Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Snörskor

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 2 3 från 5 »

Sidan

Sidan 1 av 5

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 2 3 från 5 »

Sidan

Sidan 1 av 5

Dam snörskor i olika stilar

Dam snörskor finns i olika stilar och utförande. Det är en bekväm typ av sko som sitter stadigt på foten och är bekväma att gå i. Dam snörskor finns i en mängd olika utföranden för alla tillfällen, alla typer av klädstilar. Det finns bekväma och snygga dam snörskor för alla årstider, med högt och lågt skaft. Ja, det finns helt enkelt dam snörskor för alla smakriktningar och dam snörskor för varje kvinna.

Från topp till tå, elegans med dam snörskor

Dam snörskor finns i form av träningsskor. Den typen av sko behöver absolut inte användas enbart till träning utan är en snygg sko till jeans till exempel. Har man problem med fötterna så är dam snörskor idealiska. Med hjälp av knytningen så sitter skon stadigt på foten och det lindrar eventuella smärtor. Att man då kan hitta väldigt snygga dam snörskor gör inte saken sämre. Dam snörskor finns i ett oändligt antal olika varianter och material. Det finns dam snörskor med en liten klack. Kilklackar ger en stadig gång på dam snörskor och den typen av kilklack kan vara bra om man gillar höga klackar men samtidigt vill stå stabilt med båda fötterna på jorden. Dam snörskor finns i textil, mockamaterial, skinn och en mängd andra utföranden och man kan alltid hitta dam snörskor som matchar kläderna så att man får ha en elegant och genomtänkt klädstil från topp till tå.

Jeans och dam snörskor

Dam snörskor i träningssko-variant passar till jeans och skapar en ungdomlig look med den kombinationen. Men man kanske vill ha en elegantare dam snörsko. Dam snörskor i en svart lackmodell passar till dräktbyxor och även kjol till en kavaj i samma färg, en dräkt helt enkelt. En dam snörsko i lack är stilig och fräsch samtidigt som utförandet är diskret nog att fungera på vilket affärsmöte som helst. En dam snörskor i brunt skinn som har samma design som manliga dito i exklusiv modell skapar en androgyn touch till dagens outfit. Det kan vara ytterligt kvinnligt att ha dam snörskor i det utförandet till en gubb-byxa och kavaj och kanske till och med en hatt i Stetsonmodell. Det blir kvinnligt även om attiraljerna till största delen är av manligt snitt. Kvinnan i utstyrseln framträder tydligare och skapar en intressant androgyn stil och det är inte utan att man hör jazztonerna i bakgrunden. En intressant outfit för den kvinna som vågar ta ut svängarna en aning.

Att åldras med stil

En kvinna med klass och god klädsmak åldras med stil. Enligt ryktet så påstås det att Svenska kvinnor är den sämst klädda kvinnan i världen. Vi vill inte tro på såna illasinnade rykten. Vi misstänker att de kommer sig av den svenska kvinnans diskreta framtoning och hennes ovilja att testa nya klädstilar. Se på dina skor, andra gör det, står det i reklamkampanjerna. även om man blir mer försiktig med åren så ska man fortsätta experimentera med kläder och stilar. Det är roligt med mode och man blir aldrig för gammal för att klä sig snyggt. Av olika skäl kanske man väljer lägre klackar med åren och då är dam snörskor ett ypperligt val att byta till. Matcha gärna dina bekväma skor med en intressant och ungdomlig outfit. Jeans och en tight topp passar fantastiskt bra ihop och ger en ungdomlig fräschör till hela klädstilen. Dam snörskor i oxblodsfärgat skinn ger en intressant touch av förr i tiden och lite Amerikans västern, med det i åtanke kan man ekipera sig i en lång svepande kjol och ovanpå den kan man ha en blus i åtsmitande, slank modell och accentuera hela stilen med ett bälte runt höfterna, gärna i samma ton som sina dam snörskor.

Charlie Chaplin och Fransk pantomim

Dam snörskor i svart lack kan bli väldigt snyggt till ett par svarta gabardinbyxor, gärna löst sittande som man drar åt i midjan med ett svart bälte i skinn. Innanför byxorna har man en smalrandig tröja i bomull precis så som de Franska pantomimartisterna klär sig. Unna dig själv att leka och experimentera med olika klädstilar. Till exempel finns det inga krqav på att ha byxor i rätt storlek! Ta ett par för stora gubb-byxor och dra åt med ett bälte, och bältet behöver inte vara instoppat i några hällor utan du kan dra åt bältet och sen drar du upp byxan i en nonchalant avslappnad stil. Om du testar själv så förstår du hur det ser ut. Att det är riktigt snyggt, tufft och ungdomligt att leka med plaggen på det här viset. Och ett plommonstop är en intressant huvudbonad. återigen för den modiga kvinnan. Men det kanske är så att personlig stil och känsla för kläder och snygga outfits kräver mod? Moden startar ofta på gatan sägs det. Moden startar av de människor som går sin egen väg,människor som testar nytt och experimenterar med klädstilar och testar nya varianter av kombinationer. Att samla på olika typer av accessoarer är också ett enkelt sätt att åstadkomma variation i klädstilen. Börja experimentera med din stil. Hitta dig ett par snygga dam snörskor som du gillar och så testat du en ny intressant klädstil, ett nytt jag som matchar din nya outfit.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se