Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

3/4- byxor

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

3/4-byxor för dam

Hos Peter han erbjuder vi ett stort och varierande utbud av 3/4 byxor för alla tillfällen och tillställningar. 3/4-byxor är ett snyggt och kvinnligt val som framhäver din figur på ett sobert och stilfullt sätt. Byxan har under senare år blivit allt mer aktuell och det är inte svårt att förstå dess populäritet. Den bekväma byxan som kännetecknas av att sluta strax under knät är alltid lika aktuell och gångbar i en outfit, en populär modell som ger en skön svalka under varmare väder. Byxans stora fördel är att den känns moderiktig, avslappnad och samtidigt är lätt att kombinera. Perfekt för dig som söker ett smickrande alternativ till ett par kortbyxor men ändå önskar ett par byxor som inger en skön svalka under en dag i solen. I vårt utbud finner du 3/4 byxor i alla olika modeller och färgval. Du hittar smala modeller som framhäver dina ben tillsammans med den alltmer populära breda modellen som med fördel bärs tillsammans med ett par snygga slippers vilket resulterar i ett vacker ensamble som visar upp anklarna. Vilken blir din favorit?

Styling

3/4 byxor är ett dressat alternativ till shorts som kan kombineras i oändlighet. Klä ner din byxa med en stickad tröja under svala dagar och klä upp dig igenom att kombinera med en snygg blus eller en top som matchar. Du väljer själv den typ av modell som du föredrar. Vi erbjuder en lång rad alternativ av 3/4-byxor i jeansmodell, men även lite mer skräddade byxor i chinos-modell och den just nu väldigt trendiga raka och breda modellen som gjort en stark comeback på modescenen. Denna modell är det självklara valet för den modemedvetna som gillar att bära det allra senaste. Den breda modellen har fördelen att den är enormt bekväm och svalkande, samtidigt som den kan kombineras med valfri överdel och ett par snygga slippers för att inge ett elegant intryck som passar såväl på kontoret som en dag i skärgården. En lite tajtare modell är populär att bära under golfturen, eller kanske vid festligheter eller under ett restaurangbesök. Med ett par 3/4-byxor kan du visa upp dina ben och samtidigt dra fördel av en design som utformats med tanken att stödja och framhäva en kvinnlig figur på bästa sätt. Vi har en rad olika modeller som alla framhäver sin bärare på bästa sätt. Hos oss väljer du bland modeller med hög eller normal midja, i streck eller med lös passform. Designmässigt erbjuder vi minimalistiska modeller tillsammans med byxor överrösta med snygga detaljer och smarta funktioner. Kanske väljer du en bred modell med ett tillhörande skärp som smickrar och framhäver en timglasfrom på ett enkelt sätt. Kombinera gärna med en finstickad lite större tröja i ett exklusivt naturmaterial för en klassisk och stilfull look som alltid känns lika aktuell. Med ett par 3/4 byxor i garderoben väljer du själv din outfit för dagen, med enkla medel kan man styla sina byxor antingen elegant dressad eller svalt och avslappnat. För semestern passar kanske en bredare modell med dragsko i benen allra bäst medan du inför en dag på kontoret väljer en mer figurnära modell som känns praktisk och enkelt kombineras med valfri top. Med ett par 3/4-byxor i garderoben är du lika välklädd vid alla tillfällen då du behöver bära en lite lättare klädsel men inte vill använda ett par korta shorts som kan kännas obekvämt och allt för avklätt. När det kommer till sko-val väljer du det alternativ som bäst speglar din personlighet. Ett par sandaletter eller ett par pumps har fördelen att framhäva dina ben och göra dessa längre för en mycket smickrande siluett. Med ett par sneakers eller ett par sandaler med låg klack får du en avslappnad still som passar perfekt under en aktiv och bekväm dag i värmen.

Skötselråd för dina 3/4 byxor

Hos Peter Hahn erbjuder vi en lång rad av 3/4-byxor i olika material, och vi rekommenderar att du alltid följer de tvättråd som finns för att dina byxor behåller sin form och blir till glädje under många år framöver. Tvättråd för ditt plagg finner du på tvättrådslappen inne i ditt plagg. Här kan du se vilken tvätttempratur du bör använda samt hur du torkar ditt plagg på bästa sätt. Vid fläckar rekommenderar vi alltid att du tar bort dessa så snart som möjligt för att undvika att fläcken tränger in i tygets fibrer och torkar in.

Säker och trygg e-handel

Vi lägger stor vikt vid att kunna erbjuda alla våra kunder en säker och trygg e-handelsplats att handla på. Igenom att erbjuda 14 dagars ångerrätt tillsammans med de mest populära betalningsätt som finns online idag och en snabb leverans vet du om att din beställning är i trygga händer. Om du har frågor eller behöver råd finns vår trevliga kundtjänst alltid till hands, bredd att svara på frågor eller att ge råd angående din beställning.

En vinnare för alla tillfällen

Med ett par 3/4 byxor i garderoben är du alltid lika stilfullt klädd, och redo för dagens utmaningar utan att känna dig för varm och obekväm. Oavsett om du väljer en avslappnad modell eller en lite mer skräddad erbjuder vi de mest smickrande alternativen i en lång rad av lyxiga naturmaterial som känns underbara mot huden och gärna bärs dagligen. Vad det gäller färgval har vi även här ett brett utbud som stänker sig från mönstrade modeller till enfärgade i allt i från klassiska färger som vitt, svart och beige tillsammans med de just nu moderna färgerna som sticker ut lite extra. Titta gärna igenom vår kategori för Dam 3/4-byxor och välj ut det par som passar dig allra bäst. Vårt råd till dig är att du väljer samma typ av modell som du föredrar när du väljer vanliga byxor för bästa komfort. Vi har även mått tabeller tillgängliga om du är osäker på vilken storlek som kommer att passa dig allra bäst. Titta gärna lite extra på produktbilden så får du en idé om hur modellen sitter på och hur den kan stylas på bästa sätt. Med detta stilmedvetna och framförallt smickrande alternativ i garderoben är du alltid lika välklädd oavsett situation och tillfälle! Välkommen till oss på Peter Hahn!

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se