Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Korta kappor

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Dam korta kappor

En klassisk och lättburen kappa

Ytterkläder som fungerar att kombinera med det mesta i garderoben är något som de flesta önskar sig. Då är en kappa i en kortare modell en perfekt och snygg lösning. Den gör sig lika bra till vardags som till festligare tillfällen, därtill är den dessutom bekväm och lättburen. Eftersom modellen slutar strax ovanför knät så erbjuder den en skön rörelsefrihet som passar kvinnor i farten. En kappa ger dessutom ofta ett mer stiligt och välklätt intryck än en vanlig jacka. Korta kappor finns i en uppsjö av modeller så att man enkelt kan hitta en för varje säsong och tillfälle. Oavsett om man gillar det färgsprakande eller det mer diskreta finns en modell som passar bra och som kommer att bli en riktig trotjänare i garderoben.

Korta kappor för varje säsong

Som tidigare nämndes finns korta kappor i många olika modeller. Det är därför enkelt att hitta en som passar både för säsongen och tillfället. Till våren och sommaren när man vill känna sig lätt och ledig finns tunnare modeller som erbjuder ett lätt skydd för vind och dåligt väder. Ett material som blivit populärt i just dessa är lyocell, detta tack vare det fina fallet på tyget. Vill man värma sig på vintern finns även här många snygga alternativ. är det riktigt kallt ute värmer en kappa i dun eller annat täckmaterial gott. En mer lyxig känsla får man med en variant i fuskpäls, och den som föredrar det klassiska väljer naturligtvis en modell i filtad ull. En stor fördel med korta kappor på vintern är att det går ned över benen och värmer bra även där.

Modeller för alla stilar

Det finns ett snitt på kappor för varje smak och stil. En modell som många uppskattar är kappan med raka linjer och stor krage. Ofta kommer den med ett knytband som snyggt markerar midjan. Trenchen är också en klassiker som många också tycker mycket om. En sådant är helt tidlös och kan bäras år efter år, men ändå alltid vara helt rätt. En annan klassiker är kappan i duffelmodell med huva. även denna är en investering om förgyller garderoben länge. På senare år har modellen med rund halsringning och avsaknad av krage också blivit mycket populär då den ger ett väldigt snyggt och stilrent intryck. Vill man sätta sin egen prägel på denna kappa kombinerar man den med fördel med en vacker sjal. Om man tycker om att synas lite extra finns det naturligtvis mängder av korta kappor med spännande design. Vad sägs om fransar, djärva mönster eller en stor och generös huva?

Matcha på olika sätt

Samma kappa kan se helt olika ut beroende på vad man väljer att bära till den. Den klassiska kappan med raka linjer och stor krage blir härligt vardagssnygg tillsammans med en stickad tröja och boots. Samma kappa passar sedan lika fint tillsammans med den vackra festklänningen och pumpsen. Detsamma gäller för den mysiga varianten i mjuk fuskpäls. Gillar man att ge ett mer avslappnat intryck är det snyggt med en kappa med sportiga detaljer, till exempel en parkas, tillsammans med jeans och ett par snygga sneakers. Ett bra tips är att välja en modell på sin kappa som går att kombinera på många olika sätt och som passar till både vardag och fest, på så sätt får man verkligen ut det mesta av sitt plagg.

Komplettera med accessoarer

Snygga accessoarer gör mycket för klädseln. Kappan kan faktiskt helt byta utseende beroende på vad du väljer att komplettera dem med. En sjal är ett exempel på en accessoar som gör mycket för det slutgiltiga resultatet. En kappa i grå filtad ull passar bra tillsammans med en sjal i en starkare färg, till exempel rött. Pasteller har också blivit populära igen och gör sig utmärkt till både grått och svart. Till den mer dressade kappan är det också fint att sätta en klassisk scarf och komplettera med en riktigt snygg skinnhandske. När det gäller handskar är ett tips att våga välja färg om du har en mer nedtonad färg på din kappa. Det blir en snygg accent som gör din klädsel mer intressant. Om kappan däremot är mycket färgstark eller kraftigt mönstrad kan man tänka motsatt och välja mer nedtonade accessoarer för att få en balans i klädseln.

Ett noga utvalt och brett utbud

Hos oss finns korta kappor för de flesta stilar och tillfällen. Gemensamt för våra plagg är att de kommer från noga utvalda varumärken som producerar kläder av fantastisk kvalitet. Det är viktigt att ett plagg har snygga linjer och håller sig vackert länge. Genom att välja just sådana plagg kommer man få en garderob som är både hållbar och mångsidig. Ytterkläder är verkligen en typ av plagg som bör väljas med extra omsorg eftersom de ofta ska kunna bäras i flera säsonger. Vill man verkligen ha en trotjänare finns det få saker som slår en kort kappa i klassiskt snitt. Man får dock inte glömma att kläder ska vara roligt också. Att våga prova något nytt är alltid spännande och skänker en krydda till tillvaron. Det breda sortimentet skänker möjlighet att hitta både klassikerna och de där plaggen som tillför det lilla extra till garderoben.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se