Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Eterna

Eterna
Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

ETERNA – mode med karaktär

Med drygt 150-års företagshistoria räknas ETERNA till världens mest välkända och anrika skjort- och blusspecialister på marknaden. Och som varumärket antyder (eterna betyder evig) står det för ytterst hållbart och tidlöst mode med passion. Med de mest skiftande snitt, ett brett urval av kragformer och individuell ärmlängd kan alla hitta sin favoritblus hos ETERNA. Och bredden med allt från kontorseleganta, enfärgade skjortblusar till tunikor och toppar med stilsäker siluett lämnar gott om utrymme för raffinerad tolkning av tidens trender. Utsökt bomull är grundmaterialet för blusar i behaglig design, oftast till stor del strykfria och gärna kompletterade med silke, viskos och linne.

Klassiskt möter extravagant
Att klä karaktärsfulla människor stilsäkert och moderiktigt – det är ETERNA:s målsättning. Förutom förstklassiga material är passion, kompetens och känsla för detaljer de viktigaste ingredienserna i ETERNA-kollektionerna. Tidlösa blusar i mängder av nyanser, mönster och snitt möter här extravaganta modeller med storslagna detaljer, effektfull rynkning eller ovanliga kragar och snitt. Alla modeller förenas i en tidsenlig och stilren design som är enkel att kombinera efter egen smak. Nyckelplagget för damer är en blus i modernt klassisk stil.

Anna Aura Anna Aura

Snygga looks med omtanke om miljön
Förutom kvalitet och design lägger ETERNA också stor vikt vid hållbarhet. I hela produktionskedjan ser ETERNA noga till att respektera natur och miljö och upprätthålla rättvisa arbetsförhållanden. #naturally är ett uttryck för ETERNA:s övertygelser och värderingar: bästa kvalitet, hållbarhet och ansvarsfull produktion. Dessutom kan du se hela tillverkningsprocessen om du angerEAN-koden på internet på https://www.eterna-naturally.de/en. För ETERNA är hållbarhet inte någon övergående trend, utan sedan decennier tillbaka en del av företagets filosofi. Som en av världens första modeproducenter tilldelades ETERNA redan år 2000 den högsta miljöcertifieringen OEKO-TEX® 100plus (som sedan 2015 heter MADE IN GREEN by OEKO-TEX®). Utmärkelsen är resultatet av värden som står i centrum för företagets verksamhet i alla avseenden: Hänsyn och respekt för människa och natur. Till detta hör inte bara en transparent förädlingskedja, utan också ansvarsfull och rättvis behandling av medarbetare i hela produktionsprocessen samt skonsam användning av begränsade resurser. Till exempel består samtliga artiklar i den hållbara fritidsserien WE CARE av förnybara och återvunna material – det gäller allt från knappar till tråd och förpackning.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se