Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Stickade klänningar

Kategorier
Filtrera
Storlek
Färg
Material
Märke
Pris
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Olika modeller av dam stickade klänningar

Dam stickade klänningar är en viktig del av den välförsedda basgarderoben och det är tryggt att veta att man med en stickad klänning alltid har ett elegant, bekvämt och välsittande plagg till hands vad som än händer och vad man än bestämmer sig för att hitta på. Det finns ett stort och gediget sortiment av eleganta och bekväma dam stickade klänningar i både mer exklusiva och även enklare material i många olika modeller, stilar och färger där olika designermärken har satt sin prägel på sina olika märken. Det är enkelt att hitta dam stickade klänningar som passar för alla tänkbara smaker och tillfällen under hela året eftersom det finns klänningar för alla årstider och säsonger vare sig man är ute efter en enkel, men ändå strikt klänning som passar både för arbetet på kontoret, jobbmötet, konferensen och andra mer formella sammanhang eller om man söker efter en elegant klänning till jul- eller sommarfesten, de kommande födelsedagskalasen, dopet eller stillsamma middagar. Det finns också dam stickade klänningar som är bekväma och snygga att bära på lördagsshoppingen, fritiden och under helgens hemmaaktiviteter. Dam stickade klänningar finns både i längre och kortare utföranden, där vissa är mer åtsittande i modellen medan andra är lediga. De flesta modeller av dam stickade klänningar slutar strax över eller under knät och har kort, lång eller tre fjärdedels längd på ärmen. Det finns även dam stickade klänningar av längre modell och även ärmlösa klänningar och modeller med axelband. En del av dessa klänningar är försedda med löst sittande polokrage medan andra har båthalsringning eller vidare urringning, beroende på hur klänningen är designad i övrigt.

Material och användningsområden

En stor fördel med dam stickade klänningar är att de alltid, oavsett utföranden, färger och modeller går att variera och kombinera på så många olika sätt. En stickad klänning med eller utan ärm kan exempelvis, förutom att i all sin eleganta enkelhet bäras ensam som den är i solskenet på stads- eller strandpromenaden, senare under dagen varieras med exempelvis en snygg scarf eller ett halsband med större pärlor i en matchande färg som bryter av och kanske en cardigan, poncho, kofta eller kavaj för att även passa under den kommande kvällens aktiviteter eller om vädret växlar. Dam stickade klänningar i olika modeller är alltid rätt och man kan därför aldrig få för många av dem, en välförsedd garderob bör inte sakna minst en stickad klänning för varje viktigt tillfälle under årets olika årstider. Eftersom dam stickade klänningar finns i många olika och varierande material som till exempel ren och följsam ull, kashmir, viskos, polyester, blandade material eller ren och sval bomull passar dam stickade klänningar att bäras under samtliga årstider och säsonger. För vardagen kanske en långärmad dam stickad klänning med luftig polokrage och med eller utan en öppen eller uppknäppt cardigan passar medan en kortärmad, mönstrad eller enfärgad knälång stickad klänning i viskos eller bomull är både elegant och bekväm att bära som den är under såväl weekenden, semesterresan, shoppingrundan, cykelturen, cafébesöket eller vårens och sommarens promenader i stan eller på landet. En kortärmad stickad klänning i ull passar utmärkt att bära vid såväl formella som mer högtidliga eller privata tillfällen tillsammans med en matchande kavaj och strumpbyxor eller tights under vårens eller höstens kyligare dagar. ärmlösa dam stickade klänningar kan användas som festklänningar eller exempelvis bäras under utekvällen, middagsbjudningen eller restaurangbesöket. En härligt lätt och luftig axelbandsklänning i ren bomull ger även den allra varmaste sommardagen en känsla av frihet och avkoppling mellan havsdoppen och sightseeingen, samtidigt som den kommer att göra succé på midsommarfesten.

Dam stickade klänningar – stil och smak

även om den personliga stilen är viktig är det ju ofta så att den personliga smaken består av mer än en enda stil och när man ska välja ut sina favoriter bland dam stickade klänningar och kanske matcha och kombinera dem med andra plagg, accessoarer, skor och färger behöver man inte begränsa sig till en viss stil eftersom dam stickade klänningar finns i så många olika modeller och utföranden. Medan den formella vardagsstilen kanske är enkel och enfärgad eller strikt randig, kanske den friare och mer lediga stilen är ledig, halvt randig eller blommig. Till sina dam stickade klänningar som är avsedda att bäras under de kallare årstiderna kan man exempelvis bära stövlar med högre eller lägre klackar, stövletter, lågskor eller kängor medan man exempelvis kan bära pumps, ballerinaskor, sandaler, seglarskor eller sneakers till de klänningar som är avsedda för våren och sommaren. Vilka skor eller stövlar man väljer att bära beror naturligtvis på vilken modell av klänning man har valt till det speciella tillfället i fråga och i vilka olika sammanhang man bär sina dam stickade klänningar. Det är både roligt, enkelt och bekvämt att bära, kombinera och vara välklädd i dam stickade klänningar, därför är det bra att försäkra sig om att man inför varje säsong har en bra bas av flera eleganta och bekväma dam stickade klänningar av hög kvalitet i sin garderob så att man kan vara säker på att alltid vara garderad med rätt klädstil för alla viktiga tillfällen och festliga stunder man har framför sig.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se