Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Sockar och strumpor

Kategorier
Filtrera
Storlek
Färg
Material
Märke
Pris
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Snygga och praktiska strumpor och sockar

Här på Peter Hahn har vi mängder av snygga strumpor och sockar i alla färger och former för kvinnor. Strumpor är ju såklart något som alla måste ha ett lager av hemma och det är ju inte heller det plagg som framhävs mest. Det betyder dock inte att alla strumpor måste vara tråkiga. Det har vi Peter Hahn greppat och ser därför till att hotta upp strumputbudet lite, jämfört med många konkurrenter. Det är ett nödvändigt ont att handla strumpor, men det ska inte behöva betyda att det också ska vara tråkigt. Genom att bjuda på ett lite roligare utbud av sockar och strumpor blir det lättare att leta upp och hitta sina favoriter. Strumpor kan verkligen göras i mängder av olika material och alla fyller sina egna syften. Det finns strumpor som lämpar sig olika bra för de olika årstiderna och strumpor som passar för olika sammanhang. Bomull, nylon, angora, polyamid, ull och elastan är bara några av de material som strumpor kan tillverkas i. Sedan finns även ett antal specialmaterial, till exempel de med hälskydd som förhindrar att man halkar.

Vårt utbud av sockar och strumpor

Vårt utbud av sockar och strumpor kan utforskas på flera sätt. Man kan exempelvis kolla in vilka olika leverantörer våra strumpor kommer ifrån, samt sortera efter storlek. Vidare kan man jämföra olika material, vi har bland annat strumpor i angora, elastan, konsfiber och ull. även färgerna varierar rejält, med allt från utstickande mångfärgade strumpor till mer neutrala toner. För att hitta sina favoritstrumpor hos Peter Hahn kan man sortera efter vilka strumpor som är populärast hos oss och vilka som är de senaste tillskotten i vårt sortiment. Man kan även sortera efter pris och kolla in om det finns några strumpor på rea för tillfället.

Gör din outfit passande med ett par snygga strumpor

Strumporna har större betydelse än vad man kanske tror när det kommer till dess roll i en outfit. Många kanske har en genomtänkt plan för alla plagg man tar på sig, men avslutar sedan med att bara slänga på sig några strumpor. Helt enkelt eftersom man tänker att de inte syns så mycket. Det kan tyckas vara en liten detalj, men det mänskliga ögat uppfattar mer än vad man tror. Därför gäller det att man även tänker på vilka strumpor man tar på sig. Det betyder dock inte att man kan ta ut svängarna alls, bara det inte frångår den övriga looken totalt. Det finns många vågade strumpor på marknaden idag, som snarare kan förgylla en look.

Vilka olika strumpmodeller finns det?

Variationen av olika strumpor är väldigt stort och precis som med många andra plagg finns det strumpor för alla tillfällen och humör. Men också givetvis strumpor som passar olika fötter.

Tubsockor

En modell vi kan nämna är de så kallade basstrumporna eller tubsockor som vi också brukar benämna dom. Nästan alla har ett antal par sådana här hemma i garderoben, som man samlat på sig genom åren. Kanske inte den snyggaste och mest moderna modellen, men de gör alltid jobbet och fungerar i alla sammanhang. Mjuka och hyfsat varma och perfekt till vardags eller när man ska ha någon rejäl sko utanpå. Användandet av dessa strumpor kan dock hottas upp genom att till exempel experimentera med olika färger och mönster. På så sätt kanske du blir mer benägen att visa upp dom också.

Sportstrumpor

Detta är en strumptyp som blir allt mer populär. Många lever idag ett aktivt liv och då är det självklart att man vill bära ett par strumpor som går hand i hand med den livsstilen också. Sportstrumporna är rejäla och skyddar mot både kyla och väta. Samtidigt är de tillverkade i funktionsmaterial som gör att de andas och man undviker att bli för varm. Dessutom gör strumpornas värmande funktion att de är sköna att ha på sig inomhus på vintern, när golvet kanske inte riktigt når önskvärd temperatur.

Varma sockor

är du riktigt frusen om fötterna ska du såklart använda riktigt varma sockor. Sockor gjorda i material som stickat ull och liknande fungerar ju under hela vintern. Dels inne i golvkalla hus, men även som ett extra lager under vinterkängan när du ska göra någon uteaktivitet en dag då kvicksilvret fallit rejält. De isolerar värmen inne i skon och håller fukten borta. Inomhus är det perfekt att krypa upp i fåtöljen en kall vinterdag under en varm filt och med ett par riktigt tjocka ullsocker på fötterna. Ett annat tips för de som har lätt att bli frusen om fötterna är så kallade sov-eller bäddstrumpor. De håller fötterna varma även på natten, då många har lätt att bli kall om fötterna. Deras avsaknad av sömmar och resårer gör att ingenting skär och skaver fötterna. Det finns även stickade sockor som är lite tunnare och fungerar som en vanlig strumpa man kan ha under skorna. Dessa är perfekta för att kunna hålla sig varm utan att behöva använda någon extra tjock socka.

Komfortstrumpor

Så kallade komfortstrumpor är extra skonsamma för fötterna och ett utmärkt alternativ för de som har problemfötter av olika slag. De tillverkas i material som andas bra och är vänliga mot huden på fötterna. även här är resåren mjuk och sömmarna anpassade för att inget ska skava mot fötterna. Den här typen av strumpan uppskattas av de som kanske har diabetes, eller av någon annan anledning har problem med svullna fötter. Det finns även strumpor anpassade för andra typer av fotproblem, exempelvis bomullsstrumpor som särar på tårna. De är perfekta för de som har problem med hallux valgus eller hammartå.

Hälstrumpor

Den här strumptypen blir allt populärare och är dessutom riktigt snygg. En hälstrumpa passar perfekt till exempel lågskor och är dessutom riktigt sköna på sommaren i sammanhang där man ändå måste ha strumpor på sig. Enda nackdelen med hälstrumpan är väl att de inte värmer så bra på vintern. Då får man istället satsa på strumpor som går långt upp på benet.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se