Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Ecco

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

ECCO – skomärket med kvalitetsgaranti

Företaget ECCO erbjuder praktiska skor, väskor och accessoarer med tidlös elegans. Produkternas förstklassiga skinnkvalitet anger tonen för hela kollektionen. Som ett led i den anspråksfulla designfilosofin skapar ECCO skor som inte bara övertygar rent estetiskt, utan också är otroligt bekväma. ECCO-skorna utformas alltid för att följa fotens naturliga form och ge ett optimalt steg.

ECCO:s skosortiment

ECCO-skorna kännetecknas av klassisk och tidlös design med rena linjer. De minimalistiska modellerna låter bekvämligheten spela huvudrollen. Samtidigt bildar det förstklassiga skomakarhantverket fulländad harmoni med olika stilriktningar och passar både till en välklädd kontorsgarderob och mer praktiska klädval. ECCO-skorna övertygar genom att enkelt matchas till personliga looks, oavsett om dagen ska vigas åt ett uppklätt tillfälle, en sväng på stan eller långpromenad. Den okomplicerade designen tilltalar alla åldersgrupper och rymmer såväl skinnskor som sneakers och sandaler.

En av märkets mest innovativa modeller är den robusta lättviktaren Terracruise. Det här är en sko som känns både slitstark och sportig – och följer gärna med på kortare vandringsturer. Till vardagslunken lämpar sig ECCO Biom Life utmärkt. Det här är en otroligt bekväm modell i elegant design – perfekt om du ska uppleva en ny storstad.

ECCO-skor i dam och herr

ECCO-kollektionens breda utbud av dam- och herrskor förenar god smak med oslagbar komfort för nöjda fötter. Vad sägs om trendigt höga sneakers där skaftets generösa höjd motverkar stukning? En annan storfavorit är skorna i GORE-TEX®, som visar framfötterna framför allt i varmt väder.

På herrsidan finns det också många omtyckta modeller: Vissa passar till chinos eller kostym, andra till helgens friluftsäventyr. Oberoende av design ger sulan ett mjukt steg som inte tröttar ut fötterna. De fjädrande materialen skapar ett fjädrande steg som du behåller även under långa dagar.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se