Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Valkade kavajer

Kategorier
Filtrera
Storlek
Färg
Material
Märke
Pris
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Snygga blazers och kavajer för dam

Kavajen är en tidlös klassiker som genom decennier varit ett populärt plagg som hyllats och används av de flesta. Som ett av nyckelplaggen i en välkomponerad garderob är kavajen en favorit som med enkelhet lyfter alla typer av outfits. Sedan kavajens skapelse har denna varit ett plagg där modeskaparna fått en frihet att använda sin skaparkraft fullt ut. Något som resulterat i ett intressant och spännande utbud, där klassiska modeller samsas med moderna snitt och härliga material av hög kvalité. En personligt utvald damkavaj sätter en självklar prägel på den stilmedvetnas garderob och blir snabbt en favorit som passar vid alla tillställningar och tillfällen. Hos oss hittar du ett brett utbud av kavajer för dam som valts ut bland exklusiva märken och designer märken, kända för sin höga kvalité och elegans. Vi har även kavajer och blazers från vårt egenproducerade märke, Peter Hahn. Vilken kavaj är din personliga favorit? Titta gärna igenom vår varierande kollektion av detta uppskattade plagg, och välj den modell som tilltallar dig allra mest. Här hittar du kavajer i varierande snitt, längre modeller, korta kavajer, kavajer med slag, den klassiskt rutiga blazern tillsammans med mönstrade kavajer i spännande material som andas lyx och stil pågrund av sitt vackra materialval och välskurna modeller.

Lika tidlöst som modernt

Kavajer, som ofta kallas för blazer är ett uppskattat plagg som för många ett av de mest självklara nyckelplaggen i en välkomponerad garderob. Dess populäritet har bestått i decennier och plagget är enkelt att kombinera oavsett vad som står uppsatt på dagens agenda. Skillnaden mellan kavaj och blazer är att en blazer har designats med tanken att bäras som ett fristående plagg, utan matchande underdel. En blazer har ofta mycket väldesignade detaljer och blir naturligt det stora blickfånget i en outfit. En kavaj däremot har ofta en underdel i form av ett par matchande byxor eller kjol som tillsammans skapar en elegans som är svårslagen att uppnå med andra plagg. Väljer du ett sett i avvikande material eller mönster sticker ditt klädval garanterat ut från mängden med upplevs fortfarande som mycket elegant och stilrent. För en subtil look, välj gärna ett set i en sober färg som du matchar med färgglada accessoarer för en vacker look. Traditionellt bärs både kavajer och blazers gärna inomhus över en skjorta eller en top, tillsammans med valfri underdel och skoval. Blazers i lite tjockare material är ett plagg som även kan bäras som ytterplagg under vår, sommar och höst för en vacker och välvårdad look. Detta är ett plagg med många detaljer som överraskar, så som ett vackert slag, en dubbelknäppning och olika typer av snitt. Med en kavaj eller blazer i garderoben har du alltid ett spännande klädval tillhands, som snabbt blir en favorit att använda både till vardags och till fest, året om.

Vilken modell väljer du?

Vi har ett stort utbud av blazers och kavajer för dam och vågar garantera att du hos oss hittar något för alla. Vid val av kavaj rekommenderar vi att du funderar över vid vilka tillfällen du vill använda ditt plagg. För en dag på jobbet kanske det passar med en kavaj i en sober färg som enkelt kan förändras beroende på vilka accessoarer man väjer att bära till. Förändra din look med hjälp av en färgglad scarf, en avvikande tröja eller satsa på en look som går ton-i-ton för en vacker och elegant siluett. Välj gärna en kavaj i din favoritfärg, detta är ett självklart val som sällan slår fel och som ofta kan matchas med en stor del av den garderob du har hemma. När det kommer till modell rekommenderar vi att du funderar över hur du önskar att kombinera din kavaj eller blazer och om du tänker använda denna inomhus eller utomhus. Titta gärna på bilderna som finns att tillgå på produkt sidan för att få en idé om du modellen bärs allra bäst och hur den sitter. Med en eller två kavajer i garderoben är du alltid välklädd och har ett alternativ att tillgå som inte bara är bekvämt, utan även stilfullt och enkelt att matcha med vanliga basplagg för en dressad och professionell look. Välj din favorit hos oss!

Tvättråd för kavaj och blazers

Beroende på det material din kavaj besår av finns det även olika tvättråd att följa. Eftersom en kavaj sällan bärs direkt mot huden ger vi dig rådet att inte tvätta ditt plagg jätteofta, många gånger räcker det att hänga ut ditt plagg för vädring under några timmar och det blir som nytt. Vid tvätt rekommenderar vi att du följer de tvättråd som finns på tvättrådslappen på insidan av ditt plagg. Här ser du vilken vattentemperatur som är mest lämplig, och du hittar även information om plagget lämpar sig för kemtvätt och hur det torkats på bästa sätt. Följ de angivna råden och du kommer ha en kavaj som du kan ha nytta av i flera år framöver!

Materialval och hållbar shopping

Sedan start har Peter Hahn arbetat extra hårt för i så stor mån som möjligt kunna erbjuda plagg i exklusiva naturmaterial av hög kvalité. Vi värdesätter även en hållbar produktion av plagg som framställt med en etisk korrekt djurhållning och ett miljötänk som är långsiktigt och hållbart. Alla våra märken genomgår stränga kontroller regelbundet, vilket medför att vi kan garantera våra kunder en hållbar produktion. Som kund hos Peter Hahn är du en medveten konsument som stödjer en hållbar klädindustri utan att göra avkall på varken miljö eller djurhållning.

En trygg e-handelsplats som levererar

Vi förstår vikten av att kunna erbjuder våra kunder en trygg handel online som är lätt att förstå och känns trygg igenom hela beställningsprocessen. När du handlar hos oss har du tillgång till de mest populära betalsätten som finns att få online tillsammans med en snabb leverans. Självklart har du även 14 dagars å ångerrätt på din beställning. Vid frågor eller funderingar är du välkommen att vända dig till vår trevliga kundtjänst som alltid är redo att svara på frågor och ge råd. Prova Peter Hahn och bli en ny stamkund du med!

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se