Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Randiga blusar

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

Välj rätt randig blus

Det finns vissa klädesplagg som är särskilt mångsidiga och praktiska att ha i garderoben. Randiga blusar tillhör den kategorin av kläder som nästan alltid går att använda - oavsett vad du har för ärende. Det fungerar precis lika bra att ha en bekväm randig blus hemma en ledig dag som att den går att ta på sig för fest eller middag. Dessutom är den ett utmärkt plagg när du vill se professionell men avslappnad ut på jobbet. Dam randiga blusar är därför plagg som garanterat lär användas istället för att ligga och skräpa hemma i din garderob vilket gör det till ett prisvärt inköp i längden. Innan du investerar i en randig blus gör du dock rätt i att först identifiera några faktorer som kommer att förbättra chanserna till ett lyckat inköp. Om du tycker om att shoppa på impuls är det förstås inget som hindrar dig. Det kan tvärtom vara en rolig och givande aktivitet som då och då leder till nya fynd. Andra föredrar att vara mer försiktiga med sina slantar och försäkra sig om att köpet verkligen blir bra. I dessa fall ska du ta en titt på dessa parametrar för att lättare se vilken av alla dam randiga blusar som passar dig bäst.

Tillverkare och design

Det går inte att komma ifrån att märket kan spela en avgörande roll när det gäller val av kläder. Det betyder givetvis inte att du slaviskt bör välja det trendigaste eller hetaste märket för tillfället när du köper kläder. Snarare bör du se det som en indikator för en viss typ av kvalitet eller stil så att du enklare kan bilda dig en uppfattning om vad det faktiskt är du köper. De allra flesta märken har nämligen tagits fram på ett systematiskt och strategiskt sätt för att fylla en särskild lucka på marknaden. På så sätt kan du relativt enkelt inse vad ett visst plagg från en särskild tillverkare har att erbjuda. Varumärken och tillverkare är dock långt ifrån allt när det kommer till val av randig blus. Ibland kan det vara skönt att hålla ett helt öppet sinne och testa något nytt. Då kan andra parametrar vara viktigare för dig när det kommer till att välja rätt. Designen är en självklar aspekt för dig som ska köpa dam randiga blusar. Det är sällan som vi bortser från utseende när vi shoppar kläder - och det här är givetvis inget undantag. Oavsett om du är nybörjare inom klädshopping eller om du vet precis vad du har för smak kan du ofta få en instinktiv känsla för designen redan vid en första anblick. Under 'design' ryms många aspekter. När du har avgränsat ditt sökande till dam randiga blusar har du redan här gjort vissa val som påverkar utseendet på ditt inköp. Samtidigt betyder inte det att du kommer att sakna valmöjligheter. Ränder kan se ut på otaliga sätt - tjocka, smala, överlappande, skarpa - och variationen är närmast oändlig. Det gäller också möjligheten till färgkombinationer som är särskilt stora för randiga blusar med alltifrån blått till rosa och brunt som klassiska färger. Slutligen behöver randigt inte vara det enda mönstret på din blus. Det kan också gå att smycka ut den med andra detaljer som gör att du får ett visuellt rikt och intressant plagg.

Material och passform

även materialet är en viktig del i att välja rätt randig blus. Det kommer att påverka din användning av plagget i flera avseenden. Först och främst kan materialet vara en designfråga. Olika typer av material ger olika intryck och bidrar till den visuella helhetsuppfattningen av din outfit. Det är också en fråga om komfort. Med ett material som du trivs med kommer du att vara mer bekväm i din randiga blus vilket gör att du med större sannolikhet kommer att använda den flitigare. När du väljer material bör du också ha användningsområde i åtanke. ömtåligare material passar kanske bättre för mer uppklädda tillställningar medan om du vill använda blusen som vardagsplagg kan det vara smartare att välja ett slitstarkare innehåll. När det kommer till blusar är bomull ett klassiskt alternativ som kan ses som ett säkert kort - men det finns också andra val. Vissa plagg har elastan för att göra plagget mer elastiskt. Passformen är en alldeles central del som du måste ta hänsyn till när du gör ditt val av dam randiga blusar. Utan en passform som passar för din kroppsform kommer plagget nästan garanterat att ligga oanvänt. När du handlar på nätet kan det ibland vara svårt att veta precis hur plagget kommer att sitta på dig. Det gäller även randiga blusar som behöver en bra passform för att komma till sin rätt. Ett tips är att titta på de exakta måtten och jämföra med dina andra kläder som sitter bra. På så sätt ökar du chanserna för att du blir nöjd med ditt köp.

Budget

Till sist går det inte att bortse ifrån att budgeten är en avgörande del när du gör ditt val av randig blus. Utan budgetbegränsningar hade det kanske varit en snabbare process att hitta din drömblus. Du bör dock inte bli nedslagen över detta utan istället se budgeten som en möjlighet att hitta så bra kläder som möjligt till bästa möjliga pris. Med god research och förberedelse har du betydligt bättre odds att lyckas.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se