blusar långärmade att välja mellan från ett stort antal varumärken och det finns dam blusar långärmade för alla smakriktningar och tillfällen. Varje kvinna gör väl i att införskaffa damblusar i olika typer av material, längder och skärningar eftersom de med hjälp av olika accessoarer, kjolar och olika typer av byxor, går att variera i oändlighet. Man hittar alltid några dam blusar långärmade som kommer att bli flitigt använda favoritplagg. Att införskaffa en speciell typ av garderob för strikta tillfällen då man förväntas ekipera sig enligt nån slags klädkod kan vara en bra ide. En vit blus passar bra vid alla typer av striktare tillfällen och går att kombinera med dräktbyxor eller pennkjolar för ett mer affärsinriktat intryck. Blusar i denim kan passa bra till jeans för vardag och fest. Att investera i ett antal dam blusar långärmade gör att det finns en väl vald outfit för varje tillfälle. Några väl valda damblusar i garderoben med olika skärning, material och design är ett enkelt sätt att vara rätt klädd vid varje tillfälle.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se