Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Dräktjackor

Kategorier
Filtrera
Storlek
Färg
Material
Märke
Pris
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Dräktjackor för dam

Peter Hahn erbjuder ett brett utbud av varierande och stilfulla dam dräktjackor för alla tillfällen och tillställningar. Med en dräktjacka i garderoben har du alltid ett värmande plagg till hands som enkelt klär upp en outfit och signalerar en klassisk elegans och modemedvetenhet på ett subtilt och samtidigt självklart sätt. Vi erbjuder en mängd vackra dräktjackor i olika modeller och färgkombinationer för dam som alla har gemensamt att de valts ut att ingå i vårt sortiment eftersom de är gjorda i naturmaterial av hög kvalité som inger en känsla av komfort, elegans, och en självklar känsla av stil-medeventenhet. Skillnaden mellan en vanlig kavaj eller en elegant jacka och en dräktjacka är att dräktjackan ofta bärs med en matchande underdel i form av ett par byxor i snyggt snitt eller en kjol. Fördelen med en dräktjacka är att den är uppsydd med ändamålet att ingå i ett set, vilket innebär att den är enkel att matcha och ofta är i uppsydd i en längd och ett snitt som framhäver bäraren på bästa sätt och är enkel att kombinera. Lika perfekt att bära under en dag på kontoret som de dagar då du vill klä upp dig lite extra men samtidigt känna din funktionell. Välkommen till vår kategori för dam dräktjackor. Botanisera gärna bland vårt sortiment av dräktjackor och klicka enkelt hem just din favorit.

Elegant plagg för den stilmedvetna

En dräktjacka kan ge ett lyxigt och elegant intryck och beroende på hur man kombinerar sin dräktjacka passar den vid alla tillfällen. För en avslappnad men stilfull look kan man med fördel kombinera sin dräkt jacka tillsammans med sina favoritjeans och ett par klassiska boots i skin. Du kan även välja att bära matchande underdel i form av ett par välsittande byxor eller en kjol för en lite mer uppklädd look som passar lika bra på kontoret som vid finare tillställningar och festligheter. För den stilmedvetna är en dräktjacka ett självklart val framför andra de dagar man känner för en lite mer uppklädd look utan att behöva använda klänning eller kjol. Självklart passar en dräktjacka även till klänning, en perfekt kombination som passar i de fall bäraren inte vill klä ner klänningen med en vanlig pullover eller liknande. Med fördel köps dräktjackan i set tillsammans med tillhörande eller matchande underdel. En dräktjacka som bärs i set är en duo som fungerar som ett naturlig blickfång som inger pondus och en elegans som stilmässigt kan vara svårslagen. Tidsmässigt är dräktjackan ett självklart val, eftersom man med ett enda plagg höjer nivån på sin outfit på ett mycket passande och stilfullt sätt.

Modeller och material

Våra dam dräktjackor finns i en lång rad modeller och i olika material och färgsättningar. Hos oss hittar du modernare varianter med dragkedja tillsammans med Chanel-inspirerade modeller och klassiska kavajer med slag. Alla modeller är uppsydda i tyg av hög kvalité vilket ger en plagget en underbar passform och en bättre hållbarhet som inger en svårslagen elegans. Vårt mest uppskattade tips till dig som vill välja ut din favorit är att du väljer den som spontant inger en positiv känsla vid första anblick och att dess snitt är av den modell som du vanligen föredrar när det kommer till plagg generellt. Den stilmedvetna har ofta en favoritfärg som man använder framför alla andra, om du väljer en färg som du vet att du trivs i kommer du garanterat få nytta av dig dräktjacka i många år framöver.

Hur tvättar jag min dräktjacka?

Med rätt skötsel blir din dräktjacka en komponent i din garderob som du vill använda i många år. Vid tvätt bör du följa de tvättråd som du hittar på tvättrådslappen som du finner inuti ditt plagg. Här kan du enkelt utläsa hur du bäst tvättar din dräktjacka, om den klarar av maskintvätt eller om den mår bäst av att tvättas för hand eller med kemtvätt. Efter som en dräktjacka sällan bärs direkt mot huden räcker det många gånger att vädra din jacka under några timmar utomhus och att medvetet välja att tvätta denna sällan. Eftersom våra dräktjackor håller hög kvalité innehåller de ofta naturmaterial som andas och bevarar sin form längre än syntetiska material.

Medveten konsument

Hos Peter Hahn har vi sedan starten arbetat med viljan att sälja plagg i naturmaterial i så stor utstäckning som möjligt. Vi lägger även vikt vid en hållbar produktion som tar hänsyn till både natur och djurhållning. Detta utan att göra avkall på plaggens kvalité och aktualitet när det kommer till snitt och modegrad. Som kund hos Peter Hahn vet du att du gör ett val som en medveten konsument som värnar om djur och natur. I vår shop hittar du endast utvalda plagg från exklusiva märken tillsammans med Peter Hahns egna märke och en rad kända designer-märken.

Säker shopping online

Vi är medvetna om att det är viktigt att tillhandahålla en trygg köp-process för våra kunder och erbjuder sjävklart de vanligaste betalsätten online, ihop med 14 dagars returrätt och en snabb leverans av din beställning. Om du har frågor eller funderingar finns vår kundtjänst tillhands som alltid är bredd på att besvara frågor och ge råd. Gör som våra stamkunder och prova beställ tryggt från Peter Hahn du med. Vilken dräktjacka kommer du att skapa nya minnen i? Välkommen till oss och vår utvalda kollektion av dräktjackor för alla tillfällen och personligheter!

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se