Eterna

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

ETERNA: fantastiska skjortor för kvinnor och män med individualitet

ETERNA är känd som skjort- och blusspecialist. Märket erbjuder olika snitt, ett stort urval av kragformer och individuella ärmlängder som gör att alla kan hitta sin favoritskjorta eller favoritblus. Skjortor från ETERNA finns i det bekväma snittet Comfort Fit, den reguljära, lätt insvängda passformen Modern Fit samt i figurbetonad Slim Fit och extrasmal Super Slim. Från businessklassiker till ledig fritidskjorta – med ETERNA är man stilsäkert klädd i varje situation. Blusar finns från kontorsdugliga enfärgade skjortblusar över tunikor och toppar till toppmoderna siluetter som tolkar de aktuella trenderna på ett högklassigt sätt. Finaste bomull är utgångsmaterialet för både skjortor och blusar för ett till största delen strykfritt mode som är skönt att bära. Beroende på tillfälle och kollektion kompletteras modellerna med silke, viskos eller lin.

Märkesfilosofi ETERNA står sedan 1863 för mästerligt tillverkade skjortor och blusar. Finishen, högsta krav på kvalitet och utvalda tyger utmärker produkterna från ETERNA – det gör dem sköna att bära och ger dem utmärkta skötselegenskaper. Det här är ETERNAS ambitioner: Att klä människor med individualitet stilsäkert och modernt. Förutom utvalda material är passion, kunskap och kärlek till detaljerna de viktigaste ingredienserna i skjortorna och blusarna från ETERNA. Det gör verkligen skillnad.

Hållbarhet ETERNA tar hand om naturen och arbetsförhållandena under hela produktionskedjan. Skjortorna och blusarna tillverkas i Europa och är därför ansvarsfullt tillverkade utan kompromisser. ETERNA ger ett tydligt löfte och sätter en märkning på det: GOOD SHIRT. Detta löfte kan var och en kontrollera via EAN-koden på den isydda etiketten: för alla skjortor och blusar som är märkta med GOOD SHIRT kan du följa hela tillverkningsprocessen genom att ange EAN-koden på goodshirt.eterna.de/en. ETERNA är därmed den första skjort- och blustillverkaren i världen som i den här omfattningen garanterar hållbarheten för processkedjan och produktsortimentet. Produkterna och alla delar av dem är helt kontrollerade för skadliga ämnen och alla företag och underleverantörer som är involverade i tillverkningen har en miljövänlig produktion med rättvisa arbetsförhållanden. Detta kontrolleras fortlöpande av de oberoende Oeko-Tex-instituten och bekräftas med den högsta Oeko-Tex-standarden ”Made in Green”.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se