Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

ETERNA #naturally

ETERNA #naturally

Övertygat naturligt
Hos ETERNA är det mycket som är tradition – i synnerhet den ansvarsfulla hanteringen av naturen och våra gemensamma resurser.

Idag satsar man stort på att i hela produktionscykeln minimera sitt ekologiska fotavtryck, minska sin miljöpåverkan och redan vid tillverkningen av råvarorna beakta ekologiska aspekter, till exempel genom att avstå från monokulturer i bomullsodlingen. ETERNA satsar på total transparens och upprätthåller ett långsiktigt förtroendefullt samarbete med sina leverantörer för att få en genomgående och tillförlitligt certifierad leveranskedja. För skjortor och blusar med märket MADE IN GREEN by OEKO-TEX® är det lätt för var och en att följa hela värdekedjan – bara genom att ange EAN-koden.

Viktigt för ETERNA är även en skonsam användning av naturliga resurser. Under mottot ”reduce, re-use, recycle” används återvunnet material överallt där det är möjligt och andelen förnybara, återanvändbara och återvunna material ökas ständigt.

ETERNA tar inte bara ett miljöansvar utan även ett socialt ansvar för alla medarbetare som deltar i tillverkningen av produkterna, oavsett var i världen de befinner sig. Rättvisa arbetsvillkor, säkerhet på arbetet, reglerade arbetstider och socialförsäkringar ska naturligtvis alla ha. Företaget arbetar aktivt mot diskriminering, barnarbete och tvångsarbete.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se