Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Inneskor

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

Innesko för den modemedvetna kvinnan

Här på Peter Hahn har vi ett stort utbud av olika inneskor och tofflor för inomhusbruk. Inneskorna kombinerar på ett utmärkt sätt enkel funktion med stilmedvetenhet. Här på Peter Hahn har vi nämligen inte några inneskor för slashasen, utan det finns hela tiden ett fokus på de aktuella trenderna. Genom att ständigt hålla en blick på vad som händer i modevärlden kan vi se till att alltid erbjuda det som är inne för tillfället. Inneskor, tofflor och sandaler är givetvis inget undantag för den devisen. Dessa skor kan du ha både på jobbet och hemma, utan att dra några blickar till dig på ett negativt sätt. Vi har nämligen tofflor som är lite mer mjuka och kanske passar för när man går runt hemma. Men även tofflor som är mer affärsmässiga och absolut är ett godkänt plagg för fötterna på kontoret och till och med festen. Dessutom är de oerhört fotriktiga och alltså väldigt skonsamma för dina fötter.

Vad innehåller vår kategorisida med inneskor?

I vår kategorisida för dam inneskor hittar du som sagt mängder av snygga och funktionella inneskor och tofflor för olika tillfällen och humör. För att hitta rätt i vårt utbud kan du till exempel kolla in vidden av våra storlekar, som sträcker sig från stl. 35-43. Vidare finns inneskor i många olika material, såsom kashmir, konstfiber, ull och skinn. Vidare kan du välja bland mängder av färger, både vågade färgkombinationer och mer neutrala toner. Vi har inomhusskor från märken som Birkenstock, BOnova, Waldläufer och även vårt eget märke Peter Hahn. För att hitta dina favoriter kan du sortera efter pris eller våra nyaste tillskott i utbud. Du kan även se vilka inneskor som är populärast bland Peter Hahns andra kunder, samt kolla in vilka skor vi har på rea för tillfället.

Det perfekta plagget för kyliga vinterhus

På vintern är det många som fryser även inomhus. När man ska gå ut och kvicksilvret visar på många minusgrader finns många beprövade plagg att ta till och det är inga problem att till exempel ta på sig lager på lager. Men för de som har lätt att frysa även inomhus finns inte lika många alternativ. Många hus och lägenheter är lite golvkalla på vintern och fötterna är ofta den kroppsdel som kyls ner först. Där är inneskon eller toffeln ett utmärkt val. De värmer upp dina fötter på nolltid och inte minst tofflor i fårskinn, pälsimitation och ull gör ett beundransvärt jobb under den långa vinterperioden. Inneskor och tofflor av högre kvalitet har förmågan att värma dig när det behövs och sedan svalka av dig när det börjar bli lite för varmt därinne. Det gör att de även fungerar under våren och sommaren då du kanske växlar din tid i hemmet mellan att vara inne och ute på balkongen eller terrassen. De är dessutom antibakteriella, fuktavvisande och smutsavvisande. Vidare kan det vara en idé att satsa på en lite tjockare sula i inneskon om du har lätt att frysa om fötterna. Det finns även särskilda sovtofflor som är perfekta om du även brukar frysa om fötterna på natten.

Inneskor på jobbet

Att använda särskilda inomhusskor även på kontoret är väldigt klokt, eftersom de brukar vara lite luftigare och tillåter på så sätt dina fötter att andas. Till exempel kan det finnas hål vid både tår och häl för att maximera ventilationen. Perfekt om man har lätt att bli varm om fötterna när man går runt inne på kontoret. Det kan vara riktigt skönt att få sparka av sig de tunga och blöta vinterkängorna och byta om till ett par luftiga och torra inneskor när man kommer till jobbet. Dessutom kan de vara riktigt snygga och trendriktiga. Det finns bland annat inneskor med lite klack. Det är skönt för dig som är van att gå runt i högklackat, eftersom hälsenan tenderar att dras ihop lite då. Inneskorna som liknar ballerinaskor är en liten och nätt modell som fungerar både hemma, men också är elegenta att gå runt i på jobbet.

Smidighet och elegans i ett paket

Många inomhusskor är dessutom oerhört praktiska. Till exempel finns inneskor med platåsulor och förstärkt grepp, som gör att man inte halkar. Modellerna med dragkedja på sidan och kardborreband gör det väldigt snabbt och smidigt att få på sig inneskorna. Detsamma gäller såklart slip-in modellerna. De riktiga eleganta inneskorna är också ett utmärkt alternativ att bära på festen. Inneskor med specialdesign och/eller klack fungerar perfekt till en lite mer festinspirerad look. Speciellt om man vill gå efter den lite mer sportiga festlooken. Det är ytterligare ett exempel på hur bred looken med inneskor är.

Fluffighet i överflöd på helgen

Men vi kan inte ta upp inneskor och tofflor och bara prata om hur praktiska och snygga de är att använda på jobbet. Ett av de allra viktigaste användningsområden är givetvis att bara glida runt i ett par mjuka tofflor hemma på lediga tider, såsom kvällar och helger. Ett par riktigt mjuka mystofflor är perfekta att bara glida in i, medan du fortfarande har pyjamasen på. Och sedan finns egentligen ingen anledning att ta av sig dom så länge du är kvar inne. Gärna med någon typ av foder som gör tofflorna ännu mer bekväma. Med en riktig bekväm toffla i något mjukt material kan du verkligen njuta maximalt av din lediga tid.

Skonsamma för problemfötter

ännu en fördel med inneskorna och tofflorna är att de är skonsamma för den som har problemfötter och olika medicinska problem. Dels finns många olika typer av specialskor som ska vara bekväma att använda för de med åkommor som Hallux Valgus, hammartå och artros. Men många inomhusskor är också överlag väldigt skonsamma för svullna fötter, som många människor lider har av olika anledningar. Dessutom finns många olika typer av specialskor som är särskilt utformade för att vara skonsamma för en viss typ av problemfot. Så kallade ortopediska inneskor är både vanliga och populära och kan med fördel användas även utomhus så länge vädret tillåter.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se