Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Stövlar

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Dam stövlar för chica kvinnor

Dam stövlar finns i olika utförande och kan användas året om. Man kanske inte tänker sig att ett par dam stövlar kan vara snygga under sommartid men det är felaktigt. Det beror helt och hållet på materialet och kläderna man har till. Dam stövlar kan förhöja en outfit och skapa känslan av ungdomlighet, stil och klass. Här ska vi titta på några förlag på hur man kan använda dam stövlar till olika plagg och sammansättningar och få skodonen att utgöra detaljen som förhöjer helhetsintrycket.

Dam stövlar för kvinnor som vågar

åldern är bara en siffra och det gäller inte minst när det gäller kläder. Kanske en kvinna väljer att klä sig mindre diskret med åren men det är en felaktig aproach till livets bästa tid. Oavsett ålder ska man göra det bästa av sitt utseende. Det stärker självförtroendet. Att klä sig snyggt förhöjer måendet och självkänslan. Om man säger dam stövlar och du tänker på att plocka bär i skogen så har du glömt vilken intressant detalj snygga dam stövlar kan utgöra. Testa dig fram vad gäller olika typer av plagg och klädstilar och du kommer att inse vilka breda användningsområden det finns för dam stövlar. Det fungerar bra med dam stövlar till så väl kjol, klänning som till byxor och jeans. Man kan ha byxbenen innanför sina dam stövlar eller utanpå. Dam stövlar fungerar bra till lång kjol och mycket bra till kort kjol. När man har en kort kjol kan dam stövlar med långt skaft kännas bra om man är diskret lagd och inte vill visa för mycket av sin kropp, eller om man av någon anledning vill dölja sina vader. Då är dam stövlar perfekt. Med hjälp av dam stövlar kan man klä sig för varje tillfälle oavsett plagg. Ljusa dam stövlar i mjukt, tunnare skinn är vackert under ljumma sommarkvällar till en klänning av skirt material. Att experimentera med en westernstil i ungdomlig stil är ett privilegium varje kvinna bör prova på. Stilen är ungdomlig med en androgyn touch men så oerhört kvinnlig. Ett par jeans, en rutig skjorta instoppad innanför jeansen, ett vackert bälte i hällorna och dam stövlar av skinn i cowboy eller MC-inspirerad modell. Och, jo, det är mycket kvinnligt. Faktum är att den androgyna, manliga touchen i stilen framhäver din kvinnlighet än mer.

Dam stövlar med varierande stil och utförande

Dam stövlar finns i olika material och färger sam t med olika typer av klack och höjd på klackarna. En bekväm lägre klack på högskaftade dam stövlar är inte bara bekvämt utan även snyggt och sitter på dam stövlarna som fungerar till många olika outfits. Dam stövlarna har även den effekten på bäraren att man känner sig tryggt omsluten vilket har en positiv effekt på självkänslan och därför kan man även använda dam stövlar under en vidare dräktbyxa. Till den typen av byxa så märks det inte att man har en långskaftad dam stövel på sig. Det är tanken. Till den typen av klädsel är det den omslutande och värma effekten hos dam stöveln som vi är ute efter. Det finns stövlar i skinn och i mocka och är de inte varmfodrade så fungerar den typen av stövel att använda året runt. Ibland kan man vilja klä sig ton i ton. Till en svart dräktjacka och kjol kan det vara snyggt med en svart högskaftad stövel.

Skinnstövlar, en favorit

Stövlar i ridstövelmodell kan vara intressant att testa till olika typer av plagg. En stövel av den typen av modell smiter åt mycket skönt runt vaden och gör den till en mycket bekväm typ av skodon som trots att den är högskaftad inte känns på foten och benet. En mycket exklusiv stövel. Stövlar i skinn är väldigt vackra och blir ofta snyggare med åren. Innan man slitit ut dem alltså eftersom den typen av stövel ofta tillhör den typen av skodon som blir favoriten av skor som man äger och slits hårt av just den anledningen. Skinnstövlar fungerar bra i de flesta sammanhang. En stövel i brunt skinn skapar ett intryck av naturlig skönhet hos bäraren. En stövel i svart skinn ger ett hårdare och elegantare intryck. Bäst är det att ha ett flertal olika typer av stövlar att variera mellan. Se på skorna, andra gör det, påstår det gamla ordstävet från någon gammal sko reklam. När det gäller dam stövlar stämmer det speciellt. Det är ett sofistikerat inslag i en välklädd kvinnas garderob.

Att vårda dam stövlarna ömt

Det är som med allting annat, det man tar hand om det håller länge, det gäller även dam stövlar. Speciellt viktigt är det med dam stövlar i skinn och mocka. De behöver lite extra omsorg för att hålla sig vackra i väder och vind, slask och snörusk. Vårda skinnet, impregnera mockastövlarna så håller de sig fina länge. Skinnstövlar behöver vårdas med fett för att skinnet inte ska se torrt ut. Välvårdade skor och stövlar är oerhört snyggt och det är enkelt för en chic dam att ta hand om sina dam stövlar på bästa sätt.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se