Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Polotröjor

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Hitta snygga dam polotröjor hos oss på Peter Hahn

Mode och trender kommer och går, men vissa sorters plagg går aldrig ur tiden. Den klassiska polotröjan är ett exempel på ett sådant plagg. En polotröja kan se ut på många olika sätt och skapa många olika intryck - allt ifrån de 1960-tals inspirerade polotröjorna i skira material och ljusa färger till de grövre och murrigare varianterna à la 1970-talets mode. Med dam polotröjor kan man både klä upp och klä ned en outfit efter behov. Det gäller bra att tänka på aspekter som material, passformer, färger och mönster när man gör sitt val. Hos oss på Peter Hahn har vi satsat på ett brett och välsorterat utbud av detta klassiska och stilrena plagg i olika varianter som passar de flesta tänkbara stilar, smaker och situationer.

En polotröja passar i de flesta situationer

De flesta känner nog igen sig i att ha köpt ett nytt plagg, för att sedan inse att det inte riktigt passar till garderobens övriga plagg eller till de situationer man befinner sig i. Dam polotröjor är ett klassiskt plagg som lyckligtvis fungerar utmärkt i de allra flesta situationer. Genom att kombinera en enkel polotröja i bomull med ett par jeans eller chinos är vardagsoutfitten fixad, och genom att komplettera pennkjolen med en polotröja med ståkrage är man redo för dagens viktiga jobbmöte. Det kan därför vara en god idé att investera i dam polotröjor i olika modeller, passformer och färger för att kunna kombinera dem med olika plagg och få dem att fungera bra oavsett vilken situation man kommer att befinna sig i.

Matcha med andra plagg i garderoben

Innan man köper ett nytt plagg, vare sig det är en polotröja eller något helt annat, är det bra att fundera på vilken stil och känsla man vill förmedla med sina kläder. Finns det någon röd tråd bland garderobens övriga plagg? Eller behöver en dyster garderob livas upp med en polotröja i en accentfärg? är det kanske brist på festplagg i garderoben? Att utgå från sin befintliga garderob innan man köper en ny tröja är alltid bra - annars riskerar plagget att gömmas undan längst in i garderoben. Ett oanvänt plagg är aldrig ett bra plagg, hur snyggt det än såg ut på bilderna eller hur trendigt det än är. Det gäller att kunna mixa och matcha det med andra plagg som redan finns i garderoben.

Olika modeller och passformer

En polotröja kan ha olika varianter av polokrage, vilka alla kan inge olika känslor och fungera i olika situationer. Ståkragen skapar ofta ett elegant, exklusivt och sobert intryck, medan den ribbstickade och nedvikbara polokragen inger en mer avslappnad och vardaglig känsla. Det finns också mer åtsittande kragar som ger ett stramare intryck. Vidare finns det dam polotröjor med korta, långa eller trekvartslånga ärmar, liksom polotröjor i allt ifrån silkesmaterial till ull. Vilken passform och material man väljer kan dels bero på tillfället, och dels på vad man själv passar i. Det lediga intrycket som skapas med en vidare polokrage kan för många upplevas som bekvämare, men våga också testa på den tajtare kragen för att skapa ett mer exklusivt intryck.

Färger och mönster säger mycket om stilen

Det är inte bara material och passformer som är viktigt att ta hänsyn till i valet av polotröja, även färger och mönster kan säga en hel del om en outfit. Kombinera gärna starkare färger eller framträdande mönster med ett par enklare byxor eller en enklare kjol, då kombinationer av många färger och mönster kan skapa ett något rörigt intryck. För den som känner sig obekväm i starka färger och stora mönster kan mer nedtonade färger vara att föredra. En crèmevit nyans eller en polotröja i en jordnära rosa ton kan upplevas som lugnande och stilrent och passar därför bra till vardags eller till jobbmöten och eleganta tillställningar. På samma sätt kan en klarblå eller klarröd polotröja i ett ribbstickat material sätta pricken över i:et på den annars lite tråkiga vardagsoutfitten. Att välja färger och mönster med omsorg kan med andra ord göra under för helhetsintrycket. I vårt utbud finns det något inom alla dessa områden.

Peter Hahns utbud av dam polotröjor

Det finns många saker att fundera på när man ska köpa ett nytt plagg, men oavsett vilket plagg det gäller är det alltid viktigt att plagget håller hög kvalitet. Utan god kvalitet blir sällan plagget snyggt, och dessutom är risken större att det snabbt töjer ut sig och inte håller passformen. Därför är vi på Peter Hahn måna om att hela vårt sortiment av dam polotröjor ska hålla hög kvalitet. Vi är dessutom noga med att värna om miljön i valet av material, samt att plaggen ska vara socialt hållbara. Tillsammans med elegans och exklusivitet beskriver det vårt utbud av dam polotröjor. Vare sig man är på jakt efter den perfekta polotröjan till vardags, en stilren och elegant polotröja till kvällens mingel eller en enkel polotröja som kan kombineras med jobbmötets kostym kan man hitta något som passar en i vårt sortiment av dam polotröjor.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se