Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

FRAPP

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

FRAPP – friskt, trendmedvetet, exklusivt

FRAPP är ett ungt modemärke som föddes i hjärtat av München. Märket har specialiserat sig på ungt, aktuellt och friskt plus-sizemode i storlekarna 42 till 54. FRAPP är dotterbolag till det populära modemärket VIA APPIA som bidrar med mycket know-how och erfarenhet, inte bara av aktuella trender utan även när det gäller vad självsäkra kvinnor förväntar sig och behöver från modet.
Klänningar, blusar, tröjor och toppar från FRAPP är färgglada och i trendiga färger, ofta med spännande mönster, fascinerande tryck och fina strukturer. Klatschiga, monokroma toner ger lite extra krydda åt vardagslooken. Så sätter modet från FRAPP ljuset på varje kvinnas skönhet. Av moderiktiga trendplagg tillsammans med genomtänkta, tidlösa klassiker uppkommer mångsidiga och bekväma stilar för varje tillfälle och varje stil.

FRAPP FRAPP

För att ta sitt ansvar för samhället satsar FRAPP alltmer på innovativa och hållbara material som ECOVERO VISKOSE by Lenzing™ eller ekologisk bomull. Större delen av modellerna är redan kontrollerade för skadliga ämnen och certifierade enligt OEKO-TEX Standard 100. FRAPP följer strikt REACH-förordningen i sin produktion, avstår från att använda animaliska material, som angora, päls och dun, för djurens skull och transporterar inte med flyg.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se