Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Kashmirtröjor

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

Lyxiga kashmirtröjor för dam

Hos Peter Hahn hittar du ett stort utval av vackra och exklusiva kashmirtröjor för dam som passar vid alla tillfällen och tillställningar. En värmande kashmirtröja är en underbar investering och ett måste i en välfungerande och elegant garderob. Kashmirtröjan är högt älskad av många och blir ofta på grund av sina lyxiga egenskaper och lätta känsla mot huden favoriten före alla andra plagg i garderoben. Välj därför din favorit ytterst noggrant, och tänk på vid vilka tillfällen du vill använda din tröja. Kanske väljer du en kashmirtröja i en utstickande färg som speglar din personlighet eller väljer du en i sobert skandinavisk färg och design. Oavsett vilken du väljer framför alla andra passar den eleganta kashmirtröjan lika perfekt en dag på stan, i soffan tillsammans med familjen eller under en dag på din arbetsplats. Eftersom kashmir inte är ett syntetiskt material utan ett naturligt ullmaterial kommer din kashmirtröja att andas och du slipper uppleva att du behöver ta av dig eller att du blir obekväm då plagget inte låter huden andas. Kombinera plagget med en jacka och du klarar en heldag i skogen tillsammans med hunden. Tillsammans med en tunn skjorta eller blus ger du ett stilrent intryck och håller du dig varm under hela dagen på kontoret. Vilken kashmirtröja blir din personliga favorit? Titta gärna igenom vårt stora utbud av utvalda kashmir tröjor för dam. Vi har en stor mängd av olika modeller och färger att välja på. Här finns kashmirtröjor med rundad hals, extra värmande med mjuk polokrage, tajtare modeller såväl som luftigare modeller för en avslappnad och alltid lika elegant look. Vi vågar garantera att det i vårt utbud av lyxiga och prisvärda kashmirtröjor finns något för alla smaker. Välkommen till Peter Hahn!

Vad är Kashmir

Kashmir går även under namnet Cashmere och är ett av världens mest älskade och exklusiva material. Kashmir är ett ullmaterial som framställs igenom att man utvinner naturfibern från kasmirgetens underbart mjuka underpäls. Detta gör att kashmir blivit en synonym för lyxmaterial, då kashmir innehar eftertraktade och framförallt lyxiga egenskaper som att materialet är väldigt lätt men samtidigt otroligt värmande mot huden. Naturfibern besitter en mjukhet och finhet som tillsammans med dess termiska egenskaper gör materialet svårslaget och därmed till en lyxprodukt av bäst klass.

Hur sköter jag min kashmirtröja på bästa sätt?

En vacker kashmirtröja är en underbar investering som ofta följer sin bärare igenom livet alla skeden. Materialet har lite missvisande fått en stämpel av att vara ett svårskött och ömtåligt material men vi vågar säga att det är precis tvärt om. Med lite ömhet och rätt skötsel kommer ditt värmande kashmirplagg garanterat både hålla formen och dig varm och snygg i flera år framöver. Eftersom kashmir är ett självreglerande naturmaterial som andas till skillnad från tröjor av syntetiska material behöver man inte tvätta dessa lika ofta. Du kan tvätta din kashmirtröja ungefär vid var fjärde användning. Däremellan räcker det att du hänger ditt plagg på en galge och luftar din tröja i frisk luft. När du väl ska tvätta din tröja är det viktigt att du alltid väljer en maskin som har ett valbart ullprogram. Tvättprogrammet får aldrig överstiga 30 grader och det ska vara ett kort program. Man bör undvika att centrifugera plagget och man ska alltid använda ett speciellt ulltvättmedel samt placera plagget inuti en tvättpåse innan tvätt. Extra viktigt när det gäller att tvätta kashmir är att man aldrig använder sköjlmedel, eftersom detta bryter ner fibrerna och gör att materialet går sönder. Följer du råden ovan kommer din kashmirtröja att hålla formen och vara din följeslagare under flera år framöver.

En kashmirtröja från Peter Hahn

Här hos Peter Hahn finner du ett brett utbud av vackra kashmirtröjor som passar perfekt för varje tillfälle. Oavsett om du vill ha en värmande tröja till kontoret eller en som håller dig varm under eftermiddagens promenad har vi garanterat en modell som faller dig i smaken. Utöver att erbjuda dig en kashmirtröja som möter just dina behov, tillhandahåller vi 14 dagars returrätt och en förstklassig kundtjänst som alltid står till tjänst om du som kund har frågor eller behöver råd. Peter Hahn är speciallister på naturmaterial och har sedan starten varit noga med att endast erbjuda plagg av hög kvalité. Detta utan att göra avkall på modegrad, passform och elegans. Förutom lyxig kashmir erbjuder Peter Hahn även modeller i noggrant utvalda naturmaterial som Supiga®bomull, naturligt linne och skinande silke. Igenom upprepade och strikta kvalitéts-kontroller garanterar Peter Hahn att man levererar mode av högsta kvalité. Här hittar du plagg i varma färgnyanser, med romantiska accenter, i exklusiva tyger och med stilfulla detaljer som ger en fläkt av glamor. Följ med oss och upptäck mode på ett nytt sätt. Förutom att erbjuda plagg som känns aktuella och håller hög kvalité lägger vi även stor vikt vid att värna om miljön och att endast erbjuda produkter som framställts igenom etisk och moralisk riktig djurhållning. När du handlar hos Peter Hahn kan du vara säker på att natur och miljö har fått vara med och säga sitt. I vårt utbud finner du över 250 välkända märken från pålitliga leverantörer inkluderande designer märken som Basler, Bogner, Brax men även märken som Looxent, Fluffy Ears and Fadenmeister Berlin som är exklusiva till Peter Hahn.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se