Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Stretchbyxor

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 2 3 från 8 »

Sidan

Sidan 1 av 8

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 2 3 från 8 »

Sidan

Sidan 1 av 8

Dam stretchbyxor

Stretchbyxor för alla tillfällen

Svunnen är tiden då man var förvisad till att välja mellan figurnära och bekvämt. Idag kan man få en figurnära byxa som är lika bekväm som ett par leggings men ändå snygg och elegant. Det är något vi kan tacka de innovativa stretchmaterialen för. Först ut var jeans i stretch, men nu finns allt från den eleganta kostymbyxan till de chica och trendigt mönstrade byxorna i det flexibla materialet. En byxa i stretch följer kroppen och gör att man kan röra sig obehindrat. Dessutom smickrar stretch kroppens linjer på ett fantastiskt sätt och sitter fint oavsett kroppsform. Att bära bekväma kläder som sitter bra är ett av de viktigaste stiltipsen för att se välklädd ut.

Olika modeller av stretchbyxor

Idag är det vanligt att byxor tillverkas i stretch. Designers och varumärken har helt enkelt upptäckt att detta är ett material som många föredrar på grund av dess bekvämlighet. Dagens kvinna lever ofta ett aktivt liv med många järn i elden. Att då kunna vara både bekvämt och snyggt klädd är något som är viktigt. Hos oss hittar man en uppsjö av stretchbyxor i flera modeller. Naturligtvis finns de sköna vardagsjeansen som passar till allt och gör sig bra året runt. Ett tips är att välja en modell med en ljusare tvätt och en 3/4 längd till våren och sommaren, och satsa på en mörkare, hellång byxa till vintern och hösten. Mönstrade byxor, eller byxor i klara färger är nu också populärare än någonsin och blir ett härligt inslag i garderoben. Den klassiska kostymbyxan finns naturligtvis också som bekväm stretchvariant i flera modeller och är skön att bära under långa dagar på kontoret.

Bygg upp en bekväm byx-garderob

Olika tillfällen kräver olika klädsel. Det kan därför vara smart att satsa på att bygga upp en bra basgarderob med riktigt sköna och snygga byxor av god kvalitet. Varje kvinna behöver till exempel minst ett par sköna stretchjeans. De passar bra både på kontoret, på stan och till vardags beroende på vad man kombinerar dem med. En sneaker ger till exempel en mer avslappnad stil medan ett par ballerinor eller loafers ger ett mer välklätt intryck. En svart kostymbyxa i stretch är också ett säkert kort i garderoben. På arbetet är den fin tillsammans med en kavaj eller en mer klädd kofta till och på festen blir den fin med en vacker topp och klackar.

Lek med längder, färg och mönster

De klassiska modellerna i all ära, men något som är riktigt populärt just nu är att våga färg och mönster på byxorna. Hos oss hittar man ett flertal sköna stretchbyxor i vackra mönster och härliga färger. Pasteller är till exempel något som har kommit stort på senaste tiden. Ett par byxor i en dimmigt rosa nyans eller vackert ljusblått är därför helt rätt att bära. Likaså blommiga mönster, eller mer grafiska sådana. Byxor i ankellängd är också väldigt populärt. De gör att skorna kommer fram på ett fördelaktigt sätt och ger dessutom ett mycket chict intryck. Ett gott råd är alltså att våga prova en sådan modell och variera den hellånga byxan med.

Bekvämt för alla storlekar

Kroppar kommer i alla former, något som verkligen är fantastiskt. Tycker man att det är svårt att hitta byxor som smickrar den egna kroppen och sitter bekvämt är det bra att prova en variant i stretch eftersom den formar sig efter kroppen. Stretchtygerna är dessutom ofta fasta och stödjer och håller in där det behövs utan att det blir obekvämt. Rörelsefrihet är viktigt när man lever ett aktivt liv. Med stretchmaterial blir det enklare att vara rörlig då man slipper störas av linningar som sitter åt alltför mycket eller byxben som stramar. Att klä sig i plagg som sitter bekvämt är viktigt för att man ska känna sig välklädd och snygg.

Satsa på snygga detaljer

Man brukar säga att det är detaljerna som gör det och det är naturligtvis också sant när det kommer till byxor. En dragkedja nere vid foten är till exempel både snyggt och trendigt, eller varför inte satsa på en modell med synliga dragkedjor på bakfickorna? Ett sportigt intryck som är helt rätt just nu ger en byxa med revärer i sidorna. Vill man förhöja den sportiga känslan ytterligare så kan man också välja en modell med en dragsko i midjan. Tycker man om en mer klassisk stil så är en slät och bred linning en fin detalj som ger ett stilrent intryck. En byxa med veck ser naturligtvis också alltid väldigt välklädd ut och finns i flera stretchvarianter.

Bekväma plagg av god kvalitet

För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder stretchbyxor och andra plagg av riktigt hög kvalitet. Plaggen ska kunna bli favoriter som kan finnas i garderoben länge utan att slitas eller förlora formen. Vi erbjuder därför bara plagg från exklusiva varumärken som håller en hög kvalitet. Stretchbyxor är något som numer är mycket populärt och finns i de flesta kvinnors garderober, därför ser vi till att ha ett riktigt brett sortiment av dessa så att alla kan hitta något i exakt rätt stil. Här finns allt för den välklädda och medvetna kvinnan som värdesätter kvalitet och snygg design.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se