Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Stickade västar

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Dam stickade västar

Det finns plagg som sticker ut lite extra i garderoben. Dam stickade västar kan knappast kallas för basplagg, men det betyder inte att du bör vara rädd för att investera i dem. Tvärtom är det dessa typer av plagg som kan vara extra roliga att klä på sig för att få lite omväxling i vardagen. Det särskilt fina med just dam stickade västar är att de fungerar till så många olika De går lika bra att ha hemma en vardag som att de kan användas på jobbet - eller till och med på en avslappnad fest. Dessutom har de sitt användningsområde både vintertid och kyliga sommarkvällar. Med en stickad väst i garderoben är du bättre förberedd för många olika tillfällen.

Att köpa en stickad väst handlar dock inte bara om att ta första bästa plagg och hoppas att det håller måttet. För att verkligen få ut maximalt av ditt inköp bör du se till att förbereda dig i allra möjligaste mån och hålla koll på några viktiga parametrar. Med hjälp av dessa indikatorer blir det lättare att välja en stickad väst som passar för just dig och som du vill använda i många år framöver. I en bred och välsorterad webbshop kommer du att hitta flera olika typer av stickade västar. Då är det ännu viktigare att veta vad du ska leta efter.

En av dessa faktorer är märket. Tillverkaren av ett särskilt plagg säger inte allt: det är viktigt att kunna skilja på verklig kvalitet och yta. Samtidigt ger det en tydlig signal om vad du kan förvänta dig av plagget. De allra flesta märken försöker hålla en konsekvent inställning till sin tillverkning, oavsett om det gäller design, kvalitet eller hållbarhet. Om du har hittat ett märke som du gillar som också har gjort en snygg stickad väst ökar chanserna för att du ska bli nöjd med ditt köp.

Ibland kan det dock vara skönt att vidga vyerna en smula. Om du vågar vara öppen för nya impulser kan du hitta helt nya favoriter och samtidigt fräscha upp din stil. Här är designen en central parameter för att du ska göra ett lyckat köp. Det fina är förstås att du har möjlighet att göra din bedömning ögonblickligen när du surfar runt i jakten på din nya stickade väst. Oavsett om du går på ett säkert kort som passar in i din stil eller om du vill ha en helt ny förstärkning till din garderob är designen den kanske allra tyngsta faktorn i alla beslut.

Designen består av många fler faktorer än vad som kanske först kan vara uppenbart. Givetvis är val av färg den allra mest iögonfallande aspekten. Det är stor visuell skillnad på en stickad väst i rosa och en i svart - och de kan ha helt olika användningsområden. Du bör också väga in hur du kombinerar plagget med andra kläder i din outfit. Lyckligtvis är den stickade västen ett tacksamt plagg i den bemärkelsen eftersom den går utmärkt att kombinera på en rad olika sätt. Utöver färgen är också mönster och detaljer på plagget sådant som kan ge hela västen en helt annan look.

En annan sak att vara uppmärksam på är passformen. Det är delvis en designfråga eftersom olika västar är skurna på olika sätt. Här får du själv använda dina egna preferenser för att hitta den som du gillar bäst. Men det är också en fråga om att hitta västen som passar bäst för just dina mått. Det är en del som kan vara extra lurig när du handlar på nätet där du inte har samma möjligheter att prova kläderna. Numera finns det dock goda möjligheter att i detalj få reda på måtten vilket underlättar när du försöker hitta bäst plagg för dig. Dessutom kan passformen också vara en kvalitetsfråga. Vissa kläder riskerar att ändra skepnad efter användning och tvätt vilket innebär att du gör rätt i att investera i kvalitet.

Även materialet är en central faktor som kan avgöra såväl livslängd som utseende på en stickad väst. När det kommer till just dam stickade västar finns det flera olika alternativ. Ull är förstås det huvudsakliga materialet, men även här finns det en ansenlig variation. Vissa varianter använder sig kanske av merinoull som ger plagget en extra mjuk och härlig känsla. Andra mer exklusiva plagg kan till och med använda så exotisk ull som alpacka. Vilket material du väljer beror inte bara på smak utan också på behov. När har du tänkt använda din väst? På så sätt kan du matcha rätt väst med dina preferenser.

Därutöver finns det en hel del mindre detaljer att ta fasta på. Som du kanske vet är det detaljer som i slutändan är skillnaden mellan att ett plagg att blir det mest använda i hela din garderob - och att det ligger och samlar där inne för jämnan. Du kan till exempel titta på huruvida din stickade väst går att tvätta i maskin. Chansen är ju större att du hellre använder ett plagg som går enkelt att tvätta. Det kan också vara relevant att se om plagget är gjort av naturmaterial. Det kan minska risken för allergiska reaktioner samtidigt som det också i regel är ett etiskt alternativ.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se