Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Goretex-kappor

Kategorier
Filtrera
Storlek
Färg
Material
Märke
Pris
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

GORE-TEX kappor för dam

I vår kategori Dam GORE-TEX-kappor hittar du utvalda GORE-TEX-kappor för dam. En GORE-TEX-kappa ger dig kanske det allra bästa skydd som finns att få idag mot väder och vind och är därför ett smart val och en investering som lönar sig i längden. Speciellt lämpad är GORE-TEX för dig som ogillar att växlande behöva känna av kyla, fukt och värme när vädret växlar. Ett perfekt val året om för det ombytliga svenska klimatet med andra ord. Med en kappa i GORE-TEX är du mer än gärna ute längre stunder, även i riktigt dåligt väder. En kappa som tack vare sitt funktionella materialval erbjuder sin bärare mer frihet helt enkelt!Titta gärna igenom vårt utbud av GORE-TEX kappor för dam. Vi har en rad olika modeller och färger, från välkända leverantörer som märket Fuchs & Smiths. Oavsett stil och personlig smak vågar vi påstå att vi har en GORE-TEX kappa i vårt utbud som passar alla. Här hittar du trendiga GORE-TEX-kappor i form den klassiska och stilfulla trenchcoaten, eleganta korta kappor ihop med längre vadderade modeller och dunkappor I GORE-TEX med värmande krage och luva. När det kommer till färgval hittar du lika stor variation där, enfärgade kappor samsas med mönstrade modeller. Vilken modell passar dig bäst? Titta gärna igenom vårt utbud av GORE-TEX kappor i högsta kvalité. Välkommen till vår kategori för Dam GORE-TEX-kappor!

GORE-TEX vad är det?

GORE-TEX® är ett patenterat material som besitter smarta egenskaper som garanterat skyddar mot väder och vind. Materialet är mycket funktionellt och kombinerar ett bestående vatten och vindskydd ihop med optimal aningsförmåga. Kroppsväska som kan uppstå vid aktivitet avleds naturligt ifrån GORE-TEX samtidigt som materialet skyddar mot både stark blåst och vind. Ett material som passar extra bra för den aktiva som ogillar väta och kyla men samtidigt tycker om att vara aktiv och vill kunna befinna sig utomhus i längre perioder utan att behöva anpassa sig efter väder och vind. Med GORE-TEX som materialval håller du dig varm och slipper samtidigt att att oroa dig för att vara obekväm oavsett väder. GORE-TEX är förklarligt ett mycket populärt plagg som länge används i sportkläder och sport accessoarer. På grund av sina positiva egenskaper och allt eftersom linjen mellan aktiv wear och street wear har suddats ut och blivit ett mer gångbart mode dagligen används idag GORE-TEX i vanliga plagg och ytterkläder som behöver skydda mot väder och vind. Med GORE-TEX® som material i din kappa kan du lita fullständigt på att ditt ytterplagg erbjuder bästa möjliga skydd och komfort på samma gång. Hos oss hittar du snygga och eleganta kappor i GORE-TEX som gör dig redo för dagens utmaningar oavsett väder och vind.

Hur tvättar jag min kappa i GORE-TEX?

För att din kappa i GORE-TEX ska hålla så länge som möjligt råder vi dig att alltid läsa instruktionerna för tvätt som du finner på tvättrådslappen i din kappa. Här finner du tvättinstruktioner och instruktioner för hur kappan bör torkats på bästa sätt. Vid kraftiga fläckar bör du ta bort dessa så snabbt som möjligt för att undvika att fläcken absorberas och blir svår att få bort från din kappa. Eftersom ett ytterplagg sällan används direkt mot huden blir den inte heller så smutsig. En kappa i GORE-TEX ska tvättas så sällan som möjligt och mår ofta bäst av att endast vädras lite vid behov. I de fall din kappa bör kemtvättas står även detta på tvättrådslappen. Om du följer de råd som finns kommer du få nytta och stor glädje i form av både design och komfort av din GORE-TEX-kappa i flera år framöver.

Ett modernt materialval med kvalité

GORE-TEX är ett material av hög kvalité som passar perfekt i skyddande ytterplagg, något som vi gärna erbjuder våra kunder. Hållbara material är något som ligger oss extra varmt om hjärtat och vi arbetar extra hårt för at kunna erbjuda våra kunder den komfort som en kappa i GORE-TEX erbjuder sin bärare. Smarta material i väldesignade plagg är vår passion, med våra kappor i GORE-TEX behöver du inte göra avkall på modegraden när du medvetet väljer en kappa med hög kvalité och komfort. Idag är det inte bara aktiva idrottare som använder sig av GORE-TEX. Tack vare sina populära egenskaper har GORE-TEX spridit sig till gemene man och idag kan alla dra nytta av materialets skyddande egenskaper. Här hos Peter Hahn erbjuder vi snygga och trendriktiga kappor i GORE-TEX för dam i alla stilar och modeller. I vårt breda utbud hittar du mönstrade modeller, enfärgade ihop med klassiska modeller såväl som dunkappor som ger extra bra skydd mot väder och vind. Vilken GORE-TEX kappa passar dina behov?

Säker e-handel hos oss

Peter Hahn värdesätter trygghet och vi erbjuder därför våra kunder en smidig hemsida där man enkelt och tryggt kan beställa hem plagg. Som kund har du alltid 14 dagars ånger rätt, tillgång till en lång rad av populära betalsätt och givetvis snabb leverans av ditt paket. Om du är osäker eller behöver få svar på en fråga angående din beställning kan du kontakt vår kundtjänst som alltid är bredd att ge råd och svara på dina frågor.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se