Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Utställda ben (Bootcut)

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Ett flexibelt plagg,dam jeans utställda ben (bootcut)

Dam jeans utställda ben (bootcut) är en intressant typ av byxa som används av stilmedvetna kvinnor. Dam jeans utställda ben (bootcut) finns i en mängd olika stilar, skärningar och varumärken. Har man inte upptäckt dam jeans utställda ben (bootcut) så har man en helt ny värld av design att upptäcka. Det är lätt att missta sig och tro att dam jeans utställda ben (bootcut) passar bäst för unga kvinnor men det stämmer inte. Dam jeans utställda ben (bootcut)passar alla kvinnor och tillfällen. När man väl upptäckt dam jeans utställda ben (bootcut)är det lätt att man fastnar för den här typen av byxmodell och får ett nytt favoritplagg i garderoben.

Dam jeans utställda ben (bootcut),hippie-erans bästa arv

Dam jeans utställda ben (bootcut) var ett flitigt använt plagg under 60-talets hippie-era då dam jeans utställda ben (bootcut) satt på varje flower power inspirerad kvinna och var det självklara valet för dåtidens mest kända artister. Dam jeans utställda ben (bootcut)kom för att stanna och har burits i olika typer och skärningar sedan dess. Under 70-talet blev byxbenen än vidare och i dag kan man hitta olika modeller och varumärken av dam jeans utställda ben (bootcut) och byxan går även under benämningen flare cut. Dam jeans utställda ben (bootcut)i en modell med vidare ben nedanför knät har en mycket smickrande effekt då den ger ett slankande intryck och förstärker illusionen av smala ben. Dam jeans utställda ben (bootcut)finns i olika typer av midjehöjd. Dam jeans utställda ben (bootcut) med låg midja bärs med fördel med ett läderskärp i hällorna då byxorna vilar på höften. Till dam jeans utställda ben (bootcut) passar så väl en tight tröja som en vid blus av tunika variant. Dam jeans utställda ben (bootcut)är snyggt till blusar och tröjor av stor variation och det gör dam jeans utställda ben (bootcut) till ett mycket användbart plagg. En hög midja på dam jeans utställda ben (bootcut) lägger betoningen på en välformad stjärt och en smal midja. Dam jeans utställda ben (bootcut)finns i denim och andra typer av material och kan med fördel inskaffas i en elastisk textil av till exempel denim.

Dam jeans utställda ben (bootcut)

Dam jeans utställda ben (bootcut) i 70-tals modell är en elegant modell som passar mycket bra till högklackat där man låter byxan vara så lång att den täcker den högklackade skon. Dam jeans utställda ben (bootcut)av 70-tals modell är mycket snygg som dräktbyxa till en kort kavaj som slutar straxt ovanför höften eller en längre figursydd dräktjacka. Till ett par dam jeans utställda ben (bootcut)är det snyggt med en tight tröja med tvärrandiga ränder och båthals. Att komplettera den typen av avslappnad look med en striktare jacka går alldeles utmärkt och skapar en lekfull helhet. Dam jeans utställda ben (bootcut)och en rutig skjorta och jeansjacka och kanske ett par MC-boots i läder ger en tuff look med kvinnlig touch. Dam jeans utställda ben (bootcut)passar även rundlagda kvinnor eftersom byxmodellen har en slankande effekt. Det är då snyggt att bära en tunika utanpå sina dam jeans utställda ben (bootcut)vilket gör att blickfånget blir den slankande effekten hos lår och stjärt. Dam jeans utställda ben (bootcut)finns även med kortare 3/4-ben, även kallade piratbyxor. För väldigt smala kvinnor är dam jeans utställda ben (bootcut)ett utmärkt val eftersom de vida benen då är vad som fångar blicken, beroende på hur man använder överdel och accessoarer för att skapa förvandlingsnumret och styra helhetsintrycket. En blus som är lite vidare kan vara ett bra komplement till dam jeans utställda ben (bootcut)för kvinnor som vill addera intrycket av vikt till sin stil.

Skor till dina dam jeans utställda ben (bootcut)

även när det gäller val av skodon till sina dam jeans utställda ben (bootcut)är variationsmöjligheterna oändliga. Dam jeans utställda ben (bootcut)kan köpas med olika längd och oberoende av hur lång eller kort man är så är det bra att ha flera modeller och längder av dam jeans utställda ben (bootcut) att välja mellan. En modell av dam jeans utställda ben (bootcut) som är kortare, men fortfarande inte en 3/4-modell, kan användas till sandaler eller boots i cowboy- eller MC-modell. Man ska inte vara rädd att accentuera sin klädstil och sina dam jeans utställda ben (bootcut)med lite tuffare detaljer, skor och accessoarer. Den kvinnliga touchen hos dam jeans utställda ben (bootcut) kommer bara att öka på kvinnligheten i den androgyna stilen ytterligare. En modell av dam jeans utställda ben (bootcut)med riktigt långa ben kan användas till högklackade pumps, stövlar eller stövletter. Löst sittande dam jeans utställda ben (bootcut)som hänger på höften ger en laidback stil. Dam jeans utställda ben (bootcut)är fantastiska att experimentera med och gör det roligt att variera sin klädstil med hjälp av dam jeans utställda ben (bootcut). Det är ett plagg med stor flexibilitet och Dam jeans utställda ben (bootcut)passar lika bra på affärsmötet som under sköna sommarkvällar. Har du inte använt dam jeans utställda ben (bootcut) förr så kommer du att bli positivt överraskad och det är mycket troligt att dam jeans utställda ben (bootcut)blir den modell du kommer att hålla dig till vid framtida klädinköp.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se