Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Badkappor

Kategorier
Filtrera
Storlek
Färg
Material
Märke
Pris
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Dam badkappor med många olika användningsområden

Det är viktigt att få känna sig välklädd i alla sammanhang och detta gäller naturligtvis även på fritiden. Med bekväma och vackert utformade dam badkappor i sköna modeller och smakfulla färger får omgivningen rätt uppfattning om den personliga stil, smak och kvalitet man vill förmedla. Dam badkappor och morgonrockar är mer än bara praktiska plagg att bära före och efter bad och på morgonen när man nyss har stigit upp eller på kvällen i soffan eller fåtöljen framför TV:n eller den öppna spisen innan man går till sängs. Dam badkappor och morgonrockar är viktiga plagg som finns i flera vackra utföranden, läckra ljusa eller mörkare färger och nyanser i sköna och behagliga material, där det är den personliga smaken som avgör valet av modell och färg. Naturligtvis vill man ha en värmande och bekväm morgonrock att sätta på sig när man vill koppla av på kvällen i hemmet eller på hotellrummet. Lika självklart vill man efter badet i simhallen, på stranden eller i utomhuspoolen kunna ta på sig en både elegant och behaglig badkappa när man kommer upp efter badet. Naturligtvis vill man också, under och efter spabehandlingen där man kanske rör sig bland många människor, kunna slappna av i en badkappa eller morgonrock som suger upp fukten och håller värmen, samtidigt som den gör att man känner sig vacker och bekväm även i denna situation.

Olika utföranden och färger av dam badkappor

Dam badkappor och morgonrockar är tillverkade i mjuka, härliga, bekväma, okomplicerade och följsamma material som bomull och en mindre andel polyester i färger som jeansblå, mörkblå, kungsblå, jadegrön, smaragdgrön, gul, vit, cerise, rosa, ljus syrén, champagne och vinröd. Längderna på dam badkappor och morgonrockar varierar och är vanligen mellan 100 – 115 centimeter. De flesta dam badkappor och morgonrockar har ett knytband på insidan och ett knytskärp på utsidan medan en del modeller har en dold knappslå eller stängs med dragkedja. Det är vanligt att dam badkappor och morgonrockar har sjalkrage medan vissa av dem har en rund hals. Många modeller har lång ärm medan vissa har en trefjärdedels lång ärm. Dam badkappor finns i traditionella utföranden och även i kimonostil. Samtliga modeller och utföranden är försedda med fickor eller isticksfickor och går att tvätta i maskin. En extra lyxig variant av morgonrock i elastisk och mycket skrynkeltålig jacquardjersey med lång ärm, feminin skärning och sjalkrage som både finns i vit och milda, ljuvliga pastellfärger blir garanterat en stor favorit varje gång man vill ha det lilla extra. En sådan morgonrock är underbar att bära och bör införskaffas i flera av färgerna. Variera gärna övriga modeller med en fantastiskt mjuk och härlig plyschmorgonrock i kvinnlig kreation av sammetsplysch och romantiskt rysch längs med kanterna eller en sommarlätt, sval och ledig morgonrock av följsam plysch i kimonostil. Lättburna, sköna och eleganta dam badkappor i kimonomodell i plysch och i färger som vit och kungsblå är både lätta att variera och bära till det man har under.

Dam badkappor är viktiga plagg

Att kunna känna sig fin och bekväm även i mer avslappnade situationer och miljöer förhöjer känslan av glädje och välbehag. Detta gör dam badkappor och morgonrockar till viktiga plagg som man omsorgsfullt bör välja för att alltid ha den rätta looken i rätt miljö och situation vare sig det är hemma eller i större sammanhang. Det är roligt att alltid ha fräscha dam badkappor och morgonrockar till hands. Dam badkappor och morgonrockar är vackra, feminina och romantiska i sitt utförande, vilket gör att det är enkelt att känna sig vacker och elegant i dem. Det är också enkelt att vika ihop sin badkappa eller morgonrock när man vill packa ned den i sportbagen eller resväskan inför simturen i simhallen, weekenden, den längre resan eller spahelgen. Man bör se till att ha flera dam badkappor och morgonrockar i olika färger och utföranden i sin garderob så att man alltid är garderad med en badkappa eller morgonrock för alla tänkbara tillfällen. Den personliga smaken och de personliga stilarna ska även synas i valet av dam badkappor och morgonrockar och det är alltid roligt att vara välklädd och att kunna variera sin stil efter smak och tycke även när det handlar om dessa plagg. Det är också roligt att kunna matcha sina dam badkappor och morgonrockar med sina olika baddräkter, bikinis och nattlinnen eller pyjamas så att man alltid kan känna sig lika snygg såväl på stranden som vid brunchen med familjen under en vanlig söndagsförmiddag. Eftersom stilen och smaken ofta växlar med humöret och årstiden kan det vara trivsamt att ha några olika modeller av badkappor och morgonrockar och helst flera olika färger av den modell man känner sig allra mest bekväm i hängande i sin garderob. Medan en morgonrock i en lite mörkare färgnyans som går att stänga med dragkedja kan var härlig krypa in i när man känner sig frusen på kvällarna eller att strosa runt i hemma under helgmorgnarna kanske en vit eller pastellfärgad badkappa med enklare knytskärp passar bra att knyta om sig efter badet innan man sätter sig i solstolen på stranden eller när man kliver upp efter simturen i simhallen. Man har alltid glädje och nytta av snygga och bekväma dam badkappor.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se