Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Underkläder

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Dam underkläder

Underkläder för varje tillfälle

Det vi bär under våra kläder gör otroligt mycket för vårt välmående och vår allmänna känsla. Underkläder som sitter dåligt, skaver eller inte är i rätt storlek är en plåga att gå omkring i en hel dag. Som tur är är det något som är lätt att undvika genom att investera i plagg av god kvalitet. Bra underkläder ska sitta som en andra hud samtidigt som de stödjer och formar kroppen på ett bra sätt. Med rätt underplagg under kläderna kommer de att sitta snyggare på kroppen då inga linjer eller skarvar bildas. Underkläder är roligt och varje kvinna bör satsa på att bygga upp en riktigt bra underklädesgarderob så att man har rätt plagg för varje tillfälle. Peter Hahn erbjuder underplagg med hög komfort och kvalitet, alla från kända varumärken.

Trosor för alla kroppar

En trosa är långt ifrån bara en trosa. De finns i alla möjliga olika varianter för att alla ska kunna hitta den modell som passar den egna kroppen bäst. Vill man till exempel jämna ut linjen i midjan är en trosa med högre midja och kroppsformande effekt ett riktigt bra val. Den som även vill ge form till benen väljer en trosa med ett längre ben. Denna modell värmer dessutom bra och är skön när det blir kallare ute. Riktigt sköna vardagstrosor är också ett måste. En slät variant i mjuk bomull av hög kvalitet älskas av de flesta och bör vara en riktig stapelvara i garderoben. Det är naturligtvis också härligt när underkläderna känns lyxiga och vackra. Satsa därför gärna på fina detaljer i mjuk spets som både känns bekväma mot kroppen och som är snygga att se på.

Sköna linnen och toppar

Det är väldigt skönt att bära något mjukt och lätt stödjande under plaggen både till vardag och fest. Ett vackert linne med lätt figurformande effekt gör att plaggen faller snyggt på kroppen. Satsar man på en variant med inbyggd bh får dessutom bysten ett snyggt lyft. Spetsdetaljer på linnet är fina att låta sticka fram under blusen som detalj. När det vankas fest och man ska bära en figurformad klänning hjälper ett linne till att ge kroppen fina linjer utan att störande bh-kanter syns. Till de kallare årstiderna är ett linne i en ylleblandning ett bra val då det både ger värme och andas bra vid aktivitet. Komplettera gärna med en trosa i samma material för att hålla värmen riktigt bra.

Vackra och sköna underställ

Det är inte bara i skidbacken som underställ kommer väl till pass. När det är kallt ute så är ett underställ närmast kroppen ett perfekt sätt att hålla värmen. Dessa finns i många olika material och varianter. Vill man njuta av något riktigt lyxigt är ett ställ i kashmir och silke alldeles fantastiskt. Inte nog med att det har otrolig förmåga att hålla värme och transportera fukt, det känns också underbart härligt mot kroppen och passar lika bra på vinterpromenaden som för en myskväll i soffan. Generellt bör man tänka på att välja ett underställ i en ylleblandning om man vill se till att hålla värmen riktigt bra. Det är dessutom inte för inte som ylle kallas naturens eget funktionsmaterial.

Bygg en bra underklädesgarderob

Som tidigare nämndes bör varje kvinna satsa på att bygga upp en riktigt bekväm och bra underklädesgarderob. I en sådan bör det ingå sköna vardagstrosor i en modell man själv känner sig bekväm i. Man bör också satsa på att hitta bh:ar som är rätt i storlek och sitter bekvämt. För festligare tillfällen, eller när man bara vill att plaggen ska sitta riktigt bra på kroppen är trosor och linnen med figurformande effekt utan synliga sömmar och detaljer perfekta. Den som är frusen av sig satsar också med fördel på underkläder och underställ i ylleblandning som håller värmen bra. När man ska bygga upp sin underklädesgarderob är det fördelaktigt att tänka på vad man lever för slags liv och vilka kläder man brukar bära vanligtvis. Om man gillar figurnära plagg är underkläder utan för mycket detaljer en bra investering. Den som är aktiv och sportar mycket ska även satsa på bra underkläder för träning. Sådana är tillverkade i material som transporterar fukt från kroppen på ett bra sätt.

Sköt om underkläderna

När man investerat i underplagg av god kvalitet är det viktigt att sköta om dem på bästa sätt, då håller de form och färg längre och går att bära i en lång tid framöver. Tänk därför på att läsa och följa tvättråden som finns angivna i plaggen noga. Det är också viktigt att tänka på att aldrig köra bh eller linnen med bågar av stål eller plast utan tvättpåse i tvättmaskinen. Dels slits plagget onödigt mycket om man gör detta, och dels riskerar man faktiskt att tvättmaskinen skadas. Många drar sig för att köpa underkläder som innehåller ylle eftersom de tror att de ska vara krångliga att tvätta, men faktum är att många ylleblandningar idag går bra att tvätta i maskinen precis som övriga underkläder. Var dock återigen noga med att läsa tvättråden för att vara säker på vilken temperatur och vilket program som ska användas.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se