Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Gördeltrosor

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Dam gördeltrosor för att forma och lyfta

Dam gördeltrosor är fantastiska för att lyfta och forma behagen och det är lätt att få en snygg framtoning med hjälp av ett par dam gördeltrosor. Den här typen av trosa stramar åt och formar lår och rumpa så att man får snygga former. Dam gördeltrosor slimmar kroppsformerna och man får en snygg stjärt och en smal midja. Dam gördeltrosor finns i olika utförande så som modeller med längre ben för den som vill ha dam gördeltrosor som har en slankande effekt för låren. Dam gördeltrosor tightar till kroppsformerna utan att för den skull skapa obehag hos användaren.

Dam gördeltrosor i skönt material

Dam gördeltrosor har en lång historia och har använts av kvinnor sedan hundratals år i olika varianter och utföranden. Alla med samma syfte; att hålla behagen i form och framhäva kvinnans fysiska skönhet. Dam gördeltrosor har samma syfte idag men tekniken och utvecklingen har gått framåt och idag behöver man inte genomgå fysisk terror för att hålla behagen på plats. Dam gördeltrosor skapas i behagliga och innovativa material. Dam gördeltrosor sitt behagligt på kroppen utan att skapa obehag. Materialen som dam gördeltrosor skapas av är lätta och smidiga och märks inte på kroppen mer än att bäraren får en slankare silhuett. Dam gördeltrosor finns med ög midja som når straxt under bysten och den typen av av dam gördeltrosor har en mycket tyslig slankande effekt.

Dam gördeltrosor förhöjer dagens outfit

Vill man verkligen vara välklädd kan en dam gördeltrosa se till att kläderna sitt bra. Det är ett enkelt sätt att skapa en vacker helhet i sin klädsel och det är också detta som är den främsta anledningen att en välklädd kvinna investerar i dam gördeltrosor. Det är ofta det man döljer under kläderna som avgör om klädseln ser bra ut. Dam gördeltrosor hjälper till att hålla plaggen på plats. Det är speciellt viktigt när man har kläder som framhäver kroppens former. Att ha dam gördeltrosor under en dräkt med dräktbyxor och en figurformad kavaj gör att plaggen sitt perfekt på kroppen. Dam gördeltrosor sitt även bra under en pennkjol med smalare skärning. Magen tightas åt och eventuell övervikt döljs effektivt med hjälp av dam gördeltrosor under pennkjolen.

Trolla bort övervikt

Gördeltrosor är ett effektivt sätt att trolla bort en aning övervikt. Det allra bästa är naturligtvis att motionera men har man inte varken den tid eller motivations som krävs för en daglig långpromenad så trollar dam gördeltrosor bort en eventuell övervikt med omedelbar verkan. Den här typen av trosa kan även stödja rygg och ryggslut och avlasta kroppen från eventuella smärtor med gördeltrosor ska på inga sätt ersätta andra smärtlindrande metoder.

Dam gördeltrosor för bad och strand

Det finns gördeltrosor med stödjande effekt i material som är anpassade för badvatten oavsett om man badar o klorerade bassänger eller befinner sig vid havet för ett dopp. Man kan ju vilja vara snygg även på stranden och då kan man alltså ha bikinitrosor med gördeleffekt och det finns även baddräkter med den här slankande effekten.

Modemedvetna kvinnors hemligheter

Den här typen av formande trosor är ett hemligt knep som används av så väl skådespelerskor och artister som andra kvinnor i karriären, kvinnor som har ett rikt social liv och vill visa sig på sitt mest fördelaktiga sätt. Dam gördeltrosor används av kvinnor i alla åldrar och är således en av de välklädda kvinnornas bäst bevarade hemlighet. Ska man råda någon hur vederbörande ska framhålla sitt yttre så skulle garanterat den här typen av formande underkläder finnas med på listan över tips och råd. Den här typen av trosa är bara ett av knepen när det gäller kläder och mode. Det finns olika typer av BH-modeller som har som samma syfte att lura ögat så att kroppsformen framstår som perfekt. Push-up bh är en sån som har en omedelbar förbättrande effekt på kroppens helhet och proportioner. Balconette-bh är en annan variant för den mer yppiga bysten som man vill framhäva. Korsetter är en annan variant av formande underklädesplagg och mamelucker en annan. Alla dessa typer av underkläder har alltså funnits i flera hundra år. Tekniken och materialen har förbättrats men iden och syftet är detsamma; att kvinnan ska framstå i sin allra mest fördelaktiga stil och presentation. Kvinnor har det privilegiet i förhållande till mannen att hon har så många hjälpmedel till sitt förfogande. Men det finns även gördlar och korsetter för män. även en man kan vilja göra sitt yttersta för att kläderna ska sitta perfekt och han ska få presentera sitt allra bästa jag för omvärlden. Gördeltrosor och korsetter är de hjälp medel som förhöjer vilken garderob som helst. En Jerseyklänning i slank åtsittande skärning ser naturligtvis mycket bättre ut på den som bär den om man har en korsett eller gördeltrosa under klänningen som formar kvinnokroppen så klänningen kommer till sin rätt. En modemedveten kvinna har många hemligheter i sin garderob, hemliga knep hon använder sig av för att alltid kunna vara oklanderligt klädd. En mängds olika accessoarer,sjalar, smycken korsetter, bälten och dam gördeltrosor är bara några av hemligheterna bakom en perfekt outfit.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se