Deltagarvillkor och anvisning om dataskydd för pristävlingen PETER HAHN:

Var och en som fyllt 18 år, är bosatt i Sverige och har godkänt deltagarvillkoren kan delta i tävlingen. Medarbetare hos PETER HAHN och deras anhöriga får ej delta. Deltagande i tävlingen är oberoende av beställning eller köp. Man kan inte öka sin chans att vinna genom att beställa eller köpa något.

Vinnaren utses av en jury två veckor efter att tävlingen har löpt ut den 30.06.2018. Du kan bara delta en gång. Deltar du flera gånger så kan det resultera i diskning.

För att delta i tävlingen måste du godkänna deltagarvillkoren. Du måste skriva en text om varför just du skall vinna resan. Du skall berätta vad du mest ser fram emot i Marrakech. Texten skall innehålla orden Marrakech, PETER HAHN samt en motivering till varför just du skall vinna. Texten får vara max 50 ord. Det fyndigaste bidraget och med bäst motivering vinner. Vinnaren utses av en jury.

Juryn består av anställda på PETER HAHN samt vår samarbetspartner K2C i Sverige. Juryn består av 3 medlemmar.

Deltagandet måste vara skriftligt (t.ex. med brev till Kanongatan 157 i 254 67 Helsingborg), per E-post (service@peterhahn.se) eller genom svar via Internet www.peterhahn.se/marrakech.

Tidsbegränsning: Skriftligt deltagande skall vara mottaget hos PETER HAHN AB eller på Internet www.peterhahn.se/marrakech senast 30.06.2018. Muntligt deltagande är ej möjligt. Med hänsyn till dataskyddet kan vi inte ta emot anmälan till tävligen per telefon.

Första vinsten “Resa till Marrakech“ för 2 personer måste äga rum mellan 01.08.2018 och 30.09.2019.

Eventuell skatt betalas av vinnaren

Övernattning

5 övernattningar i bekvämt dubbelrum eller svit i Riyad el Cadi i kategorin Dubbelrum, Dubbel Superior, Junior-Suite. Under högsäsongen kategorin Dubbelrum och Dubbel Superior.
Följande program ingår:
Rundtur Souks med guidning: Norra Medina: handverkarkvarter, marknader.
Rundtur Souks med guidning: Södra Medina: Bahia Palast, Saadier gravar, judiska kvarteret Mellah, matlagningskurs inkl. inköp på marknaden.
5 frukostar, 2 luncher, 4 kvällsmiddagar
Flygplatstransfer tur och retur vid ankomstorten (Marrakesch)
Välkomstdrink på hotell i Marrakesch
Dagl. eftermiddagste eller kaffe samt vatten på hotellet
1 utflykt till Hammam “Bains de Marrakech“. 1 orientaliskt bastubad, 1 kroppsvård (exfoliering) 1 massage
1 utflykt till Anima Garden (hos André Heller)
1 utflykt till Safran Farm hos Christine Ferrari med Safran-upplevelseseminarium

Alla rundturer, utflykter och wellness-evenemang förutsätter tillgång under den inbokade perioden.
I annat fall erbjuds ett alternativprogram.

Flyg

PETER HAHN arrangerar flygresa tur och retur för vinnaren, som ej kan göra anspråk på ett visst flygbolag eller speciell reseklass. Flyg under önskad period förutsätter tillgänglighet. Om inget lämpligt flyg är tillgängligt under önskad period kommer vi att föreslå ett alternativt flygerbjudande.

Kostnaden för flygresa tur och retur får inte överskrida 7000,- kr. (brutto inkl. alla skatter och avgifter) per person. Om beloppet överskrids eller om ett visst flygbolag önskas, så måste vinnaren själv betala skillnaden.
Resan börjar och slutar i Sverige. Vinnaren ansvarar själv för transport till och från flygplatsen. PETER HAHN står inte för kostnader som t.ex. taxi, tåg mm till flygplatsen eller extra övernattningar vid avresan från eller återkomst till Sverige.
PETER HAHN väljer utrese- och hemreseflygplatsen i Sverige.

Kontaktbetalning/utbyte eller överföring av vinsten är ej tillåtet!

Fält som markerats med * är obligatoriska för identifikation och underättelse till vinnaren och deltagarna samt kontroll av deras rätt att deltaga i sina resp. länder. Deltagarna underrättas skriftligt per E-post, med brev eller per telefon. De data som lämnas av deltagare nyttjas enbart för identifikation av deltagare och eventuella underrättelser eller utlottning av tröstpriser till deltagarna, identifikation och underrättelse till vinnaren samt offentliggörande på ovannämnda kanaler.
Vinnaren är införstådd med att dennes namn offentliggörs genom publisering av hela förnamnet och förkortat efternamn samt bostadsort och ev. bild på följande kanaler: PETER HAHNs nyhetsbrev per E-post samt även med offentliggörande på PETER HAHNs facebooksida. Vidarebefordran till tredje part förekommer enbart i samband med vinstutdelningen. Ytterligare vidarebefordran och spridning kommer ej att äga rum.
Dessutom är alla deltagare införstådda med anonymt publicerande av deras svar på följande kanaler: PETER HAHNs nyhetsbrev per E-post, PETER HAHNs katalog samt även med offentliggörande på PETER HAHNs facebooksida samt hemsida.

Alla övriga fält är frivilliga och unyttjas eventuellt för överföring av vinster/tröstpriser. Uppgifterna är även nödvändiga för PETER HAHNs skyldighet att lämna kontrolluppgifter som underlag till beskattning av vinnaren till Skattemyndigheten. Därutöver kommer dessa data ej att nyttjas.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se