Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Fadenmeister Berlin

Fadenmeister

Lyx för varje dag! Hos FADENMEISTER BERLIN förenas exklusiva naturfibrer och mästerlig finish. Det egenframtagna passformssystemet garanterar att plaggen sitter perfekt.

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

FADENMEISTER BERLIN – vardagslyx för anspråksfulla kvinnor

Klassiskt, helt elegant och en kvalitet som om allt vore handgjort – FADENMEISTER BERLIN är ett äkta lyxmärke – tänkt för alla dem som inte nöjer sig med snyggt och moderiktigt. Med det här märket betonar du det som är viktigt för dig: noggrant utvalda produkter, tradition, tydliga linjer, omsorgsfullhet och tillförlitlighet. Du behöver inga onödiga finesser och inget lullull. Men stil. Och den får du hos FADENMEISTER BERLIN.

Fadenmeister
Hög klass på områdena stil och kvalitet!

Din traditionsmedvetenhet visar sig även i din garderob. Du väljer med eftertanke. Både märken och leverantörer. Priset är mindre viktigt, huvudsaken är att kvalitet och finish är rätt. Då pratar vi återigen FADENMEISTER BERLIN – märket som förför med en utmejslad snitteknik och tidlös elegans och naturligtvis kommer med allt det som du uppskattar i ditt dagliga liv. Det passar ju perfekt till dig – för du är målinriktad och aktiv.

Fadenmeister Fadenmeister
Tidlöst feminina designermodeller

Hos FADENMEISTER BERLIN finns det massor att välja mellan för sortimentet är väldigt brett: blusar, byxor, kjolar, jackor, kappor – här finns allt som du önskar. Det är bara ”skrikiga” färger som vi inte har, det passar inte till tidlösheten.

Fadenmeister

Och naturligtvis använder vi bara de allra finaste naturmaterialen. Det är självklart för en så klassiskt elegant kollektion. Du vill ju kunna använda plaggen länge. Även den exakta passformen och de tydliga linjerna är en garanti för det.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se