Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

GANT

Gant
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

GANT – elegant och ledigt

GANT är exklusivt och okomplicerat mode för stil- och kvalitetsmedvetna män. Märket grundades i Connecticut på den amerikanska ostkusten 1941 och designen speglar den amerikanska livs- och klädstilen på amerikanska college och universitet, som präglas av ett stort intresse för lagsporter som baseboll, lacrosse, segling och rodd. Den traditionella college- och campuslooken nytolkar Gant dock på raffinerat europeiskt vis och kombinerar ledigt sportig design med klassiskt eleganta accenter.

GANT bekänner färg
Efter det att omönstrade, vita skjortor dominerat herrmodet i decennier bröt GANT tristessen med en djärv färgpalett. Sedan dess är märket GANT inte bara ett signum för fräsch, färgglad design, utan också för klassiskt rutiga och randiga tyger, traditionella oxfordskjortor i 100% bomull samt den typiska button down-kragen. Andra karaktäristiska designinslag är kragens form, öglor, motveck, knapp på baksidan av kragen och slejf med knapp.

Gant Gant

Varumärke: Kvalitet
GANT:s varumärke är en liten diamant med ett ”G” i skjortans nederfåll. Den är en symbol för märkets kvalitetsfilosofi som ända från början har kännetecknats av exklusiv bearbetning, förstklassiga material, lång hållbarhet, perfekt passform och utsökta tyger – det gäller naturligtvis inte bara skjortor. GANT:s tröjor övertygar i mjuk och följsam kvalitet, ofta finstickade med gott om ull. Kollektionernas stilrena och konsekventa linjer gör att alla plagg enkelt kan kombineras och stylas. Därför passar skorna från GANT med sin tidlösa design harmoniskt till alla looks.

Hållbarhet i fokus
Under mottot ”Never Stop Learning” riktar GANT inte bara ljuset mot ständigt nya designer, utan strävar också efter att framställa dem alltmer miljövänligt och hållbart. De exklusiva och hållbara produkterna framställs därför till stor del av globalt spårbara och hållbart producerade, växtbaserade material. I den årliga hållbarhetsrapporten informerar företaget helt transparent om utveckling och framsteg i miljöarbetet.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se