Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Plisserade kjolar

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Plisserade kjolar för dam

Den plisserade kjolen är ett festligt alternativ som alltid upplevs lika elegant och lyfter en outfit till nya höjder. Med en plisserad kjol med veck har du en klassiker i garderoben, ett nyckelplagg som går att kombinera i oändlighet och med enkelhet lyser upp tillvaron åt sin bärare. Det plisserade kjolen är lika gångbar till vardags som till fest och har under flera decennium varit ett populärt plagg som med fördel matchas med alla typer av överdelar, så som tjockare tröjor eller en stilfull blus. I skoväg är din plisserade kjol lika gångbar. Tack vare sina veck och sitt naturliga fall skapar den plisserade kjolen en look som är mycket elegant och snygg. Bestäm själv om du vill skapa en bekvämare look som passar för en sväng på landet en söndagseftermiddag eller om du vill göra dig redo för årets nyårsfest. Matcha din kjol ett par höga stövlar i skinn, sandaler, ett par sneakers eller dina favorit pumps och du är redo för dagens utmaningar!Här hos Peter Hahn hittar du utvalda modefavoriter som passar vid alla tillfällen. Vi har plisserade kjolar av midi-, maxi- och minimodell som alla har gemensamt att de noggrant valts ut på grund av sin höga kvalité och passform. I så stor utsträckning som möjligt är plaggen uppsydda i naturmaterial som tagits fram med hänsyn till miljö och djurhållning. Vilken modell tilltalar dig mest? Vi erbjuder en lång rad av kjolar i olika material, modeller, mönster, och tilltalande färger som alla har sin höga kvalité och passform gemensamt. Något för alla helt enkelt! Välj din favorit hos oss. Varmt välkommen att titta igenom vårt varierande utbud av plisserade kjolar för dam!

En kjol till vardags och till fest

Tack vare det enormt vackra fall som kjolen får av sin plissering är en plisserad kjol ett måste i den stilmedvetnas garderob. Med en plisserad kjol som bas skapar man med enkelhet en ensemble som upplevs som mycket smakfull och elegant, detta utan att behöva tillsätta en massa accessoarer och dylikt eftersom kjolen gärna får agera blickfång. Till vardags rekommenderar vi en kjol av längden midi, som kan kombineras med en tunt stickad tröja eller polotröja och dina favoritskor. Till fest är det enormt effektfullt att välja en kjol av längre modell, gärna i ett avvikande material som kombineras med ett par pumps och en finare överdel. Här passar även en dräktjacka perfekt kompanjon eller kanske en blazer i valfri modell. Kjolens höga midja ger en något vintage-inspirerand stil som är mycket lättburet och smickrande att bära tillsammans med andra plagg. Detta gör kjolen mycket populär bland dess bärare som ofta väljer att använda kjolen både till vardags och fest. För en lite mer dressad look väljer du med fördel ett par skor med lite klack medan ett par flats passar perfekt för en avslappnad dag med mycket rörelse.

Populärt sommarplagg

Den plisserade kjolen är ett mycket populärt sommarplagg som kan användas under sommarens alla tillfällen. Tack vare sin plissering upplevs kjolen som ett svalkande plagg som samtidigt ger en fin och väldigt vacker, romantisk och lekfull look. Matcha din kjol med valfri sommar överdel och dina favoritsandaler eller pumps. överlag är den plisserade kjolen ett mycket uppskattat plagg som snabbt blir en favorit i sommargarderoben.

Hur tvättar jag en plisserad kjol?

Med rätt tvättråd kan du vara säker på att din plisserade kjol håller sin form och blir till glädje under flera år framöver. Vi har kjolar av olika material vilket även innebär att tvättråden varierar. Titta på tvättrådslappen som du finner inne i ditt plagg för att utläsa vilka råd som bör följas för just din kjol. Här hittar du information kring tvättemperatur och det sätt som ditt plagg bör torkats på, den viktigaste delen när det kommer till tvätt av en plisserad kjol.

Utvalda plagg och hållbarhet med kvalité

I vårt breda utbud finner du förutom den plisserade kjolen även ett stort urval av plagg i alla kategorier som alla valts ut att ingå i vårt sortiment på grund av sin höga kvalité som inte gör avkall på stil och aktualitet. Vi erbjuder plagg från exklusiva märken tillsammans med vårt egenproducerade märke Peter Hahn och kända designermärken vilket innebär ett sortiment som genomgående håller hög kvalité. I så stor utsträckning som möjligt väljer vi plagg i naturmaterial som framställts på ett etiskt korrekt sätt. Med oss är du säker på att du handlar hållbart. Vi värnar om både djur och natur i framställningsprocessen av våra plagg för att kunna erbjuda en produkt som inte bara är elegant och av hög kvalité, utan även hållbart producerad. Våra kunder är medvetna konsumenter av mode som gärna stödjer en hållbar klädindustri.

Säker och trygg handel med Peter Hahn

Vi är en väl ansedd butik online som arbetar hårt för att kunna erbjuda våra kunder en trevlig köpmiljö där man som kund ska kunna känna sig trygg med hela beställningsprocessen. När du gör en beställning hos oss kan du därför välja bland de vanligaste betalsätten online, snabb leverans och självklart 14 dagars ångerrätt. Om du har frågor eller råd finns vår kundtjänst som är enkel att kontakta och som alltid är bredd att svara på frågor. Välkommen att botanisera i vår kategori för dam plisserade kjolar och bli stamkund du med!

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se