Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Emilia Lay

Emilia Lay

Feminint och underbart mode som förför. Med EMILIA LAY är du garanterad beundrande blickar. Samtidigt som du känner dig 100% bekväm.

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 2 3 från 5 »

Sidan

Sidan 1 av 5

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 2 3 från 5 »

Sidan

Sidan 1 av 5

EMILIA LAY – visar dig från din bästa sida

Ledig, chic och gjord för här och nu. EMILIA LAY-kollektionen är helt och hållet ovanlig. Det börjar med de exklusiva kvaliteterna och de hudsmickrande naturfibrerna och fortsätter med de utmejslade snitten som tar hand om dina proportioner. En förstklassig bärupplevelse garanteras!

Emilia Lay
Allt för det stora uppträdandet

För alla modiga, trendorienterade individualister är EMILIA LAY det perfekta märket. Mixen av ledighet och nästan tillfällig elegans ger dig det lilla extra. Låt dig överraskas av vad som händer när du bär en EMILIA LAY-outfit. Massor av positiva saker, det lovar vi!
Naturligtvis passar alla EMILIA LAY-modeller ihop så att du kan kombinera som du vill. ”WOW”-effekten får du oavsett vad du väljer. Shoppingtillfällena också. För EMILIA LAYS webbutik är öppen dygnet runt för dig. Beställ dina favoriter nu!

Emilia Lay Emilia Lay
Leve klänningen!

Inget slår en klänning, det vet man även hos EMILIA LAY, därför har de ett väldigt snyggt klänningssortiment. Men kollektionen lyser även med jackor, byxor, tunikor, blusar och toppar.
Du lever här och nu, och de här modellerna är gjorda precis för det. Åldern är bara en siffra för dig för du känner dig ung i sinnet och det utstrålar du.

Emilia Lay

Därför passar det friska, feminina modet perfekt till din öppna personlighet. Du kompromissar absolut inte med material och kvalitet. EMILIA LAYS klänningar, blusar och toppar tillverkats i första hand av förstklassiga naturmaterial – och det uppskattar du. Liksom de smickrande snitten som alltid visar upp din figur i rätt ljus.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se