Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Tunikor

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Dam tunikor för alla tillfällen och smaker

Dam tunikor har många olika användningsområden och variationsmöjligheter och det är alltid lätt att hitta en tunika som passar vare sig man är ute efter en mer formell stil som ska matcha den strikta kjolen eller byxan man bär på arbetet och i andra formella sammanhang eller när man söker efter en tunika som passar för en mer avslappnad stil till en kjol eller mer ledig modell av byxa som man bär på fritiden. Kanske är man ute efter en elegant och smakfull tunika som passar till finbyxorna eller den eleganta kjolen eller en tunika att känna sig bekväm i under weekenden eller semesterresan. Det finns många modeller och även härliga färger och mönster av dam tunikor som passar till alla dessa tillfällen. Den personliga smaken och stilarna går naturligtvis igen i valet av dam tunikor och självklart vill man att de tunikor man införskaffar till sin garderob även ska matcha de kjolar, byxor, kavajer, skor och accessoarer man redan har eller planerarar att köpa. Många tycker om att variera sin personliga stil inför olika tillfällen och situationer, vilket gör dam tunikor till mycket användbara plagg eftersom variationerna mellan de olika modellerna är så stora. Det är bra att förse sin garderob med många tunikor i olika utföranden, modeller, färger och mönster så att man alltid har en elegant överdel till hands.

Utföranden, färger, mönster och tillverkningsmaterial

Det går alltid att vara välklädd i dam tunikor och eftersom dessa plagg finns i så många olika modeller och färger finns det alltid dam tunikor som passar för varje säsong, stil, smak och tillfälle. Medan en del dam tunikor är av längre modell är andra lite kortare, en del dam tunikor är sydda i utföranden som är mycket lediga i modellen, medan andra är något mer åtsittande, ärmarna har antingen tre fjärdedels, lång eller kort längd och det finns även tunikor i ärmlös modell. Dam tunikor har ofta en V – ringning eller rund halsringning och det finns även dam tunikor som har båthalsringning, knytband i halsringningen eller skjortkrage. Gemensamt för alla dam tunikor är att de brukar bäras utanpå kjolen eller byxorna. Färgerna varierar mellan enfärgat i färger som aqua, korall, kungsblå, lime, rosa, vit eller svart och mönster i alla tänkbara blandningar och kombinationer av läckra och glada, men även mer dämpade färger och mönster. Dam tunikor är tillverkade i lätta och behagliga material som exempelvis rent linne, ren bomull, en blandning av bomull och linne, viskos, silke, lyocell, en blandning av bomull och silke, en blandning av triacetat och polyamid, polyester eller blandningar av flera av dessa material.

Alltid rätt klädd i dam tunikor

Det som är så fantastiskt med dam tunikor är att det finns så många olika utföranden, mönster och färger att välja mellan, vilket gör att både användningsområden och kombinationsmöjligheter av dessa plagg blir oändliga. Det finns alltid en vacker tunika som passar för varje smak och tillfälle, både till vardags eller fest och både när man vill klä sig elegant, sportigt eller avspänt. Det går alltid att vara elegant när man bär tunika och när man väljer sina dam tunikor har man möjlighet att välja bland många olika stilar, vilket gör det möjligt att förse sin garderob med ett flertal dam tunikor i olika modeller, färger och mönster som man kan variera efter den stil man vill bära för dagen. En enfärgad tunika i lagom längd till den svarta, grå eller vita kavajen signalerar en elegant och lagom formell stil som exempelvis passar att bära under arbetsdagen, mötet eller konferensen. På den enkla eller mer formella festen eller högtidsdagen kommer en flerfärgad, mönstrad tunika i längre modell över byxan eller kjolen och med kort, lång eller tre fjärdedels längd på ärmen att dra blickarna till sig. När man strosar runt i parken efter sommarens picknick eller småstadsshopping är det roligt att kunna känna sig bekvämt och elegant klädd på samma gång i en lång, mönstrad eller enfärgad tunika i ett lätt och luftigt material som passar och matchar sommarens övriga outfit. Den ärmlösa tunikan som både är sval och bekväm passar utmärkt att bära på stranden och i andra avspända miljöer under de allra varmaste dagarna här hemma eller på utlandssemestern. Fler- eller enfärgade dam tunikor är alltid rätt både till vardagen, middagsbjudningen och fritiden och det är därför bra att ha många av dessa plagg i sin garderob så att man alltid har möjlighet att matcha sina olika personliga stilar efter tillfälle och humör. Dam tunikor finns i många modeller och utföranden som går att bära året om, till vår- och sommarsäsongerna kanske man väljer att bära sin tunika utan något över eller tillsammans med en tunn och luftig kavaj eller sommarjacka medan man under de kallare årstiderna kanske vill ha ett linne under tunikan och bära den under en kofta och fodrad jacka, rock eller kappa. En enfärgad tunika går alltid utmärkt att kombinera med en mönstrad och flerfärgad kjol eller byxa medan en flerfärgad tunika alltid går att kombinera med en enfärgad kjol eller byxa. Dessa enorma variationsmöjligheter gör att dam tunikor blir ovärderliga plagg för den välförsedda basgarderoben under alla årstider, säsonger och tillfällen.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se