Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Gabor

Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 2 från 3 »

Sidan

Sidan 1 av 3

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 2 från 3 »

Sidan

Sidan 1 av 3

Gabor-skor – trendiga med oslagbar komfort

Gabor erbjuder tidlöst moderna skor som känns lätta och bekväma att gå i. Chict lackade pumps, kvinnliga ballerinaskor, ledigt höga sneakers eller stövletter – Gabor-skor anpassar sig enkelt efter dagens tillfälle och det gäller även de sportiga bootsen i Camel Active-kollektionen.

Gabor: Ett tyskt skomärke skriver historia

Skomärket Gabor kommer från Rosenheim i Tyskland och står för god passform och hög bearbetningskvalitet. Skohuset grundades redan 1949 och har under ledning av ägarsonen Achim Gabor utvecklats till en av Europas ledande skotillverkare. Idag produceras varje år 32 000 skor av 3 000 Gabor-medarbetare på fabriker i Tyskland, Slovakien och Portugal. Gabor går i täten för nya trender i skomodet och omsätter dem sedan i fotriktig design. Varje år utvecklas och testas 400 nya modeller. Gabor lägger också stor vikt vid att produktionen ska ta hänsyn till miljön och företaget har undertecknat en internationell standard för ansvarsfullt företagande vid skotillverkning.

Hos Gabor förenas komfort och kvalitet

Gabor bearbetar uteslutande förstklassiga skinn och tyger och kombinerar dem med bekvämast möjliga sulor. Gabor-skor andas, är utrustade med Hovercraft-dämpning i sulan och har gott om plats för häl och trampdynor. Gabors löfte till kunderna handlar om optimal passform och märket erbjuder skor med normal läst (F), bred läst (G) och till och med extra bred läst (H). Även extra stora storlekar är ett vanligt inslag i Gabors skokollektion.

Gabor-sneakers: Joggersensationen i Gabor-kollektionen

Gabor har tagit fasta på den heta sneakerstrenden och gjort den till sin genom att lansera bekväma och sportiga joggingskor som passar även till helgens fest. Gabors sneakers är superlätta, anatomiskt utformade och baserade på genomtänkt löpteknik. Gabors snygga sneakers finns i flera sulhöjder och i vitt såväl som olika modefärger och designer. Under en avslappnad joggingtur stöds lederna för att motverka stukning, samtidigt som den anatomiskt formade lästen ger gott om plats till trampdynan. Dämpande EVA-skum och en halksäker, lätt profilerad gummisula får fötterna att älska flerkomponentssulan.

Gabor-skorna är en hel värld

Bröllopsskor, tofflor, sandaler eller ballerinaskor: Hos Gabor hittar du skor i alla former. Promenadskor och loafers ingår också i sortimentet, liksom snörskor, sommar- och vinterstövlar. Rollingsoft-tekniken återfinns i tofflor och sandaler, loafers, snörskor och stövlar. Rollingsoft-skor har en rundad sula som stöder fotens naturliga avrullningsrörelser. På så sätt skonas rygg och leder, samtidigt som stabilisatorerna i sidorna motverkar risken för stukning när du joggar. Ballerinaskor, snörskor och vinterstövlar i Camel Active-kollektionen utgör lediga och bekväma höjdpunkter i Gabor-kollektionen. De tillverkas i mjukt skinn med asymmetriska lästformer och löstagbar innersula. Klassiska Gabor-skor, Rollingsoft-modeller, Camel-Active- och sportskokollektionen – hos Gabor finns alltid rätt modell för alla kvinnor!

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se